Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Υπόμνημα Αγνιάδη:Καταστροφική για τη Θήβα η παύση του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού

«Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας»


Υπόμνημα απέστειλε το Επιμελητήριο Βοιωτίας στον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριο Βίτσα, αναφορικά με την λειτουργία του
Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας .

Συγκεκριμένα, η επιστολή ανέφερε:
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ
«Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ως θεσμικός εκπρόσωπος της τοπικής επιχειρηματικότητας επιθυμεί να σας θέσει ένα σημαντικό θέμα, που έχει ανακύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και απασχολεί έντονα το τοπικό επιχειρείν, προκαλώντας ανησυχίες και εύλογους προβληματισμούς.
Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα και φήμες φέρνουν την κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ανασυγκρότησης των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων Οπλιτών.
Οφείλουμε να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεση μας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο θα περιλαμβάνει το κλείσιμο ή τον περιορισμό των δραστηριοτήτων του Κέντρου Εκπαίδευσης.
Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια, η επιχειρηματικότητα του τόπου μας, ιδιαίτερα η μικρομεσαία, διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και τα λουκέτα καταγράφονται σωρευτικά. Οποιαδήποτε σκέψη για την παύση ή τον περιορισμό της λειτουργίας του στρατοπέδου θα ήταν καταστροφική για τις τοπικές επιχειρήσεις και θα αποτελούσε την χαριστική βολή στην βιωσιμότητα τους.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, σας καλούμε για την άμεση παρέμβαση σας, ώστε να σταματήσει κάθε παρόμοιος καταστροφικός σχεδιασμός και είμαστε στην διάθεση σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση και συνεργασία.»

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

7 σχόλια:

  1. Η εκμετάλλευση των φαντάρων δεν έχει όρια. Ολόκληρες πόλεις ζουν απο αυτό, ειδικά στην Πελοπόννησο. Επιχειρήσεις θησαυριζουν παρεχοντας υπηρεσίες στους φανταρους. Καφετέριες, εστιατόρια, ταξι, κτελ τους πίνουν το αίμα και όλα αυτά διότι κλήθηκαν από το κράτος να υπηρετήσουν την πατρίδα.
    Επιτέλους να κλεισουν τα Κέντρα Εκπαιδευσης Νεοσυλλεκτων μήπως μειωθεί η εκμετάλλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου να κλείσουν χίλιες φορές. δεν θα πληρώνουν οι γονείς ένα σκασμό λεφτά για να τα οικονομούν λίγοι κάθε φορά.

      Διαγραφή
  2. Εισαι ασχετος.Πως πινει το αιμα ο ταξιτζης οταν τον καλει ο φανταρος?Πως πινει το αιμα ο καταστηματαρχης οταν αυτος πινει καφε?Και φυσικα η μεγαλητερη βλακεια που θα μπορουσες να γραψεις.Να κλεισουν τα κεντρα εκπαιδευσης νεοσυλλεκτων.Μαλιστα ....μηπως θες να εκπαιδευοντε και στην Τουρκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας αρχισουμε με τα βασικα... το ιδιο το κρατος πινει το αίμα των φανταρων και των οικογενειων τους, αφου εχει δώσει το κυλικειο του κεντρου σε ιδιώτες και σε πολλες περιπτώσεις πουλανε ποιο ακρίβα απ οτι τα καταστήματα της Θηβας. Ο φαντάρος κάπου πρέπει να παρουσιαστεί και να εκπαιδευτεί... αφου εμεις δεν έχουμε φοιτήτες για να τονωθει η κίνηση, ας μα αφησουν τους φανταρους... αλλιώς θα καταντήσουμε οπως οποιδήποτε νησι του χειμώνα στην αγωνη γραμμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπέρασμα: Να μην κλείσει το κέντρο εκπαιδευσεως για να έρχονται φαντάροι και να τους πίνουμε το αίμα.

      Διαγραφή
    2. Συμπερασμα: Να μήν κλεισει το κέντρο εκπαιδευσεως και να γίνει ελεγχος σ αυτους που πινουν το αιμα των φανταρων, καθως και οι τιμες του κυλικειου να επανέλθουν στα επιπεδα που ηταν προ δεκαετιας. Δεν φταινε οι επαγελματιες που καποιοι ασυνηδητοι τους χρεωνουν διαφορετικα. Οι επιχειρησεις χρειαζονται μεγαλυτερη ροη πελατων, ειτε αυτοι λεγονται τουριστες, ειται φανταροι, οιτε πολιτες θηβας

      Διαγραφή
  4. ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ....ΚΑΙ Η ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΙ Ο ''ΔΗΜΑΡΧΟΣ'' ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ....ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΦΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ 1 ΣΤΡΕΜΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ....ΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.....ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΑΒΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.....ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ....ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΗΔΕΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ