Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Δήμος Λεβαδέων-"Τροφώνια 2017"

Ο Δήμος Λεβαδέων προγραμμάτισε πλήθος εκδηλώσεων που συμπεριλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα “Τροφωνία 2017”, του σημαντικότερου θεσμού του Δήμου, ο οποίος συμβάλλει στην προαγωγή των πολιτιστικών, μορφωτικών και ψυχαγωγικών ενδιαφερόντων των δημοτών μας και κυρίως της νεολαίας.
Η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Λεβαδέων διαμόρφωσε τις προτάσεις της με γνώμονα την πραγματοποίηση ποιοτικών εκδηλώσεων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μορφών τέχνης (μουσική, θέατρο, χορό, εικαστικά κ.α.) αποσκοπώντας στην αξιοποίηση της ερασιτεχνικής δημιουργίας καλλιτεχνών της περιοχής μας, στην υλοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων στις Τοπικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων, όπως και αξιόλογων επαγγελματικών θεατρικών και μουσικών παραστάσεων.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου έχει επιπλέον προβλεφθεί ειδική μέριμνα με μειωμένες τιμές εισιτηρίων για Άτομα με Αναπηρία στις πολιτιστικές εκδηλώσεις με αντίτιμο, ενώ τα έσοδα κάποιων εκδηλώσεων θα διατεθούν στα Ειδικά Σχολεία και τα  Οικοτροφεία που λειτουργούν στο Δήμο μας.
Στο πρόγραμμα συμπεριλήφθηκαν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Κυριακίου και στις Δημοτικές Ενότητες Δαύλειας και Χαιρώνειας και στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδας και αναδεικνύεται η προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών των σχολείων μας, με τη συμμετοχή των θεατρικών παραστάσεων τους που συμβάλλουν στην ενίσχυση της θεατρικής παιδείας.
Επίσης, ένα διήμερο εκδηλώσεων για τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ).
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με αξιόλογες χορωδιακές – χορευτικές και  αθλητικές εκδηλώσεις ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ