Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Τουριστική προβολή του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων-Ολόκληρο το βίντεο της συνάντησης-συζήτησης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση για την τουριστική
            προβολή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων 
  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1-11-2017,η συνάντηση για την τουριστική προβολή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.
   Τη συνάντηση διοργάνωσε η Δημοτική Αρχή και ήταν προσκεκλημένοι, οι Βουλευτές του Νομού,οι Πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων ,φορείς του Νομού και του Δήμου, Εμπορικοί Σύλλογοι και επιχειρήσεις, το Εμπορικό επιμελητήριο Ν.Βοιωτίας, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Γυναικών .
   Στη συνεδρίαση τέθηκε το πλαίσιο συζήτησης από το Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κο Ντασιώτη Γ. το οποίο αφορά  «την ανάπτυξη του τουρισμού στο Δ. Αλιάρτου- Θεσπιέων και το σχεδιασμό της αποδοτικότερης προβολής των αξιοθέατων, των  επιχειρήσεων του,αλλά και δραστηριοτήτων που ασκούνται στην περιοχή, ισχυρά όπλα σε αυτή την προσπάθεια, αποτελούν η ιστορία, το παραγωγικό περιβάλλον και το Φυσικό περιβάλλον. Επιδίωξή μας είναι να αναδειχθεί ο Δήμος μας ως σημαντικός  Τουριστικός Σταθμός ολόκληρης της περιοχής και γιατί όχι και προορισμός για σύντομες και ποικίλες αποδράσεις».
Παρόμοιες ήταν οι τοποθετήσεις τόσο του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου κου Αγνιάδη Π., ο οποίος τόνισε την στήριξή του στην προσπάθεια, η οποία αφορά πρωτίστως τους επαγγελματίες της περιοχής, όσο και του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Αλιάρτου κου Κολοβού Ηλία, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη παρεμβάσεων σήμανσης στους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η κίνηση και η στάθμευση των διερχόμενων.
Ο Βουλευτής κος Θηβαίος Ν. εξήρε την πρωτοβουλία και αναφέρθηκε στα προγράμματα χρηματοδοτικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή και πρόσθεσε πως είναι στη διάθεση τόσο της Δημοτικής Αρχής,όσο και των επαγγελματικών φορέων και συλλόγων να βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση.
Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν επαγγελματίες και οι υπεύθυνοι των συλλόγων, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά  και   των τοπικών προϊόντων, που μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης επισκεπτών.
Όλες οι προτάσεις καταγράφηκαν και άμεσα θα αρχίσει η διαδικασία εξειδίκευσης και  υλοποίησής τους. Το σημαντικότερο συμπέρασμα αυτής της συνάντησης  όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κλείνοντας είναι πως «επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα, αλλά κυρίως η ωριμότητα όλων μας να προχωρήσουμε στο επόμενο μεγαλύτερο βήμα».
Από το Γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων




15 σχόλια:

  1. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ... ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ,,,,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΑ ΚΙΝΗΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ,,,Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ[ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ],,,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ,,,, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΗΣ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ.... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ,,,ΠΑΛΙ ΣΕ ΞΥΠΝΑΓΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ,,,,,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ,,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΗΣ ΤΙΠΟΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ?ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΕΙΣΟΔΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ,ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΗΠΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΚΙΝ.ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ,ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΚΛΠ.

      Διαγραφή
    2. 6.44.Αυτά είπαν ρε φίλε. Που διαφωνείς δε κατάλαβα;

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ..ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΗ,,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,,ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,,,ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΠΡΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΩ,,ΛΑΘΟΣ..

      Διαγραφή
  2. Είναι σωστο αυτό που λεει ο Δήμαρχος για το παρκαρισμα και πρέπει να το δουνε όλοι. Που θα σταματησει ο ξενος αμα ο καταστηματαρχης έχει πιασει ο ιδιος το χώρο; τα παιδια που δουλεύουν βαρδιες στα εργοστασια παρκαρουν 12ωρα στο κεντρικό δρόμο, οσοι πανε Αθηνα με ΚΤΕΛ επισης τα παρατανε εκει.Τι θα μεινει μετα για τον περαστικο;και να μην ειχε χωρο ο Αλιαρτος να λεγαμε,αλλά αυτο δεν ισχυει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν πήγα ο ένας, ούτε εγώ πήγα ο άλλος, αλλά κριτική σε όλα και σε όλους. Αθάνατε ελληναρα τίποτα δεν πήρες μυρωδιά γιατί κατάντησες ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με άλλα λογια να αγαπιεμαστε. μονο για φωτογραφιες και τιποτα άλλο.ΠΟΛΥ φωτογραφια και διαφημηση αδερφε. Λιγο ΚΑΛΜΑ. Ανεβηκε η τριπλετα στο πανελ γωτογραφησε το παραταξιακο γνωστο σαιτ οπως γινεται παντα. Καληωυχτα μαμα καλυνυχτα Τζον Μποι. Καληνυχτα δημοτικη αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΧΑΖΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
    2. Προς το παρόν σειρά για Δήμαρχος έχει αυτος που κάνει το τζοβενο

      Διαγραφή
    3. Όχι Τζον μπόι μωρό μου, εσυ θα γίνεις. Να δεις που θα το ονειρευτείς κιολας. Να τη πιστεύεις τη μανούλα χαζούλη. Κοιμήσου τώρα... Καληνυχτα

      Διαγραφή
  5. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ.Ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΝ ΤΙ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΝ ΟΛΟ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανησυχώ ρε παιδιά! Ο Σαρακατσανος που έχει χαθεί και δε γράφει σχόλια βριζοντας τον κοσμο, όπως εκανε στο παρελθόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ
    ΣΤΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα υπηρχαν αρκετα ερωτήματα που χάθηκαν οι συνήθεις γραφικοί σχολιαστές. Μπορώ να πω και ανησυχία υπήρξε μη τυχόν χαθεί το είδος γιατί είναι σπάνιο και προστατευόμενο. Τελικά σήμερα ξεκαθάρισαν όλα !!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ με φιλότιμες προσπάθειες να αυτοξεφτιλίζονται. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!!!!ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ότι δε χάθηκε το είδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμπέρασμα. Τελικά υπάρχουν κάποιοι που μισούν αυτή τη πόλη και εχουν συμπεριφορά μαφιόζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ