Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

"Βούλιαξε" ο Υψηλάντης στο πανηγύρι της ομάδας-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

ΒΟΥΛΙΑΞΕ Ο ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
Πολύς κόσμος ειδικά για την εποχή  που ζούμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε,τίμησε και ενίσχυσε με την παρουσία του,το πανηγύρι που οργάνωσε την Παρασκευή ο Α.Ο Υψηλάντη στη πλατεία του χωριού.



Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Υψηλάντη εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους που παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό της Ομάδας που έγινε την Παρασκευή 28 Ιουλιίου στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ο χώρος ήταν κατάμεστος και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί . Τον κόσμο ξεσήκωσε ο Λευτέρης Ζέρβας , η Γωγώ Τσαμπά και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας , ο  Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γεώργιος Ντασιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Αραπίτσας και Θ. Παπαθανασίου, Δημ. Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τ. Κοινοτήτων , εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ.Β. και Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές που μας βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.
             

                                                     ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
                     ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ