Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

«Μπλόκο» της Ασφάλειας Θήβας σε αυτοκίνητο με 20 κιλά χασίς έξω από τα Σκούρτα

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατασχέθηκαν πάνω από (20) κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Διενεργήθηκαν έρευνες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, καθώς και σε ισόγεια αποθήκη στην οικία του, σε περιοχή της Αττικής



Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη προχθές (12-08-2017) το μεσημέρι, επί της επαρχιακής οδού Πύλης – Σκούρτων στην Βοιωτία, ένας 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στο ανωτέρω όχημα, βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού και κατασχέθηκαν δύο νάιλον σακούλες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους, (2.090) γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ακολούθως, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε ισόγεια αποθήκη που διατηρεί ο 48χρονος στην οικία του, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν πληθώρα συσκευασιών, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους, (18.766) γραμμαρίων.




Το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε επίσης, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Σημειώνεται ότι η καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και στο πλαίσιο αυτό οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, πάντα με γνώμονα και κοινή συνισταμένη την προστασία του κοινωνικού συνόλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ