Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Επικίνδυνη αποκόλληση βράχων στην περιοχή της Κάζας-ΦΩΤΟ




Επικίνδυνη πλέον για τα διερχόμενα οχήματα,σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newspull.gr,έχει γίνει η διέλευση της Π.Ε.Ο Αθηνών-Θηβών λόγω πτώσεως βράχων προερχόμενων απο  την απότομη πλαγιά  που εφάπτεται με  την Παλαιά Εθνική Οδό στην κατεύθυνση προς Θήβα και στο ύψος της ΚΑΖΑΣ.

Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και χρόνια,λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη.Συγκεκριμένα στο σημείο,γίνεται συχνά πυκνά αποκόλληση βράχων απο ψηλά και πτώση τους στον δρόμο με αποτέλεσμα ανα πάσα στιγμή να κινδυνεύουν σοβαρά όλα τα οχήματα που διέρχονται απο το σημείο.Μάλιστα παλαιότερα στο σημείο έχουν γίνει και ατυχήματα απο τον συγκεκριμένο λόγο.
Υπενθυμίζουμε οτι ο δρόμος αυτός είναι ίσως ο περισσότερο ''φορτωμένος'' με κίνηση δρόμος της δυττικής Αττικής..
Επισημαίνουμε και πάλι την σοβαρότητα του κινδύνου και μάλιστα η φωτογραφίες που τραβήξαμε τραβήχτηκαν με κίνδυνο για την ίδια μας την ζωή...το σημείο είναι πολύ απότομο και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει εάν για παράδειγμα συμβεί μια απότομη μεγάλη νεροποντή, ακόμη και δυνατός αέρας μπορεί να προκαλέσει κατολίσθηση..
Δεν υπάρχει ούτε πινακίδα προειδοποίησης για ενδεχόμενη κατολίσθηση..



Εάν γίνει ατύχημα ποιός θα αναλάβει την ευθύνη; Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να ενεργήσουν άμεσα!


Οι  σιδερένιες προστατευτικές μπάρες που τοποθετήθηκαν στο σημείο,δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να προστατέψουν τον δρόμο απο πτώσεις βράχουν που ζυγίζουν τόνους!!





Δεν ξέρουμε εάν ενδείκνυται τα πλέγματα της φωτό που ακολουθεί για το συγκεκριμένο σημείο..εμείς τα βρήκαμε στο internet και σας τα παρουσιάζουμε...




Με την κοινοποίηση του Ρεπορτάζ  μας(11/11/2017),ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην εξεύρεση λύσης

Περισσότερα στο newspull.gr

5 σχόλια:

  1. Σχεδον καθε εβδομαδα περναμε απο εκει με την οικογενεια μου.Το χουμε δει και καθε φορα λεμε ποτε θα φαμε καμια πετρα στο κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποια βραχια ρε παιδια! εδω γινεται χαμος απο τα φορτηγα. το 80% των φερτηγων με προορισμο την ηπειρωτικη και βορεια ελλαδα περνα απο εκει με αποτελεσμα να κινδυνευουμε ανα πασα στιγμη. η φτιαξτε τον δρομο καταλληλο για τετοιου ειδους κινηση, η ΒΑΛΤΕ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΡΑ. ακου λεει βραχια! αυτα δεν ειναι τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...

      Διαγραφή
    2. ποιος να ενδιαφερθει αδερφε, η βοιωτια ειναι μια εγκαταλελημενη περιφερεια. ο περιφερειαρχης μας ασχολειται με το κουφοντινα!! θλιβομαι με την εικονα και την εγκαταληψη του τοπου που γεννηθηκα. αλλα τι περιμενεις απο κοπροσκυλα που κυβερνουν καθε φορα ανεξαρτητου κομματος.καποτε πρεπει να τους τριψουμε στη μουρη τα πτυχια απο τα ακριβα πανεπιστημια που περασαν γιατι απλα...ειχαν λεφτα. ενω το εξυπνο παιδακι της διπλανης πορτας θα το φαει η..μαλλιμαγκα.(σορυ για την αρβανιτικη εκδοχη της αραχνης) καλημερα σε ολους.

      Διαγραφή
    3. ποιος να ενδιαφερθει αδερφε, η βοιωτια ειναι μια εγκαταλελημενη περιφερεια. ο περιφερειαρχης μας ασχολειται με το κουφοντινα!! θλιβομαι με την εικονα και την εγκαταληψη του τοπου που γεννηθηκα. αλλα τι περιμενεις απο κοπροσκυλα που κυβερνουν καθε φορα ανεξαρτητου κομματος.καποτε πρεπει να τους τριψουμε στη μουρη τα πτυχια απο τα ακριβα πανεπιστημια που περασαν γιατι απλα...ειχαν λεφτα. ενω το εξυπνο παιδακι της διπλανης πορτας θα το φαει η..μαλλιμαγκα.(σορυ για την αρβανιτικη εκδοχη της αραχνης) καλημερα σε ολους.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ