Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Η πρώτη μεταγραφή και το βαρύ…πυροβολικό για τον Παναλίαρτο!!!

Προσθήκη λεζάντας

Μεγάλο μεταγραφικό μπαμ έκανε πριν από λίγη ώρα η ομάδα του Παναλιάρτου,  όπου ανακοίνωσε την απόκτηση του  35χρονου επιθετικού  Κώστα Ρούσση.
Συγκεκριμένα ο παίχτης της ομάδας πλέον του Παναλιάρτου,είναι πρωτοκλασάτος επιθετικός από την Φθιώτιδα και έχει αναδειχτεί πολλάκις πρώτος σκόρερ στην Α1΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ κατέχει το Πανελλήνιο ρεκόρ σε μια χρονιά με 54 τέρματα σε επίπεδο τοπικού ποδοσφαίρου.
Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 ο Παναλίαρτος, ανακοινώνοντας τη απόκτηση του Κώστα Ρούσση!
Ο νεαποκτηθής επιθετικός, έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ για πολλά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας, με αγωνιστική παρουσία σε Β', Γ' και Δ' κατηγορία, αλλά σε επίπεδο εθνικών ομάδων (παίδων και νέων ελπίδων)!
Μάλιστα, είναι κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο Α' τοπικό με 54 γκολ και ρεκόρ, πετυχαίνοντας 7 γκολ σε έναν αγώνα της Δ' εθνικής με την Ρόδο!
Η διοίκηση του Παναλιάρτου δεν μένει στα... λόγια και δείχνει με πράξεις ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει!




6 σχόλια:

  1. παλληκάρια με λεγεωνάριους δε γίνεται ομάδα. Αφήστε τα παιδια μας να παίξουν. έτσι θα τα διώξετε. εχει ξαναπαιχτει αυτό το έργο. Πόσο στοιχίζει ο κύριος αυτός και γιατί αυτός να πληρώνεται ενω τα άλλα παιδιά όχι; ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να κανω μια παρατηρηση παιδια καταρχην καλη επιτυχια στο εργο σας , αλλα τωρα το να λετε οτι σε ομαδα β τοπικου οτι η πρωτη της ομαδος θα ειναι κλειστη χωρις κοσμο αυτο ειναι καπως δε ξερω τι να πω εχω μεινει αφωνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προχωρήστε παιδιά έτσι.Παμε δυνατά για πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία παιδιά. πιστεύω ότι ο Παναλίαρτος θα ξαναμπεί δυναμικά στο ποδοσφαιρικό χάρτη της περιοχής μας και γιατί όχι στο σύντομο μέλλον να αγωνιστεί και στην Γ εθνική κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ