Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας -ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ



Με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Μπαλάφα και με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικόλαο Θηβαίο, συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Γεώργιος Ντασιώτης, στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης τους, στην περιοχή.
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το δήμο μας και τέθηκαν από το Δήμαρχο, ως ζητήματα υψηλής σπουδαιότητας,  η επίσπευση της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης του Οργανισμού Κωπαΐδας και η απόδοση της ακίνητης περιουσίας του, στον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων, και δεύτερον την υλοποίηση της δέσμευσης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την ίδρυση  Αστυνομικού Τμήματος, με έδρα την Αλίαρτο, και την στελέχωση του με το απαραίτητο προσωπικό.
Ο υφυπουργός κ. Ιωάννης Μπαλάφας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικόλαος Θηβαίος κατανόησαν την σπουδαιότητα των συγκεκριμένων ζητημάτων και δεσμεύτηκαν ότι θα συνδράμουν στην επίλυση τους, μεταφέροντας τα ζητήματα αυτά και στους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης
του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων










Διαβάστε Περισσότερα »

Στη δημοσιότητα το Μητρώο Βιομηχανιών της Βοιωτίας



Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  www.pste.gov.gr αναρτήθηκε το μητρώο μετρήσεων βιομηχανιών της Βοιωτίας. Πρόκειται για την πλατφόρμα από όπου όλοι οι πολίτες μπορούν να παρακολουθούν τα στοιχεία των βιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Βοιωτία, όπως τον αριθμό αδείας τους, το όριο εκπομπής ρύπων κ.α. Το μητρώο υλοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας για την προστασία, την εξυγίανση και την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Ασωπού.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει τα στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.pste.gov.gr/?page_id=25893 .

Με αφορμή την πρώτη ημέρα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε:

«Έχουμε συνηθίσει, όταν μιλάμε για διαφάνεια, να αναφερόμαστε μόνο σε χρήμα. Η διαφάνεια σε σχέση με την λειτουργία των βιομηχανιών για ένα θέμα, όπως ο Ασωπός, που μας «πονάει» εδώ και δεκαετίες, είναι ένα σημαντικό βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Να δώσουμε τέλος στην καταστροφή του Ασωπού. Στοίχημα που βάλαμε με όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας, που βρεθήκαμε μαζί τους, συζητήσαμε, δώσαμε τα χέρια και αποφασίσαμε να σώσουμε τον Ασωπό. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα στην κατεύθυνση που έχουμε αποφασίσει».


Διαβάστε Περισσότερα »

Δωρεάν γυναικολογικές, μαστολογικές και οδοντιατρικές εξετάσεις στο χώρο του Διοικητηρίου Λιβαδειάς

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι στα πλαίσια του προγράμματος «Υγεία για όλους», το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στο προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου στην πόλη της Λιβαδειάς θα υπάρχει κινητή μονάδα Υγείας, η οποία θα είναι εξοπλισμένη για γυναικολογικές, μαστολογικές και οδοντιατρικές εξετάσεις.
Το πρόγραμμα “Υγεία για όλους” τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και υλοποιείται από την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους», με την υποστήριξη των Υπουργείων Υγείας, Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι:
– Άτομα που βιώνουν ή κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό και δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας.
– Άνεργοι
- Ρομά
– Πρόσφυγες
– κ.α.

Διαβάστε Περισσότερα »

“Υγεία για όλους”Δωρεάν γυναικολογικές & οδοντιατρικές εξετάσεις στη Θήβα


Πρόγραμμα “Υγεία για όλους” : Κινητή μονάδα υγείας στις 5/2  στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου ΠΕ Βοιωτίας στη Θήβα για δωρεάν γυναικολογικές & οδοντιατρικές εξετάσεις

Με θέμα το πρόγραμμα “Υγεία για όλους” , που τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου,  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Βοιωτίας, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρη Αργύρη, των Δημάρχων Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου και Λιβαδειάς κας Γιώτας Πούλου και των Προέδρων των νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας κκ. Μόρφως Βαλλά και Αντώνη Αγάτσα.
Στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος κλιμάκιο γιατρών θα βρίσκεται στις 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στο προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου στην πόλη της Λιβαδειάς και στις 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 9:00π.μ. – 14:00 μ.μ. στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου ΠΕ Βοιωτίας στην πόλη της Θήβας ( οδός Μακαρίου 1) με κινητή μονάδα Υγείας, η οποία θα είναι εξοπλισμένη για γυναικολογικές εξετάσεις, οδοντιατρικές εξετάσεις και εξετάσεις Μαστού.
Οι ωφελούμενοι του εν λόγω προγράμματος είναι:
– Άτομα που βιώνουν ή κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό και δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας.
– Άνεργοι Ρομά
– Πρόσφυγες
– Άνεργοι Γιατροί, Νοσηλευτές, Κοινωνικοί Λειτουργοί
Όπως δήλωσαν οι δύο Αντιπεριφερειάρχες:
“Για να πετύχει το πρόγραμμα χρειάζεται συνεργασία όλων των φορέων που εμπλέκονται.
– Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού.
– Υπηρεσίες Υγείας.
– Νοσοκομεία.
– Μονάδες ΠΕΔΥ
Με την ευθύνη που διακρίνει όλους μας, ελπίζουμε και ευχόμαστε για Καλή Επιτυχία του προγράμματος. Άλλωστε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη, θέτει σε πρώτη προτεραιότητα εθελοντικές δράσεις εστιασμένες στον πολίτη”

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους», με την υποστήριξη των Υπουργείων Υγείας , Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.




Διαβάστε Περισσότερα »

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λιβαδειάς

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο επαναλειτουργεί από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής και ώρες 07:30 – 22:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 22613-50834 και 22613-50888.



Διαβάστε Περισσότερα »

Φρικτό τροχαίο με δυο νεκρούς στo Kάστρο Βοιωτίας-29χρονος Αστυνομικός διαμελίστηκε

Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. ο 29χρονος που διαμελίστηκε στο φρικτό τροχαίο με τους δυο νεκρούς
 Φρικτό τροχαίο τη νύχτα στην εθνική οδό, κοντά στο Κάστρο Βοιωτίας...

Μια 44χρονη γυναίκα και ένας 29χρονος αστυνομικός βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δικό του αυτοκίνητο, που είχε τουμπάρει και είχε ακινητοποιηθεί, στην αριστερή λωρίδα, μέσα στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 29χρονος είναι ειδικός φρουρός και υπηρετει ως αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε υπηρεσία της Αττικής, ενώ η 44χρονη φέρεται να διέμενε στην Γερμανία, είναι όμως Ελληνίδα.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, την οποία έβγαλε διερχόμενος οδηγός, φαίνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Πως έγινε το κακό

Το τραγικό συμβάν έγινε στη 1:00 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, λίγο πριν το Κάστρο Βοιωτίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρχικά ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός και μια 44χρονη, από άγνωστη αιτία, ανετράπη στο 119χλμ της ΠΑΘΕ μέσα στην εθνική οδό και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα. Είναι άγνωστο αν ο νεαρός και η γυναίκα είχαν τραυματιστεί ή απλά είχαν εγκλωβιστεί μετά την ανατροπή μέσα στο δρόμο.

Οι πληροφορίες θέλουν τον νεαρό αστυνομικό να έχει βγει έξω από το τουμπαρισμένο αυτοκίνητο και να προσπαθεί να βοηθήσει την 44χρονη η οποία είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό. Η συνέχεια όμως είναι φρικτή. Ένα άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 48χρονος υπήκοος Αρμενίας, ήρθε και έπεσε πάνω στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο νεαρός άνδρας και 44χρονη βρήκαν τραγικό θάνατο επί τόπου. Μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών στο LamiaReport κάνουν λόγο για διαμελισμένα κορμιά μέσα στην άσφαλτο.

Ο 48χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά. Στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου προσέκρουσε πάνω στα διαλυμένα κομμάτια των δυο προηγούμενων και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος άλλος.

Προανάκριση για το φρικτό αυτό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή σε δυο νέους ανθρώπους, διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.
 lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Το Α. Σ. Ελπίδες Αλιάρτου και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλιάρτου κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Διαβάστε Περισσότερα »

Απάντηση Δημοτικής Αρχής Θηβαίων στις καταγγελίες της “Ώρας ευθύνης” σχετικά με την κοινωφελή εργασία


Στα αναγραφόμενα στο Δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης “Ώρα Ευθύνης”, περί “εξυπηρέτησης, διαμεσολάβησης στο σύστημα επιλογής”, “βόλεμα σε ειδική θέση απασχόλησης” και “γραφείου προσλήψεων” από τη Δημοτική Αρχή, αναφορικά με την προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία, γνωρίζονται τα παρακάτω:

    α. Ο Δήμος Θηβαίων στις 25/1/2016 με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ενημέρωνε τους άνεργους δημότες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να υποβάλλουν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο,  την αίτηση στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)
    β. Επεσήμανε (σύμφωνα και με το Δελτίο Τύπου του ΟΑΕΔ) ότι το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των συγκεκριμένων κριτηρίων, με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ και οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων προέρχονται από το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ και αντλούνται αυτεπάγγελτα από την ΓΓΠΣ και την ΗΔΙΚΑ ΑΕ.
    γ. Ενημέρωσε ότι το Δελτίο Τύπου του Δήμου Θηβαίων μπορούν να το βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου: www.thiva.gr(http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2017/01/8-90.html) 
Ο κ. Δήμαρχος απάντησε άμεσα στο δημοσίευμα επισήμως κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (31-1-2017) , απορρίπτοντας έντονα την εν λόγω καταγγελία ως ψευδή και ανυπόστατη. Ζήτησε δε από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χαλβατζή, να μιλήσει ξεκάθαρα και με σαφήνεια και να δώσει πλήρη στοιχεία και ονοματεπώνυμα για το περιεχόμενο των αναφερόμενων στο δημοσίευμα.
Αντί αυτού, οι αιτιάσεις ήταν αόριστες και καθόλου διευκρινιστικές , κάτι που καθιστά την καταγγελία  “γράμμα κενό περιεχομένου”.
Ως Δημοτική Αρχή παραμένουμε στη διάθεσή του καταγγέλλοντος και με  πίστη  στη διαφάνεια, στην ηθική και στους κανόνες της Δημοκρατίας, ως υπηρέτες της Αυτοδιοίκησης, θα κινήσουμε κάθε νόμιμη διαδικασία για το θέμα αυτό, εφόσον έρθουν πραγματικά στοιχεία.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Ιερώνυμος στη Γιορτή της Ιεράς Μονής του Οσίου Λουκά



Διαβάστε Περισσότερα »

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Πυροβόλησαν στο κεφάλι τους γονείς, τραυμάτισαν το γιο

Δύο οι δράστες - Δεν πείραξαν την κόρη της οικογένειας - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η ΕΛΑΣ
Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι.

Δύο άνδρες μπήκαν σε διαμέρισμα που έμενε μια τετραμελής οικογένεια Αλβανικής καταγωγής και πυροβόλησαν στο κεφάλι τον πατέρα και τη μητέρα, τραυμάτισαν το γιο αλλά δεν πείραξαν τη 18χρονη κόρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικό ενώ η μητέρα κατά πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται η μητέρα κατέληξε μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Ο 18χρονος γιος της οικογένειας έχει τραυματιστεί στην άνω και την κάτω γνάθο.

Οι αστυνομικοί που έχουν σπεύσει στο σημείο ερευνούν όλα τα αίτια καθώς δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη παραβίασης ενώ σε έναν πρώτο έλεγχο φαίνεται να μην λείπει κάτι μέσα από το σπίτι.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΕΕΛΠΝΟ: 36 οι νεκροί από επιπλοκές της γρίπης

Τον θάνατο δέκα ατόμων προκάλεσαν επιπλοκές της γρίπης την τελευταία εβδομάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 36 και μόνο το 22% ήταν εμβολιασμένοι, σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Πρόκειται για 21 άνδρες και 15 γυναίκες, με εύρος ηλικιών από 38 έως 92 έτη. Τα 35 (97,2%) από τα 36 προαναφερθέντα κρούσματα, ανήκαν σε κλινική ομάδα υψηλού κινδύνου, για την οποία συστήνεται εμβολιασμός για την εποχική γρίπη και εξ αυτών εμβολιασμένοι ήταν οι 7 (20%). Οι 29 θάνατοι αφορούσαν ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και οι 7 θάνατοι, ασθενείς χωρίς νοσηλεία σε ΜΕΘ.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 168 σοβαρά κρούσματα εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης, εκ των οποίων τα 156 νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ. Πρόκειται για 104 άνδρες και 52 γυναίκες, με εύρος ηλικιών από 1 έως 98 έτη. Τα 147 (94,2%) από τα 156 προαναφερόμενα σοβαρά κρούσματα με νοσηλεία σε ΜΕΘ, ανήκουν σε κλινική ομάδα υψηλού κινδύνου και εξ αυτών εμβολιασμένοι ήταν οι 34 (23,1%).

Όσον αφορά στα κρούσματα χωρίς νοσηλεία σε ΜΕΘ, πρόκειται για 6 άνδρες και 6 γυναίκες, με εύρος ηλικιών από 71 έως 95 έτη. Τα 11 (91,7%) από τα 12 προαναφερόμενα σοβαρά κρούσματα ανήκουν σε κλινική ομάδα υψηλού κινδύνου και εξ αυτών εμβολιασμένοι ήταν οι 2 (18,2%).

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα συνεχίζει να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και επικρατών υπότυπος είναι ο Α(Η3Ν2). Υπενθυμίζουν δε, ότι κατά την περίοδο αυξημένης κυκλοφορίας του ιού της γρίπης συστήνεται η έγκαιρη χορήγηση αντι-ιικών σε ασθενείς με σοβαρή συμπτωματολογία, κυρίως στα άτομα με παράγοντες κινδύνου για επιπλοκές από τη γρίπη, ανεξαρτήτως του ιστορικού εμβολιασμού, χωρίς να είναι αναγκαία η εργαστηριακή επιβεβαίωση της γρίπης.


   
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Δ. Ορχομενού κατάσχεσε λογαριασμό λάθος προσώπου, λόγω συνωνυμίας (έγγραφο)



Στην κατάσχεση λογαριασμού σε λάθος οφειλέτη που μάλιστα δεν είναι δημότης του, προχώρησε ο δήμος Ορχομενού όπως καταγγέλει η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook. Συγκεκριμένα, όπως της είπαν από το δήμο μετά από επικοινωνία μαζί τους, έγινε λάθος και η κατάσσχεση έπρεπε να είχε γίνει σε κυρία με το ίδιο επίθετο και ίδιο αρχικό ονόματος!

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Μου δίνει εχθές η αδερφή μου μια επιστολή και μου λέει ” ..για να σου φτιάξω τη μέρα ..” … Εν συντομία … Χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώθηκα από την Εθνική Τράπεζα ότι ο Δήμος Ορχομενού κατέσχεσε από λογαριασμό μου το ποσό των 995€…οοοοκκκκκ

Σκέφτηκα …κάτοικος Ορχομενού δεν είμαι, ιδιοκτησίες ( από όσο γνωρίζω εκτός αν έχω κληρονομήσει κάτι) ή κάποια άλλη δραστηριότητα στην περιοχή δεν έχω … so what the f@$*%?? Πως μπορεί και μπαίνει κάποιος στον λογαριασμό μου , μου παίρνει χρήματα χωρίς να έχω ενημερωθεί προηγουμένως ;;;;

Η τράπεζα δεν ήξερε να μου πει οπότε επικοινώνησα με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου ( εξυπηρετικότατος οφείλω να πω) .

Χρωστάω νερά από το 2005 μου λέει…. κάνετε λάθος του λέω … Λάθος;; … ωχ έγινε λάθος μου λέει … σε κυρία με το ίδιο επίθετο και ίδιο αρχικό ονόματος έπρεπε να έχει γίνει η κατάσχεση… τώρα πως έφτασαν σε εμένα … χμμμμμ….

Οκ η τράπεζα θα μου αποδεσμεύσει το ποσό σε κάποιες ημέρες κι όλα καλά…

Μου δημιουργούνται όμως ερωτηματικά τόσο για τον τρόπο λειτουργίας των Δήμων , όσο και για την ευκολία με την οποία οι τράπεζες κατάσχουν χρήματα από λογαριασμούς πολιτών χωρίς καμία ειδοποίηση για διασταύρωση στοιχείων.

Κι αν τα έχει κάποιος απόλυτη ανάγκη , κι αν το ποσό ήταν πολύ μεγαλύτερο, κι αν αν αν αν;;

Ελπίζω το περιστατικό να είναι μεμονωμένο και «τυχαίο» και να μην ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο πολίτες και κυρίως εκείνοι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες…γιατί άντε να βγάλουν άκρη…
aftodioikisi.gr
Καλημέρα μας!”



Διαβάστε Περισσότερα »

Άνοδος της θερμοκρασίας-Συννεφιά, ομίχλη και βροχές

Χειμωνιάτικος γίνεται και πάλι ο καιρός από σήμερα Παρασκευή.

Τις επόμενες μέρες έρχονται βροχές ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Σήμερα, Παρασκευή (03.02.2017) θα έχουμε τοπικές βροχές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 βαθμιαία στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 τοπικά στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νερώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά και νότια, τοπικά έως 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία κατά τόπους 4 με βαθμούς χαμηλότερη.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στις Κυκλάδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιοδυτικοί 3 έως 5 και από το απόγευμα τοπικά στις Κυκλάδες έως 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου


    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα νότια νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 βαθμιαία έως 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης βολής στο Πεδίο Βολής Θηβών

Ανακοίνωση εκτέλεσης βολής στο Πεδίο Βολής Θηβών – Απαγόρευση κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας


Ανακοινώνεται ότι από 14 έως 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν βολές ΠΒ της ΣΠΒ στο πεδίο βολής Θηβών με Α/Κ πυρλα 155χιλ. Από 08:00 έως 20:00 και εκρήξεις για τυχόν μη διαρραγέντων βλημάτων μετά το πέρας της βολής.
Επικίνδυνη περιοχή είναι αυτή που περικλείεται μεταξύ των ορίων: ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΚΟΥΜΕΡΣΚΙ  -  ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΛΑΧΙΚΑ ΑΛΩΝΙΑ– ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΣΩΡΟΣ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΡΙΣΙΑ-ΧΩΡΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ-ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΗ ΨΗΛΟΡΑΧΗ.
 
Μέσα στην περιοχή αυτή, κατά τις ημέρες και ώρες που θα εκτελούνται βολές, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διέλευση ατόμων ή ζώων και πάσης φύσεως τροχοφόρων προς αποφυγή ατυχημάτων.

Σε περίπτωση ανευρέσεως βλήματος, παρακαλούμε όπως μην το αγγίξετε και να ειδοποιήσετε το ταχύτερο δυνατό τη Στρατιωτική Μονάδα (ΣΠΒ) στα τηλ. 22960-33497  ή την Αστυνομία Θηβών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Κόβει την πίτα του ο Θεσπιακός


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ