Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Άλλες 11 συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βοιωτία,Εύβοια και Φθιώτιδα

Συνελήφθησαν (11) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας & Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, από χθες (28-07-2017) το πρωί έως και σήμερα (29-07-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά έντεκα (11) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

Αλλοδαπός χθες το πρωί σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (116) γραμμαρίων.

Ημεδαπός χθες το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ομοίως από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κόνεως μεθαμφεταμίνης (σίσα) και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ημεδαπός χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της         Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Ημεδαπός χθες το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

(2) ημεδαποί χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της        Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

(2) ημεδαποί χθες το απόγευμα στον Λιμνιώνα Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

(2) αλλοδαποί λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (18,6) γραμμαρίων.

Ημεδαπός σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ