Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Σώοι βρέθηκαν οι ψαράδες που αγνοούνταν στην Αλυκή


Σώοι εντοπίστηκαν οι δυο ερασιτέχνες ψαράδες, 77 και 60 χρόνων, που αγνοούνταν στον Κορινθιακό κόλπο
Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress,χθες το απόγευμα   οι δυο φίλοι έφυγαν με την βάρκα τους από την παραλία της Αλυκής,για ψάρεμα με προορισμό το νησάκι Φονιάς και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους.
Τους δύο άνδρες εντόπισε και περισυνέλεξε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχε στις έρευνες πάνω στη νησίδα Φονιάς, καθώς η βάρκα τους είχε βυθιστεί.
Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι συγγενείς τους ειδοποίησαν το Β' Λιμενικό Τμήμα Δομβραίνας, καθώς οι δυο ψαράδες είχαν καθυστερήσει να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες αφού έπνεαν άνεμοι εντάσεως 7 Μποφόρ, οι έρευνες διεξάγονταν με δυσκολία και γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή συμμετείχε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού το οποίο και τους βρήκε.
Ο  77χρονος, είχε υποστεί υποθερμία και  νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Στις  έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που επέβαιναν στη βάρκα,  πήραν μέρος το Β' Λιμενικό Τμήμα Δομβραίνας σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Ιτέας και ελικόπτερο  του Πολεμικού Ναυτικού.

Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ