Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Στη «φάκα» της Αστυνομίας τρεις νεαροί στη Λιβαδειά που «χτυπούσαν» καταστήματα και αθλητικές εγκαταστάσεις

Σ υνελήφθησαν (3) ημεδαποί, οι οποίοι διέπρατταν κλοπές – διαρρήξεις, σε διάφορα καταστήματα και αθλητικές  εγκατάστάσεις, σε περιοχές της Λιβαδειάς

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε μετά από διάρρηξη πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής, ενώ ενέχονται σε ακόμη (7) κλοπές – διαρρήξεις & (1) απόπειρα κλοπή
ς


Συνελήφθησαν, χθες (14-12-2017) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 19, 18 & 17 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα βραδινές ώρες τις 13-12-2017, έως πρώτες πρωινές ώρες της          14-12-2017, όσο ο 18χρονος εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου», ο 19χρονος & ο 17χρονος, παραβίασαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (740) ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, το χρονικό διάστημα μεταξύ 30-10 έως 12-12-2017, ενέχονται επιπλέον σε (7) κλοπές – διαρρήξεις και (1) απόπειρα κλοπής, από διάφορα καταστήματα (υγειονομικού ενδιαφέροντος – εμπορικά) και αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα 5X5), σε περιοχές της Λιβαδειάς. 

Σε όλες τις περιπτώσεις, σκοπός τους ήταν η αφαίρεση χρηματικών ποσών, ενώ σύμφωνα με τον τρόπο δράσης τους, ενεργούσαν από κοινού, εναλλάσσοντας τους «ρόλους» τους κάθε φορά, με την παραβίαση των «στόχων» τους, να επιτυγχάνεται κυρίως με τη θραύση των υαλοπινάκων αυτών.

Στην κατοχή του 19χρονου & του 17χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει από το πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ