Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Βραδιά Αγάπης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο,η εκδήλωση του Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων στον χώρο του Δημαρχείου.

Μία  μουσική βραδιά αφιέρωμα στο "παλιό λαικό τραγούδι"
Σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από τη διασκέδαση και πάνω από αυτή,  ήταν η  ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων.

Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Ιωάννου,αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους εθελοντές, τόνισε ότι «το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζεται από τον Δήμο, αλλά είναι αδύνατον να λειτουργήσει με τις αυξημένες ανάγκες αν δεν γίνονται τέτοιες δράσεις από τους εθελοντές και τον κόσμο γενικότερα που το στηρίζει.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης  επισημαίνοντας το σημαντικότατο έργο, που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους προσφέρουν, προκειμένου να στηρίζονται οι οικογένειες, που έχουν ανάγκη. Μάλιστα, ο κ. Ντασιώτης, ευχήθηκε να φτάσει η μέρα εκείνη, όπου κανένας συνάνθρωπός μας δεν θα έχει πλέον ανάγκη βοήθειας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί το "κλείσιμο" του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Τραγούδησαν οι ερασιτέχνες τραγουδιστές απο τις Θεσπιές, Κώστας Κακοσαίος,Χαρά Κάπρου και η Γαρυφαλιά Κούνου.
Έπαιξαν οι μουσικοί Σωτήρης Κόλλιας,Νίκος Κακοσαίος, Δημήτρης Δημητρίου και ο Ανδρέας  Μπέρδος.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ