Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Βόλου με τον 55χρονο επιχειρηματία που έκανε «διακοπές» με 14χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης 55χρονου, γνωστού επιχειρηματία του Βόλου, στην Κέρκυρα, για αποπλάνηση ανήλικης.

Σύμφωνα με τα όσα ήρθαν στο φως χθες, ο 55χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου, καθώς είχε πάει διακοπές στην Κέρκυρα μαζί με μια 14χρονη.

Το κορίτσι σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των υπαλλήλων του ξενοδοχείου. Το παράξενο ζευγάρι τούς είχε τραβήξει την προσοχή και διακριτικά παρακολοθούσαν τις κινήσεις τους. Μάλιστα, ήταν δύο καμαριέρες που έσωσαν την 14χρονη από το βιασμό, καθώς την άκουσαν να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.

Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά από την αστυνομία, ωστόσο στην πόλη του Βόλου το θέμα συζητείται ευρέως και λέγεται ότι πρόκειται για πασίγνωστο επιχειρηματία που διατηρεί και σούπερ μάρκετ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος είναι παντρεμένος και έχει και ένα παιδί.

Ολα αυτά, βέβαια, δεν τον εμπόδισαν να εκπληρώσει τις άρρωστες ορέξεις του. Ο 55χρονος φαίνεται πως είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη.

Και όπως όλα δείχνουν, έχει συλληφθεί άλλωστε, όλα αυτά γίνονταν με τη συγκατάθεση και τη συνέργεια της μητέρας της μικρής. Ο 55χρονος επιχειρηματίας φαίνεται ότι εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι ήταν άνεργη και φτωχή και δελεάζοντάς την με χρήματα και τρόφιμα αποσπούσε τη συγκατάθεσή της.  Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη.


1 σχόλιο:

  1. γιατί δεν σουβλίζουν πρώτα τη μάνα αυτή έχει κάνει το έγκλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ