Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Μπράβο στις Πλαταιές! Γέμισαν φορτηγάκια με τρόφιμα και ρούχα για τους πληγέντες της Μάνδρας!!! φωτογραφίες


Οι φορείς της Τοπικής Κοινότητας Πλαταιών συνεργάστηκαν άψογα για μια ακόμη φορά και προσέφεραν την βοήθεια τους στου πλημμυροπαθείς της δυτικής Αττικής!
Συγκεκριμένα , η Τ. Κ. Πλαταιών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΩΕΡΟΗ, ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου,ο Αθλητικός Όμιλος Πλαταιών και ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου συγκέντρωσαν νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλατα,κλινοσκεπάσματα, είδη καθαρισμού και αλλά πράγματα και τα παρέδωσαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στη Μάνδρα!
Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους κατοίκους του χωριού μας αλλά και των γειτονικών χωριών, ακόμη και της Θήβας που συνέβαλαν στην προσπάθεια!
Ακόμη να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ.ο. Μπακομήτρο, ο οποίος με δικές του ενέργειες μας έστειλε 1.5 τόνο πατάτες οι οποίες πήγαν και αυτές στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας













1 σχόλιο:

  1. ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους ειχαν την διαθεση και την ιδεα για αυτη την ανθρωπιστικη κινηση. για οσους ομως δεν ξερουν, οι σχεσεις των δυο περιοχων ειναι αριστες εδω και εκατονταδες χρονια, η μανδρα ηταν για πολλα χρονια η "αθηνα" των πλαταιαίων. εξ αλλου ας μην ξεχναμε πως οι πλαταιεις ξερουν απο καταστροφες. και παλι μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ