Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς φώτα θα κάνουν Χριστούγεννα οι κάτοικοι της κοινότητας Ξηρονομής -Αλυκής

Χωρίς φώτα θα κάνουν Χριστούγεννα οι κάτοικοι της κοινότητας Ξηρονομής - Αλυκή αφού μετά τις ισχυρές βροχές του Νοεμβρίου προκλήθηκαν πολλές βλάβες στο κοινοτικό φωτισμό. Παρ' όλες τις οχλήσεις του προέδρου της κοινότητας προς την αρμόδια υπηρεσία  το συνεργείο του δήμου δεν ήρθε ποτέ στην Αλυκή πρωτίστως που έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ενώ    είχε προγραμματιστεί για της 20 Δεκεμβρίου να έρθει το συνεργείο στην κοινότητα τελικά αναβλήθηκε γιατί ο αρμόδιος υπάλληλος ξαφνικά είδε ότι δεν έχει υλικά. Έτσι η κοινότητα θα περιμένει τα Θεοφάνεια μήπως δει λίγο φως. Προφανώς κάποιοι που πληρώνονται γι'αυτό δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και ο κύριος δήμαρχος θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος.
Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής

3 σχόλια:

  1. ΖΗΤΏ. Ο. ΔΗΜΟΣ. ΘΗΒΑΊΩΝ. ΔΕΝ. ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ Η. ΞΗΡΟΝΟΜΗ. ΕΊΝΑΙ. Όλοι η ενότητα Θίσβης. Χωρίς φωτισμό να. Τούς χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώς προς τη η διαμαρτυρία από την κοινότητα ξηρονομης μέχρι παιδική χαρά τους κάνη ο Δήμαρχος κάνετε λίγο κράτη τα άλλα χωριά δεν έχουν καμία παροχή βοήθειας από την δημοτική αρχή του Νικολάου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω δεν είδα να είναι χωρίς φωτισμό η ενότητα Θίσβης, προς απάντηση στο ποιο πανω σχόλιο, τωρα αν είναι λίγες λάμπες καμένες νομίζω οτι είναι υπερβολικό και στοχοποιημένο το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ