Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Καθαρίζουν την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών-Φωτο

Συνεργεία του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών  ΠΕΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΘΗΒΩΝ.Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ που είχαμε κάνει(ΦΩΤΟ)
Να υπενθυμίσουμε το ρεπορτάζ μας του καλοκαιριού και τον κίνδυνο που υπήρχε για εκδήλωση πυρκαγιάς σε πολλά σημεία της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών απο τα συσσωρευμένα
πλαστικά μπουκάλια,χαρτόνια και άλλα σκουπίδια.Το τότε ρεπορτάζ είχε αναδημοσιευτεί απο το 1ο σε εμβέλεια και αναγνωσιμότητα blog στην Ελλάδα tromaktiko,απο το νούμερο 1 blog της Bοιωτίας ,Permisospress.blogspot.gr,όπως επίσης και απο άλλα δευτερεύοντα blogs και sites!!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ 22/8/17

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών ανάρτησε στο  site του φωτογραφίες απο την έναρξη εργασιών προς αποκατάσταση της καθαριότητας της ΠΕΟΑΘ.Τα συνεργεία του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας στην ΠΕΟΑΘ.  Δουλεύουν εντατικά για τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό της  πολυσύχναστης Παλαιάς Εθνικής Οδού.

''Μετά τις εκτεταμένες επεμβάσεις καθαριότητας και αποκατάστασης στη Βιομηχανική Ζώνη της Μάνδρας, οι οποίες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας ξεκίνησαν και συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τον καθαρισμό κατά μήκος της ΠΕΟΑΘ.

Ένας δρόμος, από τον οποίο διέρχονται καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα, φορτηγά και επιβατικά και ο οποίος, εξαιτίας της αδιαφορίας της Περιφέρειας, παρουσιάζει την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής. Η επιβάρυνση της συγκεκριμένης οδού τόσο από την χρήση όσο και από την έλλειψη οποιασδήποτε μορφής φροντίδας και καθαριότητας από τους αρμόδιους φορείς εξανάγκασε τις Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας να επέμβουν. Στόχος του Δήμου είναι να αποκαταστήσει την εικόνα και να καθαρίσει την Εθνική Οδό που διέρχεται των εισόδων της πόλης της Μάνδρας.''
newspull.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ