Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Το βαπόρι απ΄την Περσία έρχεται στην Βοιωτία...Τόνοι έντεκα γεμάτο με σκουπίδι μυρωδάτο..!!!


    Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την διαχείριση απορριμμάτων στην περιοχή μας ζητώ την έγγραφη διαβεβαίωση από το  Δ.Σ. του  ΦΟΔΣΑ Στ. Ελλάδος που να διασφαλίζει την υγεία των πολιτών και του περιβάλλοντος  για τα επόμενα χρόνια από την λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων.
Επίσης ότι δεν θα δέχεται απορρίμματα από την υπόλοιπη Ελλάδα ούτε βιομηχανικά-χημικά-τοξικά και ιατρικά απόβλητα .
Υπόσχεση ότι δεν θα κατασκευαστούν σταθμοί μεταφόρτωσης .
Η προφορική απάντηση ίσως είναι ίδια με του Δημάρχου ότι υπάρχει σχετική μελέτη. Ναι αλλά πως θα είμαστε σίγουροι ότι η μελέτη αυτή θα εφαρμόζεται μελλοντικά;
Δεν λέω καλό το σχέδιο της ΜΕΑ μόνο για τα σκουπίδια της περιοχής μας και όχι όλης της χώρας. Σε περίπτωση που δεν δοθεί υπογεγραμμένη από τα μέλη του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ  μια τέτοια διαβεβαίωση που να διασφαλίζει τα παραπάνω φαντάζεστε όλοι τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια στην Θήβα.
Πλέον ο ΦΟΔΣΑ πρέπει να δείξει την δημοκρατική του ευαισθησία και σε κάθε συνεδρίαση οι πόρτες να είναι ανοιχτές για όλους. Χωρίς να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.
Είναι μεγάλο λάθος οι πολίτες του Δήμου Θηβαίων  να παραμένουν ανημέρωτοι…..
Γρηγόρης Παπαβασιλείου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων




4 σχόλια:

  1. έχουμε ενημερωθεί ήδη για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....εν οψει επερχομεων εκλογών ο καθένας έχει δικαίωμα στην παπαρολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνωμη ρε παιδια....αυτος ο Παπαβασιλειου δεν ειναι αυτος που οποτε πας στην ΔΕΗ τον βρισκεις με τεντωμενα ποδια να τα ξυνει?Η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά τη συγκλκονιστικη ανάλυση του κου Γρήγορη επισπευδω την δημοσίευση του συμπερασματος της επιστημονικής ανακοινωσης που σκοπευω να κάνω στο πρώτο παγκόσμιο συνεδριο αερολογιας που θα γινει στο κρουαζεροπλοιο μεταφοράς των καδων.

    Η μελετη μου αφορά την ορθη επαναδιατυπωση των μύθων της επταπυλης Θήβας με πρώτο το αινοιγμα της σφιγγας και τη απάντηση του Οιδίποδα που τα στοιχεία μου δείχνουν οτι εχουν καταγραφεί λάθος.

    Δημοσιευω σε παγκόσμια πρώτη τα σωστά.

    Το αινιγμα της σφιγγας:
    ""Τι είναι αυτο που ξεκινάει τη ζωή του με τέσσερις τροχούς, συνεχίζει με δυο και πριν πεθάνει αποκταει και τρίτο; ;;"""

    Η απάντηση του Οιδίποδα μετα απο πολύ σκέψη και ισχυρή ενοραση:

    ""Μα φυσικά ο ταξιδιαρης καδος της Πάρου και της Μυκόνου που θα καταλήγει στο ΣΜΑ της Θίσβης ""

    Η πληροφορία οτι η Σφίγγα αυτοκτόνησε ακόμα δεν εχει εξακριβωθεί.

    ΙΣΤΟΡΙΟΔΙΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ