Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Κατεπείγουσα ανακοίνωση για την ύδρευση στην Αλίαρτο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με χτεσινή μας ανακοίνωση (Σάββατο 18-11-2017), ενημερώσαμε τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου ,ότι αντικαταστάθηκε η υποβρύχια αντλία της γεώτρησης που υδροδoτεί την Αλίαρτο (θέση Μύλος), η οποία σταμάτησε να λειτουργεί μετά από πτώση κεραυνού. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε με την εφεδρική ,επισκευασμένη, αντλία που τοποθετήθηκε στη γεώτρηση.
Ωστόσο σήμερα το απόγευμα (19-11-2017),η εφεδρική αντλία που τοποθετήθηκε χτες, παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να σταματήσει η λειτουργία της και κατά συνέπεια η υδροδότηση της πόλης. Οι λόγοι της ζημιάς είναι προς το παρόν άγνωστοι.
Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι το πρωί θα γίνει, με εντατικές εργασίες, τοποθέτηση καινούργιας αντλίας για να λυθεί το πρόβλημα. Ζητούμε την κατανόηση. Το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε με ευθύνη του Δήμου. Ο Δήμος ενεργεί άμεσα  για την επίλυσή του ,όμως το μέγεθος της βλάβης και των υλικών και του εξοπλισμού που χρειάζονται, απαιτούν υπομονή από όλους μας.
Θα σας κρατάμε ενήμερους με συνεχείς ανακοινώσεις

Γραφείο Ενημέρωσης Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

5 σχόλια:

  1. Ξερω εγω τι έγινε. τηλεοραση προχτες και υπολογιστή σήμερα μου εκαψε το σκαμπανεβασμα του ρεύματος εκει κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πατησατε γιατι πηγατε μοναχοι σας 8 ανθρωποι δημαρχοι αντιδημαρχοι και διαφοροι παρατρεχαμενοι τωρα να πατε και αλλοι το θηριο δεν σκοτονεται έτσι απλα να παρετε και την χωροφυλακη την πυροσβεστικη το ναυτικο την αεροπορια και στην ανακγη να χρησημοποιησεται και τον κρουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμα δεν ντρεπεσαι για την ταλαιπωρια του κόσμου τότε λες αυτές τις μ@λ@κι3ς. Αλλά δε έχετε δωσει και καλυτερα δειγματα εσεις οι λαικοσυσπειρωμενοι. Παρα την ταλαιπωρία μας όμως συντροφακι η Δημοτική αρχή δεν πεταει χαρταετό .Είναι εδώ και παλεύει σκληρα. περνα και συ μια βόλτα από τη γεώτρηση,όπως περασα εγώ και ο μισός αλίαρτος το σάββατο και μετά πες τις π@π@ρι3ς σου.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ 1.04 ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟΣΥΣΠΕΙΡΟΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ; ΣΕΙΡΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ