Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμος Θηβαίων συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας


Ο Δήμος Θηβαίων, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, διοργανώνει άμεσα συγκέντρωση των ακόλουθων ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας, κατοίκους του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας.
Μετά από επικοινωνία με τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, υπάρχει ανάγκη για τα ακόλουθα είδη:

1. Νερά εμφιαλωμένα
2. Γάλατα εβαπορέ
3. Τρόφιμα μακράς διάρκειας
4. Κλινοσκεπάσματα ( κουβέρτες-παπλώματα-σεντόνια)

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στο χώρο της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων (Πελοπίδου και Αγγελίδη, Θήβα), το οποίο λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 08:00 έως 16:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2262350603 & 2262028613.

4 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ . ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ. ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜ0Υ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΛΠ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλη μια πρόταση. Δωσε και συ το μισθο σου 11.29 πμ ,πες και στη μανα σου να δωσει τη συνταξη της και ανελαβε μετα να πεισεις και αλλους να κανουν το ιδιο. Βοηθεια στους ταλαιπωρους δε θα παει,αλλα το μυαλο σου σιγουρα θα πηξει και θα κοψει τις βλακειες...Δεν ειναι και λιγο !!!!!!

      Διαγραφή
  2. καποιοι παντως παλιοτερα αφηνανε μερος της αντιμοσθιας τους για κοινωνικους σκοπους. Απο αυτους εδω μην περιμενεις. Οσο για τους ελεγχους στους ρομα δε βλεπεις και μονος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό με την ανωνυμία είναι πολύ αν ανανδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ