Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΡΟΜΑ επιτέθηκαν σε εγκλωβισμένους από το χιόνι οδηγούς στο Πυρί Θήβας

Το βράδυ της Πέμπτης εγκλωβισμένοι οδηγοί που κατευθύνονταν προς Λιβαδειά, δέχθηκαν επίθεση από ΡΟΜΑ στο ύψος της αερογέφυρας στο Πυρί της Θήβας.

Σύμφωνα με  το  exeisminima.gr κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα πριν την αερογέφυρα του Πυριού, το οποίο υπέθεσαν ότι οφείλονταν στην έντονη χιονόπτωση. Μετά από λίγη ώρα, τα αυτοκίνητα επιχειρούσαν με δυσκολία να κάνουν αναστροφή και να συνεχίσουν την πορεία τους από παράδρομο που περνά κάτω από τη γέφυρα του τρένου και οδηγεί στην πλατεία του Πυριού, χωρίς και πάλι να τα καταφέρουν.

Εντρομοι οι οδηγοί είδαν ΡΟΜΑ να ξυλοκοπούν οδηγούς και να τους αρπάζουν κινητά και τσάντες, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Πολλοί από τους οδηγούς επέστρεψαν πίσω προς την εθνική οδό, ενώ και από υπάλληλο των διοδίων επιβεβαιώνεται ότι τουλάχιστον 2 οδηγοί αυτοκινήτων πέρασαν τα διόδια αιμόφυρτοι!
exeisminima.gr

38 σχόλια:

  1. Ναι ρε, έτρεχαν όλο το βράδυ να φυλάνε το δικό σου σπίτι και να βοηθάνε τους κατοίκους και τους οδηγούς που είχαν προβλήματα λόγο της πολύ έντονης χιονόπτωσης, ενώ αρκετοί άλλοι αστυνομικοί ξεπάγιαζαν όλο το βράδυ στην εν λόγο γέφυρα λόγο των κλοπών, να περιθάλπουν τα θύματα και περνάνε στους οδηγούς αλυσίδες για να μπορέσουν να πάνε στον προορισμό τους, αυτά τα γεγονότα από έναν πολίτη που τις βραδινές ώρες δούλευε και τα έζησε όλα αυτά και δεν αναπαυόταν στην αγκαλιά του Ορφέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν ξεκινας να σχολιασεις κατι δημοσια εχε στο νου σου οτι ακουν-διαβαζουν κ επηρεαζονται ανθρωποι.... εσυ λοιπον ανωνυμε κ ανιδεε ΦΙΛΟΜΠΑΤΣΕ πολιτη που δεν αναπουοσουν στην αγκαλια του ορφεα μιας κ αγκαλια μας περνει ο ΜΟΡΦΕΑΣ για να κοιμιθουμε συμφωνα με την Ελλινικη αγνωστη προς εσενα μυθολογια, εχε στο νου σου οτι οι κατικοι του πυριου τουλαχιστον εχουν αναγκη απο αστυνομευση κ οχι απο οδικη βοηθεια να τους βαζουν τις αλυσιδες..... την ιδια αναγκη ειχαν κ οι ατυχες εκεινες γυναικες που τις εριξαν κατω,τις χτυπαγαν και εκεινες φωναζαν εντρομες ΄Βοηθεια... σας παρακαλω ... μηη... πριν δυο λεπτα μας ληστεψαν δεν εχω τιποτα αλλο....'που θα μπορουσε να ειναι ηαδερφη σου/μου η μανα σου/μου η η γυναικα σου/μου....ας μην κανουμε λοιπον ηρωεες θρασηδηλους μπατσους που απο οτι φαινετε αδυνατουν να ΄φυλαξουν' οχι μονο τις ιδιοκτισιες μας αλλα κ την ιδια σωματικη μας ακερεοτιτα.Επισης να ξερεις οτι δεν ΄ξεπαγιαζουν' στη γεφυρα.... κοιμουντε στο περιπολικο!Για πες μου μια συληψη που εχουν κανει στη γεφυρα....???[το παραπανω σχολιο δεν αφορα ολους τους αστυνομικους αλλα δυστυχος στη πληοψηφια τους,σιγουρα υπαρχουν και καποιοι τιμανε την Ελλινηκη σημαια και προστατευουν τις μαναδες μας,τις γυναικες μας και τους ηλικιομενους. αυτοι ομως εναι ελαχιστοι κ αποτελουν την εξαιρεση στον κανονα.... ας μην κανουμε λοιπον ηρωες μια ομαδα κομπλεξικων που επελεξαν την έξουσια' για να βγαλουν τα αποθυμενα τους,τρεχουν πανοικοβλητοι να σωθουν αντι να σωζουν!!!![συμπαθατεμε για τα ορθογραφικα]

      Διαγραφή
    2. Είπες την αλήθεια μέσα απο λίγες σειρες. Μπράβο!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΚΑΚΕ ΜΙΖΕΡΕ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ Ο ΙΔΙΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΑΜΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΣΑΙΤ.
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΚΑΠΟΥ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΑΝΤΙΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΘΦΤΟΥΣ? ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΑΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΤΙ, ΧΡΙΕΑΖΕΤΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ.

      Διαγραφή
  3. Ο Αλιαρτος εβγαλε τα ματια του μονος του,καποιοι ηλιθιοι πουλησανε οικόπεδα στους κωλογυφτους χωρις καν να σκεφτουν οτι καταστρεψαν το χωριο τετοιοι ειμαστε..και ο αλλος ο φυγοπονος που εχει αγορασει τα παντα γυρω του για να μην εχει γειτονες και χαριζει γη στην εισοδο της πολης για να εχουμε τσαντηρια και σκραπ σαν την πρωτη εικονα της πολης μας!αυτους πρεπει να κηνυγησουμε πρωτα!αυτους που μας φερανε τους κωλογυφτους και τους εγκαταστησανε κιολας!ρωτηστε και θα μαθετε ποιοι ειναι ευκολα 2-3 ατομα την καναν την ζημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3-4 άτομα πουλησαν οικόπεδα στους γυφτους. Νομίζω κάποιοι δεν κατοικούν Αλιαρτο οπότε στα @@@@@ τους που κατέστρεψαν την πολη. Επίσης ηταν 2 Μηχανικοί (που ασχολούνταν με ανεγερση σπιτιων) οι μεσαζοντες. Έκαναν μεσιτεια, κατασκευή σπιτιου, εργολαβιες κτλ στους γυφτους και θησαυρισαν από τους γυφτους το 2003 και μετέπειτα.

      Διαγραφή
    2. αρε φιλε ποσο δικιο εχεις!!

      Διαγραφή
    3. καποιοι η καποιες μαλλον...ουτε καν απο Αλιαρτο δεν ειναι..

      Διαγραφή
  4. Αυτά τα κοπρόσκυλα μας έχουν ξεφτιλίσει.Πρεπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας . Όπως είχαμε ξεκινήσει πρίν μερικά χρόνια και μας σταμάτησαν με ψεύτικες υποσχέσεις . Αίμα οι γύφτοι αίμα και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενας τροπος ειναι να μην τους δεχεται κανενα μαγαζι,να φανε κηνυγη γενικα..στον αλιαρτο ζητημα χρονου ειναι να γινει σοβαρο τροχαιο με τις μαλακιες που κανουν με τα αυτοκινητα τους..ελεγχο απο αστυνομια και τροχαια καθημερινα να τους αγανακτησουν και να μην κυκλοφορουν καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ριξτε προτασεις παιδια,στις 100 μια μπορει να ειναι και λυση..δεν παει αλλο εχω γειτονες γυφτους και η κορη μου κι εμεις φοβομαστε εξω απο το σπιτι μας.. εμποριο ναρκωτικων καθημερινα ακομα και το πρωι..δεν τολμαμε να ανοιξοιμε της κουρτινες!μας παρενοχλουν συνεχως..ειδικα τα παιδια μου!η αστυνομια εχει δεμενα τα χερια απο την πολιτεια...πρεπει να απαιτησουμε αυστηρους ελεχγους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι εγινε ρε σεις,μονο 5-6 ατομα ενοχλουντε απο την ηχορυπανση,εγκληματικοτητα,ασεβεια,ανομια των γυφτων?οι αλλοι ειμαστε ευχαριστημενοι?δημιουργηστε θορυβο εστω και απο δω πριν να ειναι αργα..ακουγεται απο την θηβα οι γυφτοι θα ερθουν εξω απο αλιαρτο..δεν σας ενοχλει αυτο?τελικα μονο πολιτικη υπερ η κατα των ντασιωτη σαγανα μας εβδιαφερει να κανουμε?γιαυτο τρωμε καρπαζιες απο τους γυφτους..ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ο Ψηλός θέλει τους γυφτους για να τον ψηφίζουν και να εκλέγεται. Οι υπόλοιποι οτι και να κάνουμε, οι προσπάθειες μας πέφτουν στο κενό.

      Διαγραφή
    2. μαστορα εδω εχεις αδικο,ξεχνα για λιγο τι ψηφιζεις..και ο νυν αλλα και οι 2 πρωην δημαρχοι τις εχουν φαει απο γυφτους για τον ιδιο ακριβως λογο..αυτος ο λογος ειναι το σπιτι διπλα στο κλειστο που ο δημος θελει να εξαγορασει και δεν μπορει..στο θεμα αυτο εχουν προσπαθησει ολοι..αλλα βλεπεις και οι δημαρχοι εχουν οικογενεια δεν μπορουν να τα βαλουν μονοι τους με τους γυφτους και τους αριστεροιυς προστατες τους..αν βγουμε 100 ατομα ομως κατι μπορει να γινει..ας αφισουμε την πολιτικη για λιγο σε αυτο το θεμα και να δουμε πως αντιμετωπιζεται αυτο το πολυ σοβαρο θεμα..

      Διαγραφή
    3. Θέλει οργάνωση απέναντι στους γύφτους, δε μπορείς να τρως ξυλο από τους γύφτους και να μην κάνεις κάτι για να προστατέψεις τους δημότες αλλά και τον εαυτό σου. Η αστυνομία τί κάνει; τι νοιάζει μόνο να ρθει να δεί ποια είναι τα ζευγαρακια στ αυτοκίνητα; Ξέρετε πόσες φορές έχουμε κινδυνέψει από τους γύφτους ενώ ήμασταν σε ευάλωτη θέση? Α και να μην ξεχάσουμε και τα επιδόματα που παίρνουν... από το υστέρημα το δικό μας...

      Διαγραφή
    4. Στον ανώνυμο 12:12 του απαντώ ότι πρέπει να είσαι μεγάλη πουσταρα. αι στο διάολο που μας κάνεις και τον προφέσορα μορη μαϊμού.

      Διαγραφή
    5. Τουλάχιστον δεν κανω το γεροτζόβενο. Όσο για το αν σε ψηφιζουν οι γυφτοι, γιατι χαλιεσαι, αφού είναι αλήθεια

      Διαγραφή
    6. Απλά είσαι βλακας.

      Διαγραφή
    7. οντως εισαι βλακας,εισαι και εκτος θεματος και δεν το εχεις παρει χαμπαρι, γαμας το θεμα που καποιους μας απασχολει,τραβα στο κεφενειο καλυτερα και ασε το ιντερνετ για καποιους που το χειριζοντε με σεβασμο..εκτος αν εισαι ενας απο αυτους που πουλησανε σε γυφτο και θες να μειωσεις το θεμα

      Διαγραφή
    8. Προς τον ανώνυμο σχολιαστή 8.01μμ.
      Ρε καθηγητή της διαπλοκής τολμάς να μιλάς για προφεσορες;
      Ρε κομματικό στέλεχος του παλιού ΠΑΣΟΚ (μην ξεχνάς ότι με το ΠΑΣΟΚ διοριστηκες), τώρα κάνεις το ΣΥΡΙΖΑΙΟ ψευτοκομμουνιστη και αλιεύεις ψήφους από απιλπισμενους τάζοντας τους δουλειά στο εργοστάσιο, τολμάς να μιλάς για προφεσορες;
      Κοίτα πρώτα τα μούτρα σου στον καθρέφτη ρε πλακουτσομούρη και ύστερα πες τον άλλο μαϊμού.
      Παλιοκοπρίτη...

      Διαγραφή
    9. Εχεις χασει την ψυχραιμια σου 4.32 μμ. Χαρακτηριστικο γνώρισμα του ψευτη ,του λασπολογου,του υβριστη,του δυσφημιστη,του βλακα,του ανοητου,του πανικοβλητου,του ψευτομαγκα,του ψευτοεπαναστατη,του λαμογιου. Διαλεξε και παρε τι απο ολα εισαι,αν και νομιζω οτι δε θα δυσκολευτεις γιατι εισαι όλα.

      Διαγραφή
    10. Αν όλοι οι προηγούμενοι έκαναν ότι κάνει τούτη η δημαρχία με τους γύφτοι δε θα είχε πατήσει ούτε ποδαρι από δαύτους στον Αλιαρτο. Αυτό δε χρειάζεται απόδειξη

      Διαγραφή
    11. Εγώ βλέπω ότι τα τελευταία 7 χρόνια οι γυφτοι αυξάνονται στημ πόλη χωρίς κανένας να μπορεί να τους εμποδισει. Αφού τους πουλούσαν οικόπεδα, αποκτούν δικαιώματα.

      Διαγραφή
    12. Εσένα ρε φίλε μπορεί να σε εμποδισει κανένας να πουλησεις η να αγορασεις; πως μπορεί λοιπον ναεμποδισει τον αλλο επειδη ειναι γυφτος. Πολλες μαακιες λεμε εδω μεσα. Η δημαρχια μπορει να βαλει κανονες στους γυφτοι και στον Αλιαρτο εχει βαλει. Δεν μπορουν ευκολα να κανουν οτι θελουν. Εσυ δε το βλέπεις αυτό;

      Διαγραφή
    13. Τι λες ρε φίλε; μας δουλεύεις;δε κάνουν οι γυφτοι οτι θελουν; γελάει ολος ο νομός μαζί μας. Ότι παρανομία θες την κάνουν οι γυφτοι στον Αλιαρτο. Για αυτό και μαζεύονται καθε μήνα και περισσότεροι.
      Από τη Θηβα αν τους διωξουν, στον Αλιαρτο θα έρθουν και θα εγκατασταθουν. Ηδη μαζευονται.
      Εδώ έχουν πλακώσει στο ξύλο αξιωματουχους..

      Διαγραφή
    14. Οι γύφτοι στον Αλιαρτο είναι σε πλήρη έλεγχο. Μάλλον εσείς που φαβαστε μην έρθουν κι άλλοι, το θέλετε να έρθουν και το σπρώχνετε το θέμα. Έχετε χωραφακια απούλητα και οι γύφτοι έχουν μετρητά . Σας έχουμε πάρει πρέφα γι αυτό καλύτερα να μη μιλάτε

      Διαγραφή
    15. Οι γυφτοι στον Αλιαρτο είναι σε πλήρη έλεγχο... χαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
      Εδώ χτύπησαν το Δήμαρχο και 2 Συμβούλους του...
      Σκέψου να μην ήταν σε έλεγχο οι Γυφτοι, τι θα 'χαν κάνει

      Διαγραφή
  8. εγω ενα ξερω οποιος ειναι βαρος στην κοινωνια και δεν προσφερει τιποτα αλλα κανει μονο κακο τοτε θελει ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ !!!!!!!!!!!! αλλα βλεπεις τα πολιτικα τομαρια και οι εισαγγελεις τους στηριζουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λες ωραία αλλά μη βρίζεις γιατί χανεις το δικιο σου.

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο επειδη εμεινα λιγο στο χωριο πολυ κουτσομπολιο και μισος κακη ποιοτητα ανθρωπων. Χρονια πολλα σε ολους και ευχομαι να εκλειψει η εγκληματοκοτητα των ρομα.

      Διαγραφή
  9. τους φοροφυγάδες φυλακή αυτούς που δεν κόβουνε αποδείξεις στα μαγαζιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε γυφτο εμεις στην φυλακη κι εσυ στο ξερονησι για σκραπ δεν εχω προβλημα..αλλα βλεπεις και η φυλακη γεματο σκατογυφτους ειναι!!

      Διαγραφή
    2. η συντριπτικη πλειοψηφια (δυστυχως) ειναι ελληναραδες.

      Διαγραφή
    3. ναι γιατι τα γυφταρια εχουν ασυλο απο τα αναρχοκομουνια!

      Διαγραφή
  10. Ρε να μαζευτουμε οσοι περισοτεροι μπορουμε και να παμε να τους σαπισουμε στο ξυλο.και τα σκυλια τους ξυλο να φανε.οι σκατογυφτοι παντου κανουν θεματα στην βοιωτια.οτσν χτυπαει η πορτα του διπλανου σου θα χτυπησει και η δικια σου.ετσι λενε στο χωριο μου.ξυλο και σαπισμα μπας και βαλουν μυαλο.και παλι και παλι.ελληναρες ειμαστε ολοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι να ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ οσοι περισσοτεροι μπορούμε και ΝΑ ΠΑΤΕ να τους ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ. Ολοι θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ, ολοι θα ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ