Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Μπαράζ διαρρήξεων στην Αλίαρτο-Κουκουλοφόροι χτύπησαν νεαρό μέσα στο σπίτι του για να τον κλέψουν

Διαδοχικά περιστατικά διαρρήξεων  σε κατοικίες στην Αλίαρτο ερευνά  η Αστυνομία της Αλιάρτου.
Κάποιοι αχρείοι, εκμεταλλευόμενοι ότι όλος ο κόσμος είχε βγει σήμερα για τα τελευταία ψώνια,  άνοιξαν τρία  σπίτια, στις περιοχές των Κήπων της Αλιάρτου και  Κέντρου  "H Προστασία Του Παιδιού."
Στο ένα έκλεψαν  από ζευγάρι ηλικιωμένων 50 ευρώ.
Κουκουλοφόροι χτύπησαν τον ένοικο μέσα στο σπίτι του στην Αλίαρτο για να τον κλέψουν. 

Όλα έγιναν πριν λίγη ώρα στην περιοχή του Κέντρου "H Προστασία Του Παιδιού" στην Αλίαρτο, όταν δύο κουκουλοφόροι έσπασαν το τζάμι από το παράθυρο  και μπήκαν στο εσωτερικό της κατοικίας.
Μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα, βρισκόταν, ο ένοικος του σπιτιού νεαρής ηλικίας, ξύπνησε  από το θόρυβο και πριν καταλάβει  τι γίνεται είδε  πάνω από τα κεφάλι του τους κακοποιούς.
Άρχισαν να τον  χτυπάνε για να μαρτυρήσει που υπάρχουν χρήματα στο σπίτι.Από τις φωνές του νεαρού οι δράστες τρομοκρατήθηκαν  και τράπηκαν σε φυγή.
Οι αστυνομικοί που κινητοποιήθηκαν άμεσα εντόπισαν το αυτοκίνητο των κακοποιών στην περιοχή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η καταδίωξη  μέσα στην Κωπαίδα,αλλά κατάφεραν να διαφύγουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress και   μαρτυρίες των κατοίκων, μιλούν για τέσσερα άτομα και δύο ύποπτα αυτοκίνητα, ένα αγροτικό Nissan κόκκινο και ένα Hyundai Lantra ανθρακί χρώματος.
Είμαστε σίγουροι ότι η Αστυνομία θα κάνει καλά τη δουλειά της και η δράση αυτών των κακοποιών στοιχείων θα λάβει σύντομα τέλος.

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους κάποιος που λέει τα πράγματα με τ όνομα τους!προφανώς δεν θα τους έφτασε το μέρισμα κ βγήκαν να συμπληρωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αστυνομικοί κάνουν αισθητή την παρουσια τους! Έρχονται πάντα για έλεγχο όταν αράζω με καμιά γυναίκα στο αμάξι... δε το συζητώ, αν δεν μάθουν ποιοί το πνίγουν το κουνέλι δε θα ησυχάσουν! Τώρα βέβαια όταν έχουν να κάνουν με κακοποιούς, το πράμα αλλάζει...
    Ας ελπίσουμε ότι θα οργανωθούν καλύτερα τα παιδιά... Οι Έλληνες πολίτες της Αλιάρτου επιζητουμε ησυχία τάξις και ασφάλεια!!! Καλή Χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν η αστυνομια κανει καλα την δουλια της , και συλαμβανειαυτα τα καρκινωματα . ο εισαγγελεας τους αφηνει εξω , και οριζεται δικασιμος για του αι φουτσου ανημερα . μηπως ειναι καιρος να τραβηξετε λιγο το αυτακι του εισαγγελεως ? του δικηγορισκου εκ θηβων , ο οποιος αναλαμβανει τις υποθεσεις των καρκινοματων , και του βολευτη εκ θηβων ο οποιος ειχε δεχτει επιθεση και αυτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ