Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Περιορισμός της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Θήβας για λόγους οδικής ασφάλειας

Από την 1η έως και την 23η Δεκεμβρίου 2017 δεν θα επιτρέπεται, για λόγους οδικής ασφάλειας, η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, μηχ. έργων) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας-Θήβας, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων «CYCLON») μέχρι τη χ/θ 30,000 (θέση ΚΙΑΦΑ) του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Εξαιρούνται από τον περιορισμό τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, κρατικών υπηρεσιών, όσα συνδράμουν στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί, τροφοδοσίας καταστημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα ΙΧ αυτοκίνητα μονίμων κατοίκων και εργαζομένων σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου.

Ο συγκεκριμένος κυκλοφοριακός περιορισμός μπορεί να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

3 σχόλια:

  1. Ευκαιρία να αρπαξουν λιγα χρήματα από τα διόδια οι ιδιοκτήτες της Νέας Οδού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ντε,επρεπε να επιτρεψουν την κυκλοφορια να εχουμε και αλλα θυματα!μετα τι θα ελεγες;
      Τι πινεις και δεν μας δινεις;

      Διαγραφή
  2. Eπρεπε να συμβεί αυτό το οδυνηρό περιστατικό των 23 νεκρών για να φροντίσουν να απαγορεύσουν(λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας) την διέλευση τροχοφόρων από αυτή την άθλια Π.Ε.Ο που τόσα χρόνια χρησιμοποιούμε για τις αναγκαίες μετακινήσεις μας αγνοώντας τους τεράστιους κινδύνους που έκρυβε από εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις των αρμοδίων .(ενώ ήσαν γνωστές από τις προβλέψεις οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα ακολουθούσαν).ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ; ''ΑΙΔΩΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ