Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Λίγο πριν τα Εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Μαυρομματίου-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου  και πλέον άνοιξε ο δρόμος για τα  εγκαίνια και την παράδοση του σε συλλόγους και τη νεολαία της περιοχής.

Λίγες ημέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια τα οποία θα πραγματοποιηθούν  την Τρίτη 3 Οκτωβρίου,στις 7 το απόγευμα, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς κ.Μπακογιάννη και τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη, το «στολίδι» του Μαυρομματίου θα ανοίξει τις πόρτες του.(Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ)
Ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου,που δεν χρειάστηκε  πολύ καιρό για να πραγματοποιηθεί, θα εξυπηρετεί και με το παραπάνω προπονήσεις συλλόγων σε αθλήματα του μπάσκετ, του βόλεϊ, αλλά και πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων.


Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε λίγα πράγματα σχετικά με το Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου.
Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου, είναι εφοδιασμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, μπορεί να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ και μπορεί να υποδεχθεί μέχρι και 390 καθήμενους θεατές.
Διαθέτει 2 μεγάλα αποδυτήρια με εσωτερικό χώρο ο οποίος περιλαμβάνει WC και ντουζιέρες ανά αποδυτήριο,  ιατρείο και σύστημα πυρόσβεσης.
Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.185.000 εκ. ευρώ με Φ.Π.Α.το οποίο ξεκίνησε το 2005 και επανεργοποιήθηκε η σύμβαση το 2016.
Το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου απο το Π.Ε.Π.Στερεάς Ελλάδας και με τη συμμετοχή του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων






Φωτογραφίες ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Το περίμενε κανένας αυτό; ούτε στο υπνο μας δε το βλεπαμε. Μπραβο στο Δήμαρχο μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά βλέπουμε στο Ακραιφνιο και μας παίρνει το παραπονο. Έχετε αξιους ανθρώπους εκει στον αλιαρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ