Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Φορολογικές Δηλώσεις και « Πόθεν Έσχες » τώρα πιο εύκολα από ποτέ! Απευθυνθείτε σε εμάς..


"Μια δήλωση ιδιώτη συνήθως είναι μια σχετικά απλή διαδικασία, όμως πολλές φορές γίνονται λάθη, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα με αποτέλεσμα να πληρώνετε φόρους και πρόστιμα, που θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει, εάν είχατε αναθέσει όλη την διαδικασία στους εξειδικευμένους λογιστές του λογιστικού γραφείου"TaxBrain".
Aναλαμβάνουμε να προετοιμάσουμε και να υποβάλουμε την φορολογική σας δήλωση με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα σε απόλυτα λογικές τιμές.
Ειδικές τιμές ισχύουν για κοινωνικούς λόγους σε ομάδες φορολογουμένων όπως άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές (ρωτήστε μας για να ενημερωθείτε).

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα, από τεχνολογικής άποψης, λογιστικά προγράμματα, προσφέροντας λύσεις σε κάθε είδους φορολογικό  θέμα, κρατάμε το ιστορικό της δήλωσής σας με την μορφή ερωτήσεων ,αρχειοθετούμε ψηφιακά τα  δικαιολογητικά που αφορούν την δήλωσή σας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την ασφάλεια που αναζητά σήμερα κάθε φορολογούμενος .

Σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν κατοικείτε μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μας.
Είτε μέσω Ίντερνετ, είτε επισκεπτόμενοι το γραφείο μας, θα εξυπηρετηθείτε εύκολα και γρήγορα.
Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οτιδήποτε έχει να κάνει με την αναμενόμενη επιστροφή φόρου ή τυχόν επιβάρυνσή σας πριν την αποστολή της δήλωσης, ώστε να εγκρίνετε την υποβολή της.
Αμέσως μετά θα λάβετε αντίγραφο της δήλωσής σας ηλεκτρονικά στο e-mail που θα μας δηλώσετε, είτε από το γραφείο μας.
Κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας για τη διεκπεραίωση της δικής σας φορολογική δήλωση
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα! Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22620 26323
Δείτε περισσότερα για εμάς στο taxbrain.gr
και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ