Eδώ... ξεπετάγεται η είδηση

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δημαρχείο Αλιάρτου-
               Θεσπιέων
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 24-7-2017 επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κου Αποστόλου Ευάγγελου στο Δημαρχείο του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.
Στη συζήτηση που έγινε, εν όψει του περιφερειακού συνεδρίου που θα διεξαχθεί στη Λαμία στις 26-27/7/2017,τέθηκαν οι απόψεις και οι προτάσεις για την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής καθώς και της συντήρησης των υποδομών.
Ο Υπουργός ανέφερε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και  ήδη βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας  μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος μεταξύ άλλων έθεσε στον Υπουργό την ανάγκη δημιουργίας ειδικής, διακριτής  χρηματοδότησης ,προς τους αγροτικούς Δήμους ,που να αφορά την συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας  ,γιατί με τους υπάρχοντες πόρους αυτή είναι αδύνατη. Επίσης ζήτησε από τον Υπουργό την παραχώρηση της χρήσης του κτηρίου που στεγαζόταν οι υπηρεσίες του Αμπελουργικού Φυτωρίου ,προκειμένου να δημιουργηθεί Διοικητήριο. Ο Υπουργός δήλωσε πως θα εξεταστούν τα αιτήματα και θα εξειδικευθούν σύντομα σε συνάντησή  του με το Δήμαρχο στο γραφείο του.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην πρότυπη γαλακτοκομική μονάδα του κου Γιαννουδάκη  ,  όπου και υπήρξε ξενάγηση από του ιδιοκτήτες.
Στη συνάντηση με τον κο Υπουργό, εκτός του Δημάρχου, συμμετείχαν   οι Αντιδήμαρχοι κκ Αραπίτσας Γεώργιος, Παπαθανασίου Αθανάσιος, Μανίκας Χρυσόστομος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμούλης Αναστάσιος, ενώ τον Υπουργό συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κος Ζανιάς Αθανάσιος και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Γραφείο Ενημέρωσης
Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων


 
 

3 σχόλια:

 1. απλό αλλά καίριο αίτημα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 659
  Βαρέθηκα να ξυπνάω το πρωί με το μυαλό μου γεμάτο σκέψεις, σκέψεις που δεν τις κάλεσε κανείς, μα θρονιάστηκαν για τα καλά.

  Βαρέθηκα να κοιτάω στον καθρέφτη και να μη βλέπω πια εκείνο το παιδί, γιατί ξέρω πολύ καλά, ότι είναι εκεί μέσα, κρυμμένο πίσω από όλα αυτά που μου φορέσανε.

  Βαρέθηκα τους ανθρώπους με τα ψεύτικα χαμόγελα και τις κάλπικες αγκαλιές, άνθρωποι φοβισμένοι που δεν τολμούν να δεχτούν τον εαυτό τους.

  Βαρέθηκα την υποκρισία, τα ψέμματα και τους δήθεν, όσους παριστάνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι και ξεχνούν.

  Βαρέθηκα όσους κρύβουν τα ελαττώματά τους και πιστεύουν πως είναι κάτι καλύτερο και πιο δυνατό από τον διπλανό τους.

  Βαρέθηκα όσους νομίζουν ότι μπορούν να εξουσιάζουν ανθρώπους και καταστάσεις με το έτσι θέλω.

  Βαρέθηκα και τους πολιτικούς που σαν γουρούνια κυλιούνται οικειοθελώς στη λάσπη, που μολύνουν χώρες ολόκληρες με ψεύτικες υποσχέσεις και πουλάνε τη σάπια τους εικόνα μιλώντας για αξίες όπως ο σεβασμός και η κατανόηση.

  Βαρέθηκα που ακόμη επικαλείται τη Δημοκρατία, ένας δυτικός πολιτισμός που για να χτιστεί, πάτησε πάνω σε ό,τι εκείνη πρεσβεύει.

  Βαρέθηκα και τους «ανυποψίαστους» που τρώνε τη μασημένη τροφή για καινούρια, αυτούς που σαν άβουλα όντα βλέπουν τη ζωή τους να φτιάχνεται από άλλους.

  Βαρέθηκα τα άδεια βλέμματα και τις κενές ματιές, που πονάνε πιο πολύ και από το χειρότερο πόνο. Και πονάνε γιατί δεν ξέρεις πώς γιατρεύονται, απλά σε κυριεύουν.

  Βαρέθηκα τους ανθρώπους που δεν εκτιμούν όσα έχουν και ψάχνουν συνεχώς να αποκτήσουν κάτι που δεν θα εκτιμήσουν ποτέ.

  Βαρέθηκα τα σκυθρωπά πρόσωπα στο δρόμο, που σαν ζόμπι παραδομένα στη μαύρη τους μοίρα, απλά διεκπεραιώνουν την κάθε μέρα.

  Βαρέθηκα που μας μαθαίνουν πως η ζωή είναι μόνο αγώνας και ζόρι, που όταν νιώθουμε ευτυχία νιώθουμε μαζί και φόβο.

  Βαρέθηκα την αγένεια, τα ψυχρά λόγια και αυτούς που νομίζουν ότι για να μιλήσεις αρκεί απλά να ανοίξεις το στόμα σου.

  Βαρέθηκα τις σχέσεις στις οποίες όλα θεωρούνται δεδομένα και κανένας δεν παλεύει πια για τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ