Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Λαμία: Σοκαριστικό τροχαίο με δύο νεκρούς -Μηχανή καρφώθηκε σε αυτοκίνητο-ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Λαμία, όταν μηχανή στην οποία επέβαινε ένας 27χρονος στρατιωτικός, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με αυτοκίνητο.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ, κοντά στο κόμβο της Ξηριώτισσας στο ύψος του «Ριζάκου».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δικυκλιστής κατευθυνόταν από τη Λαμία προς Δομοκό και εμβόλισε αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή ή βγήκε κάθετα στο δρόμο από το πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από την εταιρεία «Ριζάκος» στο 1ο χλμ Λαμίας Δομοκού, λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας. Και οι δύο σκοτώθηκαν επί τόπου.

Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει κάνεις να βοηθήσει τους δυο οδηγούς που διακομίστηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής είναι 27χρονος στρατιωτικός από Λαμία και μόλις είχε αγοράσει τη μηχανή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ο οδηγός της μηχανής που έχασε τη ζωή του τόσο νέος και τόσο άδικα είναι ο 27χρονος στρατιωτικός Γιώργο Μανανάς, από τον Γοργοπόταμο, ο οποίος στην ηλικία των 9 ετών είχε χάσει τον πατέρα του από τροχαίο δυστύχημα.

Ειδικότερα, ο αδικοχαμένος νεαρός όταν ήταν εννέα χρονών έχασε τον πατέρα του Κώστα Μανανά, σε ηλικία 42 ετών, σε ένα άλλο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ήταν ο οδηγός του μοιραίου βαν που καρφώθηκε πίσω από το σταματημένο βυτιοφόρο την αποφράδα ημέρα της 30ης Απριλίου του 1999 στα Καμένα Βούρλα.

Ήταν παραμονή Πρωτομαγιάς και οι άνδρες της τροχαίας είχαν σταματήσει για έλεγχο το βυτιοφόρο στον Περιφερειακό των Καμένων Βούρλων. Το βανάκι του Κώστα Μανανά έπεσε πάνω στο βυτιοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η έκρηξη που ακολούθησε από το προπάνιο του μεγάλου οχήματος είχε παρασύρει στο θάνατο συνολικά πέντε άτομα, ενώ άλλα 14 τραυματίστηκαν.
Lamiareport.gr
l





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ