Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Βάθρο σε Αράχωβα...συμμετοχή και σε Χίο από τους Αλιαρτίστας!!! Φωτογραφίες

Βαθρο σε Αραχωβα...συμμετοχη και σε Χιο απο τους Aliartistas!!
Με επιτυχια ολοκληρωθηκαν οι τρεις αγωνες του Arachova Trial τη Κυριακη 27 Αυγουστου! Με συμμαχο τον καλο καιρο,οι αθλητες ετρεξαν στις πλαγιες του Παρνασσου και στα καλντεριμια της Αραχωβας απολαμβανοντας το τελευταιο σαββατοκυριακο του καλοκαιριου! Η Aliartistas Πεγκυ Παπακωνσταντινου στη διαδρομη των 11χλμ καταφερε να ανεβει στο τριτο σκαλι του βαθρου,καταλαμβανοντας και τη πρωτη θεση στη κατηγορια της! Συμμετοχη με καλους χρονους ειχαμε απο την Ελενη Μωραιτη και Γιωργο Τσιωλη ,δειχνοντας οτι και γι αυτους το βαθρο δεν ειναι μακρια!!
Την ιδια μερα πανω απο 1000 δρομεις απο 23 χωρες πηραν μερος στον 6ο Ημιμαραθωνιο Χιου που διεξηχθη στο μαγευτικο Καμπο,μια απο τις ποιο ομορφες και ιστορικες περιοχες της Χιου! Συμμετοχη ειχαμε απο τη Σπυριδουλα Παλατζα και τη 15χρονη Μελινα Βλαχου(μανα και κορη!)σε Ημιμαραθωνιο(5η στη γενικη ,4η στη κατηγορια)και 5χλμ παραλληλα! Κοντα μας για αλλη μια φορα "ο προσεχως Αliartistas" και με ριζες απο τη Χιο Δημητρης Βουρλος,δηλωνοντας οτι πλησιαζει η μερα που θα τρεξει με τα χρωματα της ομαδας μας και επισημα!!!
Επομενο ραντεβου στης 3 Σεπτεμβριου "Ορειβατικος Μαραθωνιος Ολυμπου" και 24 Σεπτεμβριου "5ος Τροφωνιος Ημιμαραθωνιος Λιβαδειας!

1 σχόλιο:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ