Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Την επείγουσα σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου για την εγκληματικότητα των Ρομά ζητά ο Σταμάτης Χαλβατζής

«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»


Μετά τα τελευταία περιστατικά επιθέσεων σε ανύποπτους πολίτες, από διαβιούντες στον οικισμό των Ρομά, τα οποία δυσφημούν το Δήμο μας και θέτουν θέμα δημόσιας ασφάλειας για όλους μας, ζητήσαμε την επείγουσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αποφάσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Ανοικτή Επιστολή
Θέμα : Επείγουσα σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου
Προς : Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κο Αθανάσιο Κοκοντίνη
Κύριε πρόεδρε,
τα αλλεπάλληλα περιστατικά παραβατικής συμπεριφοράς στα όρια της εγκληματικής δράσης, που σημειώθηκαν στο Δήμο μας, από διαβιούντες στον οικισμό των Ρομά, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αφ’ ενός δυσφημούν τον Δήμο μας (περίπτωση επισκεπτών ΚΑΠΗ Περιστερίου), αφ’ ετέρου δυναμιτίζουν  την ήδη τεταμένη κατάσταση, αφού πλέον γινόμαστε μάρτυρες φαινομένων αυτοδικίας (επίθεση σε ανύποπτους αγρότες, κατοίκους του Δήμου μας).

Επειδή πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ζητούμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με ταυτόχρονη κλήση αρμοδίων φορέων της πολιτείας και της περιφέρειας, για την λήψη δραστικών αποφάσεων, που θα προλάβουν τα χειρότερα.


Για την Δημοτική Παράταξη  « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »
Ο Επικεφαλής
Σταμάτης Η. Χαλβατζής

7 σχόλια:

  1. Καιρός είναι να κάνη κάτι γι'αυτή την πόλη ο ανύπαρκτος Δήμαρχος και η παρέα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος Θηβαίων ενδιαφέρετε περισσότερο να κλίνη δρόμους την εγκληματικότητα την έχει σε δεύτερο πλάνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν τέλει, τι απάντησαν; θα γίνει το "έκτακτο" Δημοτικό Συμβούλιο; έκτακτα, έκτακτα!!! αν δεν τόχετε καταλάβει κ.κ Σύμβουλοι ήμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... Αλλά, τώρα είναι αργά, η σιωπή και η ανοχή εκλαμβάνονται σταθερά από τους γύφτους σαν αδυναμία... έχουν ξεσαλώσει!!δώστε τους οικογενειακά, ΚΕΑ, κάρτες σίτισης, διπλώματα για αγροτικά, άδειες για ΦΙΧ, τζάμπα νερό, ρεύμα, δώστε, δώστε, δώστε και σπίτια, πληρώστε τους τα νοίκια, δώστε οικόπεδα εντός του αστικού ιστού όπως αποφάσισε η Θεανώ των γεμιστών και η Ειδική Γραμματέας Γυφτιάς που πληρώνεται από μας. Έτσι! με δικαιώματα και απαιτήσεις θράσους που εκβιάζουν και πετυχαίνουν υποδυόμενοι ρόλο ανήμπορων και κακομοίρηδων... ά ρε άτιμη κρίση, όλοι ήταν στην οικοδομή και στο μεροκάματο, βοηθήστε τους λοιπόν!!!έλεος πια, έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατάσταση έχει ΗΔΗ ξεφύγει, τα γεγονότα είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες. 'Επρεπε ΗΔΗ να είχατε ενεργήσει .Συγχαρητήρια στον σχολιαστή που λέει ''Νωρίς το θυμήθηκες''.Τι σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου να κάνετε αφού αλληλοκατηγορείσθε. Την λύση που προτείνει ο ένας την αναιρεί ο άλλος. ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ; ''ΟΨΟΜΕΘΑ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω ενα yaris καινουργιο. εγω παντα τυπικος, την ζωνη μου, το κινητο στο αθορυβο, η συζυγος μου επισης. οσο για ταχυτητα...με περνανε και τα γαιδουρια. πηγαινοντας για πλαταιες με εχουν σταματησει τρεις φορες για ελεγχο. προχτες κυριακη ξανα τα ιδια. μετα απο παρελευση μισης ωρας περναει ενα διαλυμενο ντατσουν γεματο παλιοσιδερα χωρις πινακιδες με τα φτερα να σερνονται τρεις εγληματικες φατσες μεσα, σταματουν και με ρωτανε."εχεις κανα παλισιδερο κουμπαρε" "οχι" τους απανταω αλλα παραλληλα ρωταω "απο που ερχεσαι ρε κουμπαρε" "απο τη φήβα" μου λεει. "δεν ειχε μπλοκο στο δρομο; και παιρνω την απαντηση. "ειχε αλλα εμας δε μας σταματανε ποτε, εχεις κανα παλιοσιδερο; να, αυτο βαρελι να το παρουμε τωρα η να ερθουμε το βραδυ" τα σχολια δικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αντιμετωπιστε πρωτα την εγκληματικοτητα των Γυφτων και μετά καλέστε επείγουσα συγκληση Δημοτικου Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ