Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Το "ευχαριστώ" του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων στους δημότες και απολογισμός πρόσφατων χιονοπτώσεων-ΒΙΝΤΕΟ

Απολογισμός πρόσφατων χιονοπτώσεων
από το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Με τη λήξη της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης  που βρέθηκε ο Δήμος μας λόγω των χιονοπτώσεων και του ισχυρού παγετού για περίπου 20 ημέρες , ένας μικρός απολογισμός πρέπει να είναι σε γνώση των δημοτών.
Ως εκ τούτου λοιπόν ενημερώνουμε πως:
 6 οχήματα του Δήμου, με τους χειριστές τους, συμμετείχαν στον εκχιονισμό των 10 δημοτικών διαμερισμάτων.
   2 οχήματα υποστήριξης  (μεταφορά καυσίμων στα σημεία εκχιονισμού, μεταφορά προσωπικού , η ακόμη και μεταφορά ασθενών όπου χρειάστηκε).

   1 μισθωμένη από το Δήμο αλατιέρα έριχνε συνεχώς αλάτι σε όλο το δημοτικό δίκτυο,
   Περίπου 100 τόνους αλάτι έριξε ο Δήμος σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και πολλούς δευτερεύοντες.
   Εξασφαλίστηκε από την πρώτη στιγμή η πρόσβαση στις κοινωφελείς εγκαταστάσεις (υδραγωγεία, γεωτρήσεις, αντλιοστάσια).

  Πάνω από συνολικά 15 επιχειρήσεις διάνοιξης για νεφροπαθείς, προηγήθηκαν κάθε άλλης ενέργειας των συνεργείων εκχιονισμού.
  Θέτοντας σε λειτουργία όλες τις γεωτρήσεις, δόθηκε  άμεσα λύση στο πρόβλημα υδροδότησης της δημοτικής ενότητας Θεσπιών μετά την ολονύκτια διακοπή ρεύματος που είχε ως αποτέλεσμα το πλήρες άδειασμα δεξαμενών και δικτύου.

   Δεν παρέμεινε κανένα χωριό αποκλεισμένο, πέραν της Ευαγγελίστριας για λίγες ώρες.

Οφείλω να ευχαριστήσω:
•    Την Αντιπεριφερειάρχη κα Παπαθωμά Φανή για την άψογη συνεργασία μας.
•    Το προσωπικό της υπηρεσίας Πολιτικής προστασίας και στους χειριστές των εκχιονιστικών για τη συνδρομή τους, όπου χρειάστηκε.
•    Τη Διεύθυνση και τα  συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ Λιβαδειάς, για την εξαντλητική και πολύωρη προσπάθεια, υπό αντίξοες συνθήκες, να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο δίκτυο της Δ.Ε. Αλιάρτου, στην οποία υπήρξε πολύωρη διακοπή.
θέλω να ευχαριστήσω θερμά
•    Τους χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και το προσωπικό υποστήριξης που εργάστηκε για πολλές συνεχόμενες ημέρες.
•    Τους αντιδημάρχους, τα τοπικά συμβούλια και τους Προέδρους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.
•    Τους Εθελοντές της Βάσης Ετοιμότητας Αλιάρτου, για την συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
•    Τους Δημότες που διέθεσαν μηχανήματα και καθάρισαν τις γειτονιές τους (θα ήταν πιο χρήσιμο αν αυτό ήταν σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή)
Ιδιαιτέρως όμως θέλω να ευχαριστήσω
•    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ που συνεργάστηκαν και ακολούθησαν τις οδηγίες  που δόθηκαν, περιορίζοντας τις άσκοπες  μετακινήσεις οχημάτων διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την κίνηση των μηχανημάτων και  το έργο του εκχιονισμού.
Ήταν ένα σοβαρό φαινόμενο που, όλοι μαζί, το αντιμετωπίσαμε κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π. Ντασιώτης


Διαβάστε Περισσότερα »

Δάσκαλοι Λιβαδειάς:Άστοχες και ατυχείς οι δηλώσεις της Δημάρχου για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Α΄/θμιας Εκπ/σης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άστοχες και ατυχείς  οι δηλώσεις της Δημάρχου Λεβαδέων
για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Α΄/θμιας Εκπ/σης
την 12η/ 1/2017 στο STAR Κεντρικής Ελλάδας

Με έκπληξη ακούσαμε την άστοχη και ατυχή αναφορά της Δημάρχου Λεβαδέων - κατά τις δηλώσεις της την Πέμπτη 12η/1/2017 στο δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας (14.30΄) για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Α΄/θμιας Εκπ/σης - με την απόπειρα μετατόπισης της ευθύνης προετοιμασίας της  ομαλής λειτουργίας των σχολείων στους εκπαιδευτικούς.

Ενημερώνουμε την κ. Δήμαρχο ότι:

    οι Δ/ντές των σχολείων και εκπαιδευτικοί βρέθηκαν έγκαιρα στις σχολικές μονάδες για να φροντίσουν με υπέρβαση των δυνατοτήτων τους για όλες εκείνες τις ενέργειες που είναι απαραίτητες (αποχιονισμός, φροντίδα θέρμανσης, ενημέρωση αρχών κ.α.), ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχτούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια τους μαθητές και να βελτιώσουν τις συνθήκες παραμονής τους σ’ αυτά,
   οι εκπαιδευτικοί έχουν επίγνωση του ρόλου τους και πράττουν καθημερινά ότι χρειάζεται - και πολλές φορές πέραν των υποχρεώσεών τους - για τη φροντίδα των μαθητών τους,
   η λειτουργία του Δημόσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, ιδιαίτερα σήμερα στην εποχή της μνημονιακής ξηρασίας και της πολύπλευρης παρακμής στηρίζεται στο φιλότιμο και την φροντίδα του κάθε μάχιμου Εκπαιδευτικού.

Η δημιουργία προϋποθέσεων ομαλής λειτουργίας των σχολείων και η αντιμετώπιση των προβλημάτων κακοκαιρίας (παγετός / αδυναμία πρόσβασης στην σχολική μονάδα, επικίνδυνα προαύλια και πεζοδρόμια σχολείων, βλάβες καυστήρων/εξωτερικών σωλήνων, εξωτερικές τουαλέτες κ.α.) απαιτούν καλή οργάνωση και σωστή πρόβλεψη. Και η ευθύνη αυτή ανήκει στη δημοτική αρχή, δεν ανήκει και δεν μετατοπίζεται στην εκπαιδευτική κοινότητα. 

   
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


H  ΠΡΟΕΔΡΟΣ    H   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΦΑΖΑΝΗ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     ΔΕΡΜΑΤΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-01-2017


ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ . ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-01-2017
Λόγω της προηγηθείσης κακοκαιρίας ,αύριο Παρασκευή 13-01-2017 το Ησιόδειο Γενικό Λύκειο Θεσπιών θα λειτουργήσει από τις 10:00 π.μ., με πρόγραμμα 5 ωρών, το οποίο δημοσιεύεται , ώστε να περιέλθει εις γνώσιν διδασκόντων και διδασκομένων.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΚΤΕΛ : Από Μαυρομμάτι 9:15
    Από  Άσκρη             9:40
    Από  Δομβραίνα     9:35
Ο Διευθυντής
Ιωάννης Ιωάννου- Μαθηματικός
Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχαριστήριο Δημάρχου Τανάγρας προς Μπακογιάννη και Παπαθωμά για στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κακοκαιρίας



Ο Δήμαρχος Τανάγρας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κο Μπακογιάννη, την Αντιπεριφερειάρχη Κα Φανή Παπαθωμά, τους Αντιδημάρχους των Δ.Ε. Του Δήμου, τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Τοπικούς Συμβούλους και τους εθελοντές, για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν στο Δήμο μας τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η άμεση κινητοποίηση όλων των μηχανισμών του Δήμου μας και της Περιφέρειας βοήθησαν ώστε να ξεπεραστεί αυτό το κύμα κακοκαιρίας χωρίς κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα και με όλους του δρόμους ανοιχτούς.

Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, τους δημότες – και γενικά όσους ενεπλάκησαν στην αντιμετώπιση των δυσμενών αυτών καιρικών φαινομένων – για τη σημαντική βοήθεια τους ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα και να αντιμετωπιστεί έγκαιρα η κακοκαιρία.

Δήμος και Περιφέρεια, με κοινό γνώμονα την προστασία των δημοτών, συμπορεύονται μαζί για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών και θα είναι αρωγοί στο μέλλον, σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί.
Διαβάστε Περισσότερα »

Aσημένιο Bραβείο για τη Δια.Βι.Πε.Θι.Β. Θίσβης


Η Δια.Βι.Πε.Θι.Β. έλαβε το ασημένιο βραβείο
στην κατηγορία Human Environment της ενότητας Sustainable Infrastructure Development
των Environmental Awards 2016

Στη Δια.Βι.Πε.Θι.Β. Α.Ε. απονεμήθηκε το ασημένιο βραβείο στη κατηγορία ανθρώπινο περιβάλλον  της ενότητας Διαρκή Ανάπτυξη Υποδομών από τα Βραβεία Περιβάλλοντος 2016  (Environmental Awards 2016 ) που διοργάνωσε η εταιρία Boussias Communications για τέταρτη συνεχή χρονιά. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την επιλογή της Εταιρίας να ενεργεί προληπτικά και να επενδύει σε μέσα και πρότυπους κανονισμούς με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη εξασφαλίζοντας θετικά και μακροχρόνια αποτελέσματα στην οικονομία, στο χερσαίο και θαλάσσιο περιβάλλον, που διαχειρίζεται, και στην κοινωνία. Για τη  Δια.Βι.Πε.Θι.Β. η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί βασική επιχειρηματική πρακτική και αυτοσκοπό του θεσμού της Βιομηχανικής Περιοχής.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο   συγχαίρει την ομάδα περιβάλλοντος  και το προσωπικό της Εταιρίας που συνέβαλαν στην διάκριση αυτή. Στην ιστοσελίδα της Δια.Βι.Πε.Θι.Β. (www.diavipethiv.gr) καθώς και σε αυτό των βραβείων Περιβάλλοντος www.environmentalawards.gr μπορείτε να βρείτε πλούσιο πληροφοριακό υλικό (πίνακας των νικητών, φωτογραφίες και το video της τελετής απονομής).


Εκ της Διοικήσεως της Εταιρείας

Διαβάστε Περισσότερα »

H Λαϊκή Συσπείρωση Λιβαδειάς για τις ελλείψεις στο μηχανισμό αντιμετώπισης εκτάκτων καιρικών φαινομένων


Οι πρόσφατες χιονοπτώσεις και τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσαν, ανέδειξαν τις μεγάλες ελλείψεις του Δήμου Λιβαδειάς σε υποδομές και προσωπικό για την αντιμετώπιση  έκτακτων καιρικών φαινομένων, τα οποία μάλιστα είχαν προβλεφθεί.
Οι κάτοικοι της Λιβαδειάς    και σχεδόν όλων των χωριών, βίωσαν και συνεχίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις να βιώνουν μια απίστευτη ταλαιπωρία. Δρόμοι παγωμένοι, χωρίς να έχουν καθαριστεί έγκαιρα, ελλείψεις σε αλάτι, ολόκληρες γειτονιές αποκλεισμένες, πολλά από τα προαύλια των σχολείων, ακόμα και σήμερα που λειτουργούν, δεν έχουν  καθαριστεί, ενώ η πρόσβαση των μαθητών σε αυτά γίνεται μέσω δρόμων που θυμίζουν παγοδρόμια.

Συνολικά, ο απολογισμός ανέδειξε την έλλειψη θωράκισης του Δήμου μας και ετοιμότητας των μηχανισμών του, όπως και των αντίστοιχων μηχανισμών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, αλλά και του σχεδόν απόντος κρατικού μηχανισμού, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της Δημάρχου κυρίας Πούλου και της Αντιπεριφερειάρχη κυρίας Παπαθωμά.  Και να σκεφτεί κανείς ότι η περιοχή μας δεν βρέθηκε και «στο μάτι του κυκλώνα» της πρόσφατης κακοκαιρίας. Γι’ αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένα τα παράπονα,  οι διαμαρτυρίες και η αγανάκτηση  των δημοτών για τη συνεχιζόμενη ταλαιπωρία τους.

Αντίθετα, εντελώς αδικαιολόγητη είναι η δημοτική αρχή της κυρίας Πούλου, που εν μέσω της κακοκαιρίας και ενώ οι ελλείψεις ήταν οφθαλμοφανείς και βοούσαν, εμφανίστηκε σε συνέντευξη τύπου για να ωραιοποιήσει την κατάσταση και να διαφημίσει τη δήθεν ετοιμότητά της, υποτιμώντας την έκταση των προβλημάτων, αλλά και τη νοημοσύνη του λαού.

Να θυμίσουμε όμως ότι για τις κρίσιμες υποδομές θωράκισης του Δήμου, οι δημότες χαρατσώνονται, όχι μόνο από την κρατική φορολόγηση, αλλά και από τα μεγάλα ανταποδοτικά τέλη και φόρους που ο Δήμος του επιβάλλει, όπως έκανε και με τον πρόσφατο ετήσιο προϋπολογισμό του.

Για την αντιμετώπιση τέτοιου είδους προβλημάτων, που προκύπτουν από φυσικά ή καιρικά φαινόμενα, χρειάζεται σοβαρή προετοιμασία, ετοιμότητα και  οργάνωση, αλλά και ενίσχυση των υποδομών ολόκληρου του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας. Απαιτείται το ζήτημα αυτό να βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητες της τοπικής, περιφερειακής και κεντρικής διοίκησης, ώστε να μπει σε προτεραιότητα η θωράκιση της πόλης και των χωριών.

Τα ζητήματα αυτά θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε.

Ο λαός πρέπει όχι μόνο να βγάλει τα σχετικά συμπεράσματά του και να καταλογίσει τις ευθύνες, αλλά και να επιβάλει με τον αγώνα του, την αναγκαιότητα λύσεων για τη θωράκιση του Δήμου.

Σε κάθε περίπτωση, άμεσα να γίνει η καταγραφή και η αντιμετώπιση των ζημιών που έχουν προκληθεί.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Νώντας Κοτσικώνας

Πέτρος Αρκουμάνης

Νίκος Μπράλιος

Κώστας Αίσωπος

Διαβάστε Περισσότερα »

800 τόνους αλάτι και 27 εκχιονιστικά έριξε στη «μάχη» κατά του χιονιά η Π.Ε. Βοιωτίας

Εξ αιτίας των έντονων χιονοπτώσεων  που επικρατήσαν στην περιοχή μας, αρχομένων από τις νυκτερινές ώρες της Πέμπτης 02/1/2017 και οι οποίες συνεχίστηκαν καθ όλη την διάρκεια πρωινών και μεσημβρινών ωρών της Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής, Δευτέρας, Τρίτης, Τετάρτης, και Πέμπτης 12/1/2017, για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις χιονοπτώσεις σας γνωρίζουμε ότι :
Τις πρώτες  πρωινές ώρες της Πέμπτης 02/1/2017 έως και τις επόμενες δέκα ημέρες, είχαμε ένταση χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές του Ελικώνα  (Κυριάκι – Αγία Άννα - Κορώνεια -Αγία Τριάδα), του  Παρνασσού (Λιβάδι Αράχοβας –Αράχοβα- Δαύλεια – Δίστομο- Παρόριο), στα χωριά του Δήμου Θηβών και  Αλιάρτου (Θεσπιές - Νεοχωράκι- – Παλιοπαναγια -  Καννάβαρι –Βάγια – Μαυρομάτι ,  Λουτουφί – Μελισσοχώρι – Λεύκτρα –Πλαταιές, στα χωριά του Δήμου Τανάγρας (Άγιος Θωμάς, Καλλιθέα, Άρμα, Τανάγρα) καθώς και στα χωριά των Δερβενοχωρίων (Πύλη, Σκούρτα, Στεφάνη.
 Έγινε κινητοποίηση από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας  και την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας από τις πρώτες ώρες εκδήλωσης του φαινομένου, με 27 εκχιονιστικά μηχανήματα, (εκχιονισμός, ρίψη άλατος), και 800 τόνους αλάτι.
Εργαστήκαμε  ασταμάτητα νυχθημερόν εν μέσω αντίξοων συνθηκών για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου, σε  θερμοκρασίες που άγγιζαν  τους  -15 C.
Η κυκλοφορία σχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο δεν σταμάτησε ούτε λεπτό, με την άριστη συνεργασία της Π.Ε.Β. με την Αστυνομική Δ/νση Βοιωτίας, σταματώντας για λίγο χρονικό διάστημα τα βαρέα οχήματα (νταλίκες).

Όλοι οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, έχουμε  ξεπεράσει τον εαυτό μας, με άμεση παρέμβαση όπου χρειάσθηκε, όλες τις ημέρες που επικρατούσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
 
Επίσης η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας με την Πολιτική Προστασία παρ όλη την κούραση της κρίσης,  και σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Βοιωτίας, χθες το βραδύ μοίρασαν στους οδηγούς των βαρέων σχημάτων (250 νταλίκες), που ήταν εγκλωβισμένοι στο Κάστρο και στο 90 χλμ, φαγητό και νερό ελαφρύνοντας την ψυχολογία των εγκλωβισμένων.

Απόψε και νωρίς το πρωί θα πέσει αλάτι σε όλο το επαρχιακό δίκτυο.
Αυτή την ώρα όλο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας  της Π.Ε. Βοιωτίας είναι σε εικοσιτετράωρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο στεκόμαστε  δίπλα στους πολίτες της Βοιωτίας,  στους άξονες (δρόμους   που ανήκουν στην δική μας  αρμοδιότητα), ξεπερνώντας και αγνοώντας μικροπολιτικές.

Είμαστε  δίπλα  στους  πολίτες και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους
Διαβάστε Περισσότερα »

Ανοιχτά απο τις 10:00 τα σχολεία του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΟ 10:00 π.μ. ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-1-2017
Από το γραφείο του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων ανακοινώνεται ότι όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση), που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, την Παρασκευή  13 Ιανουαρίου 2017, λειτουργήσουν από τις 10π.μ
Επίσης ανοικτές θα παραμείνουν και θα λειτουργήσουν κανονικά οι δομές: Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλιάρτου και οι δυο Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου (Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου και Παιδικός Σταθμός Θεσπιέων-ΔΔ Μαυρομματίου.
Συνεχής ενημέρωση μπορείτε να λαμβάνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr ή στo τηλέφωνo του Δήμου 2268350211.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Χωρίς νερό από το πρωί το Σωληνάρι και το Μάζι


       Για διαφορετικούς λόγους αλλά με το ίδιο πρόβλημα-Χωρίς νερό- ξύπνησαν το πρωί της 12ης-1-2017,οι κάτοικοι του Μαζίου και της τ.κ Σωληναρίου του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.
      Στο μεν Σωληνάρι,οι γνωστοί-άγνωστοι κυνηγοί χαλκού έδρασαν  μέσα στη νύχτα ξηλώνοντας τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ από τη γεώτρηση ύδρευσης του χωριού. εντός της ημέρας σύμφωνα με τη ΔΕΗ θα αποκατασταθεί.
      Στο Μάζι μια βλάβη στο αντλητικό συγκρότημα, δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα. Σύμφωνα με τους τεχνικούς που βρίσκονται στο σημείο, θα υπολειτουργήσει απόψε το δίκτυο με μικρότερη ποσότητα νερού, ενώ αυριο θα ανελκυστεί και επισκευαστεί η αντλία και θα αποκατασταθεί πλήρως το Σάββατο το μεσημέρι.
             Ζητούμε την κατανόηση των Δημοτών


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ
 Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο της υδροδότησης στο Σωληνάρι.
Τέλος στον πονοκέφαλο των δημοτών  έβαλε απο τις 6:00 το απόγευμα ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων, αποκαθιστώντας τα προβλήματα υδροδότησης που προέκυψαν απο την κλοπή του μετασχηματιστή της ΔΕΗ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στις 10.00 ανοίγουν αύριο τα σχολεία στο Δήμο Θηβαίων

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τη λειτουργία των σχολείων στις 13/1/2017

Λόγω του παγετού και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει, μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων,  ότι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων, την Παρασκευή  13 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν από 10.00 ώρα.
Εξαιρούνται το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θήβας, το Ειδικό Δημοτικό Θήβας και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήβας (Λουτουφί) τα οποία θα παραμείνουν κλειστά.
Σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση έως 8.00 ώρα της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2017.



Διαβάστε Περισσότερα »

Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τα προνοιακά επιδόματα

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λεβαδέων, ανακοινώνει ότι η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων, για το δίμηνο Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2016, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και οι δικαιούχοι θα μπορούν να εισπράξουν το επίδομα τους από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017.

Διαβάστε Περισσότερα »

Απο τις 9:00 το πρωί θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία στο Δήμο Λεβαδέων

O Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία του Καλλικρατικού Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά. Η ώρα έναρξης των μαθημάτων ορίζεται η 9:00 το πρωί, λόγω του παγετού που επικρατεί τις πρωινές ώρες.

Μπορείτε να ενημερώνεστε συστηματικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr.
Σε περίπτωση ανάγκης παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Δήμου Λεβαδεών :
•    Γραφείο Δημάρχου:    22613 50801
22613 50802
22613 50803
22613 50812
22613 50818
•    Γραφείο Πολιτικής Προστασίας :  22613 50873
                            22613 50858
•    Γραφείο Καθαριότητας: 22610 89818
Διαβάστε Περισσότερα »

Η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα σε όσους χρωστούν πάνω από 1.000 ευρώ

Με πολιτική κάλυψη από το υπουργείο Ενέργειας μπαίνουν στο στόχαστρο οι κακοπληρωτές και όσοι κλέβουν ρεύμα
Σε μπαράζ διακοπών ηλεκτροδότησης για τους κακοπληρωτές και όσους χρωστούν πάνω από 1.000 ευρώ χωρίς να υπάγονται σε κάποιο από τα προγράμματα διακανονισμών ληξιπρόθεσμων οφειλών θα προχωρήσει από την επόμενη εβδομάδα η ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους για την απόφαση αυτή έχει ενημερωθεί ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης ο οποίος και προσέφερε την πολιτική του κάλυψη.

«Η ΔΕΗ έχει λάβει πολλά μέτρα  για την κοινωνική προστασία των οικονομικά αδύναμων, των ευάλωτων πελατών της. Δεν μπορεί να προστατεύει όμως τους κακοπληρωτές και εκείνους που προβαίνουν σε ρευματοκλοπές» είπε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Ενέργειας σε άτυπη ενημέρωση προς δημοσιογράφους την Τετάρτη.

Με βάση όσα είπε το ίδιο στέλεχος «παραμένει το δίχτυ προστασίας για εκείνους που χρωστούν κάτω από 1.000 ευρώ, για τους οποίους υπάρχει και ειδικό πρόγραμμα διακανονισμών και συγκεκριμένα για οφειλές έως 500 ευρώ».

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ