Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

"Αγκάλιασε" ο κόσμος τις απόλυτα επιτυχημένες εκδηλώσεις του "Δημόφιλου" Θεσπιών -ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέσα σε κλίμα κεφιού και ενθουσιασμού από τον κόσμο, ολοκληρώθηκε το Πολιτιστικό τριήμερο που διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός  Σύλλογος Θεσπιών ο "Δημόφιλος" στην πλατεία του χωριού με  τη στήριξη της Π.Ε. Βοιωτίας και του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων.
Οι εκδηλώσεις άνοιξαν την Παρασκευή 7 Ιουλίου με το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών,(Δείτε ΕΔΩ)  ακολούθησε το Σάββατο με αφιέρωμα στο παλιό λαικό τραγούδι( Δείτε ΕΔΩ) και έκλεισε την Κυριακή με παιδικά χορευτικά τμήματα συλλόγων της περιοχής.
Μια πολύ όμορφη,ζωντανή και χορευτική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στις Θεσπιές.Έδωσαν την δυνατότητα στα νεαρά παιδιά των παιδικών τμημάτων, να εκφραστούν, να χαρούν και να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χορευτικών ικανοτήτων και παιδικής αθωότητας.

Κατά κοινή ομολογία διοργανωτών,  και επισκεπτών, ήταν από τις πλέον επιτυχημένες εκδηλώσεις του "ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ" και από άποψη διοργάνωσης και από  την προσέλευση του κόσμου.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Θεσπιών ο "Δημόφιλος"
Ο ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ και τα μέλη του Δ.Σ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους βοήθησαν για να βγουν εις πέρας οι 6ήμερες πολιτιστικές του εκδηλώσεις με αποκορύφωμα το 3ήμερο 7-8-9/7/2017. Ευχαριστούμε όλα τα μαγαζιά του χωριού μας κι όχι μόνο για τη βοήθεια τους σε εδέσματα αλλά και χαρτικό υλικό και ιδιαίτερα το κατάστημα του Γιώργου Στάθη, Ψητοπωλείο "η γευστική γωνιά" για την αμέριστη βοήθεια και τη συνεργασία τη βραδιά της Παρασκευής 7/7/2017 κι όχι μόνο. Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλες τις γυναίκες που προσέφεραν τα προϊόντα για το στήσιμο της έκθεσης τοπικών προϊόντων. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς για την αμέριστη βοήθεια τους για τις δύσκολες αυτές εποχές. Επίσης να ευχαριστήσουμε το Τοπικό Συμβούλιο Θεσπιών το οποίο στάθηκε δίπλα μας σε όποια βοήθεια το χρειαστήκαμε, το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων καθώς και τη Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για την οικονομική της ενίσχυση. Για το "Κυνήγι Θησαυρού" στις 5/7/2017 ευχαριστούμε την κα. Χρύσα Κούνου για τη δημιουργία των γρίφων. Για τη βραδιά της Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής 6/7/2017 πολλά συγχαρητήρια στα παιδάκια και στη γυμνάστρια τους κα. Ηρώ Βαρθαλάμη!
Για τη βραδιά της Παρασκευής ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους τα ενήλικα χορευτικά τμήματα των συλλόγων Εκπολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Μαζίου "Η ΚΙΣΣΟΥΣΑ", Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας "ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ" και το Σύλλογο Κρητών Ευβοίας "Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ". Για τη βραδιά της Κυριακής ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους τα παιδικά χορευτικά των συλλόγων Πολιτιστικός-Χορευτικός Σύλλογος Μαυρομματίου, Πολιτιστικός-Χορευτικός Σύλλογος Αλιάρτου και το Πολιτιστικό Σύλλογο Θήβας Τερψιχόρειον. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στα χορευτικά τμήματα του ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ για την εξαιρετική τους παρουσία στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και στο χοροδιδάσκαλό τους κ. Μπάμπη Μαρίνη. Για τη βραδιά του Σαββάτου θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τους μουσικούς Δημήτρη Δημητρίου, Νίκο Κακοσαίο, Σωτήρη Κόλλια, Αλέξανδρο Ράπτη και Ανδρέα Μπέρδο καθώς και στο τραγούδι, τους Κώστα Κακοσαίο, Χαρά Κάπρου και Γαρυφαλλιά Κούνου για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους Επίσης ευχαριστούμε τη κα. Μελισσάρη Μαρία για τη προσφορά των φυτών για το στολισμό της εξέδρας...Το Permisospress για την κάλυψη των βραδιών... Και τέλος το μεγάλο του ευχαριστώ ο ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ θα ήθελε να το εκφράσει στο κ. Λουκά Χατζή για την υπέροχη εξέδρα και το στήσιμο της! Τέλος όλους τους συγχωριανούς και όχι μόνο που μας τίμησαν με την παρουσία τους και για τυχόν λάθη και παραλείψεις ζητάμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ!
 


 Όλες οι φωτογραφίες ΕΔΩ




1 σχόλιο:

  1. Η ιεραρχιση στις ευχαριστιες ειναι απιστευτη. Ευχαριστουμε πρώτα το μαγαζί που πουλησε τις μπυρες και τα σουβλακια σε ετοιμη πελατεια και κονομησε. Τους άλλους τους φτυνουμε με τη σειρα τους. Λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει κυριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ