Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Αλλάζει πάλι θέση το παζάρι της Θήβας


Οριστικά στους Αγ. Θεοδώρους (κατά μήκος του ρέματος του Αγ. Ιωάννη) φέτος το πανηγύρι, μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Θήβας


Παρά τις διαφωνίες των φορέων της πόλης και σύσσωμης της Αντιπολίτευσης οι οποίοι αγνοήθηκαν και που πρότειναν τουλάχιστον για φέτος να γίνει στην οδό Πινδάρου, η πλειοψηφία της Δημοτικής αρχής ψήφισε η εμποροπανήγυρη να γίνει στους Αγ. Θεοδώρους κατά μήκος του ρέματος Αγ. Ιωάννη (όπισθεν του ΡΑΔΙΟΤΟΛΗ).
Υπήρξαν ενστάσεις από όλους ότι ο χώρος αυτός είναι χωρίς καμιά προετοιμασία από πλευράς δικτύων (ηλεκτροφωτισμού, αποχετεύσεων, υδροδότησης, τουαλετών) διαμόρφωσης του γηπέδου, προετοιμασίας κυκλοφοριακής και συγκοινωνιακής, πυροπροστασίας και σύνδεσης με το κέντρο της πόλης, δεν είναι ο κατάλληλος για να τελεσθεί  φέτος η Εμποροπανήγυρη και ότι είναι αδύνατον να προετοιμαστεί στο μήνα που μένει.
Ο Εμπορικός Σύλλογος από πλευράς του επίσης ζήτησε να γίνει για τουλάχιστον φέτος στην οδό Πινδάρου για την τόνωση των εμπορικών καταστημάτων του κέντρου (λόγω ότι διανύουμε μια πολύ οικονομικά δύσκολη φετινή χρονιά) και να συζητηθεί εξολοκλήρου το θέμα έγκαιρα και με προτάσεις που θα καταθέσει για την οριστική λύση του θέματος.
Παρόλα αυτά η παράταξη του κου Νικολάου επέμεινε στην αρχική της πρόταση και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία για την τέλεση της στην συγκεκριμένη θέση.
exeis-nea-gr

3 σχόλια:

  1. καιρος ηταν, αμαν πια, παραβρομησαν την πολη οι απανταχου περιφερομενοι τυχαρπασοι σαβουρεμπορες.
    οχι αλλη σαβουρα μεσα στην πολη δημαρχε, μην ακους κανενα.
    πακαλληλα, κανε κατι οσον αφορα της ψητες γουρνοπουλες που τις πωλουν και ψηνουν υπαιθρια ακομα και τα περιπτερα.
    ελεος ρε παιδια!!!!χαθηκαν οι οργανωμενες ταβερβ=νες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά στην εθνική οδό να το πάτε το παζάρι ?

      Διαγραφή
  2. Γρήγορη δάνειο προσφορά
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με πολύ απλό και ακριβείς όρους για αυτόν τον λόγο, ορισμένες διατάξεις που λαμβάνονται για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Μου επιτόκιο κατά τη διάρκεια του εν λόγω δανείου είναι 3% και η επιστροφή γίνεται μηνιαία, αν κάθε φορά που σας ενδιαφέρουν, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: ilievmarco15@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ