Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Τι και αν έπαιξε με 10; Δεν Χάνει στη Λιβαδειά!


Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας.
 Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ανέλαβε την κυριαρχία και είχε δύο πολύ καλέ ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ, στο 7' με τον Μεντί και στο 43' με τον Τριποτσέρη, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν εξίσου δυνατά, έχασαν μία ακόμ α μεγάλη ευκαιρία με τον Τριποτσέρη στο 54', στο 62' όμως έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μεντί. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι Βοιωτοί έχασαν ρυθμό και δεν κατάφεραν να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα της Λαμίας,αν και στο 90' ο Πίτι είχε μία καλή ευκαιρία, αλλά ο Επασί διατήρησε το 0-0.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Σέζος διέκοψε για λίγο το ματς, επειδή έπεσε αντικείμενο πάνω στον δεύτερο βοηθό Κελαζόγλου. Ο Λεβαδειακός με την ισοπαλία ανέβηκε στην 5η θέση όπου συγκατοικεί με τον Πανιώνιο, έχοντας 15 βαθμούς, ενώ η Λαμία είναι 10η με 12.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Ζοσέ Ανιγκο παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Επασί στο τέρμα, τους Τσαμπούρη, Τριποτσέρη, Λεονάρντο και Μεντί στην άμυνα και δίδυμο κοφτών τον Ομπιόρα με τον Μητρόπουλο. Ο Γιουσούφ έπαιξε αριστερό εξτρέμ, ο Σίλβα δεξιό, επιτελικός ο Μπελγκαζουανί και επιθετικός ο Γιακουμάκης.

Τον ίδιο σχηματισμό ακολούθησε και ο Μπάμπης Τεννές για τη Λαμία. Ο Παπαδόπουλος υπερασπίστηκε την εστία. Την αμυντική τετράδα αποτέλεσαν οι Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα και Κουτρουμάνος. Ανασταλτικά χαφ έπαιξαν ο Ομολάντε με τον Μπλάζιτς. Στην αριστερή πτέρυγα εφορμούσε ο Ακόστα, στη δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος, δεκάρι έπαιξε ο Πίτι και στην κορυφή ο Ουάντερσον.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μεντί, Μητρόπουλος, Νουάνκο (76' Νιάσε) - Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί(73' Σουμπίνιο), Τόνι Σίλβα (64' Φαβάρο) - Γιακουμάκης

Λαμία: Παπαδόπουλος – Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης – Όμο, Μπλάζιτς (84' Αναστασόπουλος) – Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα (59' Τσούκαλος) Βάντερσον (84' Φράγκος)

Η ΦΑΣΗ Το δοκάρι του Λεβαδειακού στο 43' ήταν η καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης. Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Τριποτσέρη, που πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Δεν τα πήγε και τόσο καλά ο διαιτητής Σέζος, ο οποίος ξεσήκωσε διαμαρτυρίες καθώς απέβαλλε τον Μεντί με δύο κίτρινες μέσα σε 9 λεπτά. Επίσης έδειξε κίτρινη στον τερματοφύλακα, Επασί, για κράτημα της μπάλας εκτός περιοχής κάτι που δεν έγινε.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος είχε τις ευκαιρίες του έλειπε η ουσία όμως, δηλαδή το γκολ. Οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν από την αποβολή του Μεντί και δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Λαμία από την άλλη ήταν παθητική, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει φέτος. Έχει μόνο μία ήττα και είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά η Λαμία αποδείχτηκε σκηρό καρύδι. Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, τουλάχιστον όμως ήταν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ντέρμπι.
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ