Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θήβα-Αγροτικό «καρφώθηκε» πίσω από φορτηγό - Νεκρός ο οδηγός



Εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο...

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα (13/7) στη 1.10 τα ξημερώματα στην ΠΕΟ Ελευσίνας - Θηβών, με θύμα έναν 53χρονο από τις Ερυθρές.

Ο άτυχος 53χρονος οδηγούσε το αγροτικό του στον παραπάνω δρόμο στο ύψος του στρατοπέδου, όταν για άγνωστη αιτία, «καρφώθηκε» πίσω από φορτηγό με συρόμενο που προπορευόταν και οδηγούσε 64χρονος από την Πιερία.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο 53χρονος εγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στις λαμαρίνες του οχήματός του. Χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του, ενώ κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Θηβών εξέπνευσε.

Για το τραγικό συμβάν προανάκριση ενεργεί η Τροχαία Θηβών.
lamiareport.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Βοιωτία                                          


Σήμερα (13-07-2017) πρώτες πρωινές ώρες, στην 48η χ/θ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θηβών (Θήβα), στο ρεύμα προς Ελευσίνα, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκουμένου) που οδηγούσε ένας 64χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου.

Ο οδηγός του Δ.Χ.Φ. αυτοκινήτου συνελήφθη.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.


12 σχόλια:

  1. Η τροχαία καλό θα ήταν εκτός από την προανάκριση να κάνει και την δουλειά της και να εφαρμοση τον νόμο που απαγορεύει την διέλευση φορτηγών από παραδρομους και ΠΕΟ.Αν το έκανε θα είχαν προληφθεί πολλά ατυχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12:24...μαθε πρωτα αν ισχύει ο νομος για τους παραδρομους... Το 90τις%τον τροχαιων ατύχηματων ωφηλεται στην βλακεια το οδηγου με το ΙΧ... Και στο φινάλε κανενας νομος δεν μπωρει να απαγόρευση την κυκλοφορία στους παραδρομους.. Απο την στιγμη που πληρώνουν ασφαλείες και τέλη κυκλοφορίας.. Αλλα μαλλον εισαι στοκος για να τα γράφεις αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή τυγχάνει και κινούμαι καθημερινά στην ΠΕΟ Αθηνων-Θηβων τα περισσότερα ατυχήματα στα οποία κλείνει και ο δρόμος για αρκετές ώρες είναι απο φορτηγά μη συνυπολογίζοντας τα πετρέλαια που χύνονται στους δρόμους και ευθύνονται για άλλα τόσα . Ο νόμος ισχύει άσχετα αν δεν τηρείται για αυτό κοίτα να ενημερωθείς εσύ και μετά μίλα ανώνυμε τρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου Γιώργο Μακρή επειδή κυκλοφορείς κάθε μέρα στην παλιά εθνική δεν σημάνει ότι τα ξέρης όλα όταν το φορτηγό πήγαινε μια 90 χιλιόμετρα ας υποθέσουμε για πεσμου πόσα πήγαινε το αγροτικό που έπεσε από πίσω ώστε να κάνει τέτοια ζημιά που να χρειαστεί οι εμακ ?????? οι ταχύτητα στον συγκεκριμένο δρόμο είναι 80 οπότε πάλι ο οδηγός του φορτηγού φταίει οι το αγροτικό που θα πρέπει να πήγαινε τουλάχιστον 150 και για πεσμου εσύ πόσα χιλιόμετρα πηγενης μια το δικοσου αυτοκίνητο στον συγκεκριμένο δρομο ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου επειδή τον ήξερα τον άνθρωπο που σκοτώθηκε σε ενημερώνω πως ποτέ δεν έτρεχε. Επίσης δεν έχω κάτι με τον κλάδο τον φορτηγατζηδων Ο οποίος περνάει κρίση όπως όλοι οι κλάδοι στην Ελλάδα. Πιστεύω πως ο νόμος είναι σωστός γιατί οι παραδρομοι και οι ΠΕΟ δεν μπορούν να αντέξουν το φορτίο της κίνησης των φορτηγών με μια από τις συνέπειες να αυξάνετε και η επικινδυνότητα,με την διαφορά ότι έπρεπε να δοθούν κίνητρα όπως η μείωση των διοδίων. Στο φινάλε είναι πλέον νομος και εξέφρασα την άποψη μου ότι θα πρέπει να τηρείται. Όλα τα αλλα(με πόσα παω εγω κ.τ.λ)είναι μόνο και μόνο επειδή θίγεται ένας κλάδος όντως και πονάει για το γενικό συμφέρον όμως.

      Διαγραφή
  6. Φιλε 5-07συμφωνω μαζί σου.. Ο κύριος Μακρης θα που τον ενοχλουν τα φορτηγα μαλλον θα είναι ενας απο αυτους που τρέχουν σαν μαλ...... Που κάνουν προσπερασεις χωρις να υπολογιζουν το μεγάλο το αμαξι και φυσικα θα μπαίνουν μπροστα απο μια νταλικα και θα παταν φρενο... Ώραια ομως τα λεει για τον παραδρομο.. Αυτος ο δρόμος δεν είναι παράδρομος..είναι μια επαρχιακι αρτηρια.. Πειτε μας κύριε Μάκρη γιατι στην εθνικη βάζουν απογορευτικα Παρασκευή και Κυριακή και αργιες??? Αναγκαστικά παραδρομο θα παει η νταλικα για να φτασει σπίτι του ο οδηγος.. Επίσης και το τονιζω. Κανενας επαγγελματίας δεν θα θέλει να παει αππ παράδρομους διότι είναι σε πολύ έσχατη μορφη.. Αναγκαστικά πανε διοτι μαλλον δεν εχεις πληρώσει ποτε διόδια κυριε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε εσένα Κύριε θα ανταπαντησω ότι πρέπει να είσαι από αυτούς που που κάνουν τα ατελείωτα τρένα σαν μαλ...κολλώντας Ο ένας πίσω από τον άλλο και άμα τους προσπεράσεις και πας να μπεις κολλάνε ακόμα περισσότερο στον μπροστινό για να σε "σκοτώσουν". Εάν κανένας επαγγελματίας δεν θέλει να πάει από τους παραδρομους και τις ΠΕΟ γιατί τις καθημερινές που δεν υπάρχει καμία απαγόρευση στον συγκεκριμένο δρόμο όλες τις ώρες υπάρχει ένα ατέλειωτο τρένο φορτηγών;

      Διαγραφή
  7. Όσο για τον αν έχω πληρώσει διόδια... Όχι ποτέ! Εγώ κινούμε με το αεροπλάνο μου και τα γλυτωνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι θλιβερό να βλέπω τους ανώνυμους θρασύδειλους σχολιαστές να βρίζουν εναν σχολιαστή που τόλμησε κι έγραψε επώνυμα.
    Όσο για την Ε.Ο. Ελευσίνας - Θηβών, θεωρείται από τους πιο επικίνδυνους δρόμους στην Ελλάδα λόγω της κακης χάραξης και τις μεγάλης συχνότητας βαρέων οχημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο άνθρωπος δεν ετρεχε??? Χρειάστηκε η εμακ να τον βγάλει απο τα συντρίμμια..
    Μάλλον η νταλικα πηγενε με 90χιλ με την όπισθεν.. Κυριε Μάκρη αν παρατηρισεται ποσα ατύχηματα γίνονται την μερα θα δειτε ποσα είναι με ιχ και ποσα με νταλικες.. Επισης που οφείλονται τα τροχαια κατα μεγαλο ποσοστό των βαρεων ατυχήματων..στο πηγαν να φυλαξουν ενα ιχ και κατάστραφικαν.. Εσυς ο ιδιος λετε οτι πατε να μπειτε μπροστα απο μια νταλικα που φυσικά σε εκεινω το σειμειο που πάτε να περασεται δεν θα εχεται καν ορατότητα.. Ετσι δεν είναι???οσο για τους παραδρομους θελω να μου πειτε εσυς αν είχατε ενα πρατηριο στην Αλιαρτο και θελαται να πατε στον Ασπρόπυργο απο που θα πήγαινατε??. Αλιαρτο Θηβα εθνικη για Αθηνα?? Η για Καζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και οι ειδικές άδειες που προβλέπονται από τον νόμο. Τα τρένα φορτηγών που κολάν το ένα πίσω από το άλλο και δεν σε αφήνουν να πέρα σεις με το σκεπτικό δεν τον αφήνω τον που... γιατί πιο πάνω μπορεί να με κόψει δεν το έχει δει κανείς σας έτσι; Βέβαια υπάρχουν και οι επαγγελματίες που μόλις βρουν πλάτωμα κάνουν στην άκρη για να περάσει η ουρά πίσω τους.Τέλος πάντων εγώ έκανα ένα σχόλιο για την τροχαία που δεν τηρεί έναν νόμο σωστό κατ εμέ για το γενικό συμφέρον. Επειδή θίγονται τα συμφέροντα σας με βγάλατε ότι τρέχω σαν τρελός,προσπερναω όπου να'ναι και δεν έχω πληρώσει ποτέ διόδια. Συμπέρασμα:Τηρούμε μόνο όποιους νόμους μας συμφέρουν και μετά βγαίνουμε στο καφενείο να κλαφτουμε ότι στο κολοκρατος που ζούμε δεν δουλεύει τίποτα. Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ