Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

"ΟΧΙ στη σπατάλη νερού" Καμπάνια του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων για περιορισμό κατανάλωσης του νερού

ΟΧΙ στη σπατάλη νερού, Δεν σπαταλάμε άσκοπα το νερό,το νερό είναι πηγή Ζωής,είναι το σύνθημα για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,  στην καμπάνια που ξεκίνησε για να πείσει τους δημότες του, να μην κάνουν αλόγιστη χρήση στην κατανάλωση του πόσιμου νερού.

10 σχόλια:

  1. Μόνο από τον κρουνό θα πάρουμε εντάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιόν κρουνό ρε φίλε; τον έχει βάλει στον ..... του ο πομόνας

      Διαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ 8.42 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΩΡΑΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε σεις τελικά δεν είναι μόνο ο πομόνας.υπάρχουν πολλοί γλίτσιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ψάχνεις να βρεις βρε ΠΟΜΟΝΑ???!!.. όποιος και αν είσαι!!!! εσύ θα φτιάξεις τον κόσμο ? η χώρας έχει γίνει ένα απέραντο Ερείπιο!!!! προσωπικά δεν σε γνωρίζω αλλά είσαι ο ήρωας αυτού του ιστολογίου με τα σχόλιά σου απ'ότι κατάλαβα!!!!! Αν πας μια βόλτα σήμερα στους δήμους όλης της χώρας πόσους τεμπέληδες νομίζεις θα βρεις στη θέση τους??!!!! Αν μάθεις ότι κάποιος διορίστηκε στο Δημόσιο τι θα κάνεις δε θα προσπαθήσεις να κάνεις και εσύ το ιδιο? Αν μάθεις ότι κάποιου του χαρίσανε ένα χρέος δε θα προσπαθήσεις να κάνεις και εσύ το ίδιο με το δικό σου χρέος??!! Αν μάθεις ότι ο συνάδελφός σου δεν πήγε στη δουλειά σήμερα , τι θα κάνεις θα τον αναφέρεις ή θα κάνεις και εσύ το ίδιο την άλλη βδομάδα??!!! Ξύπνα ΠΟΜΟΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΝ ΠΟΜΟΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

      Διαγραφή
  7. Ω ποιητά τι εννοείτε?
    Καντα λιανά ρε αλάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ