Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λιβαδειάς

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λιβαδειάς με λύπη πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός της απώλειας της συναδέλφισσας Μίνας Κιούση, εκπαιδευτικού του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς.
Η εκλιπούσα ξεχώρισε για το ήθος και την εργατικότητά της, την συναίσθηση της προσωπικής και συλλογικής ευθύνης. Πάντοτε με χαμόγελο και δημιουργική διάθεση, με σεμνότητα και συνέπεια, άφησε πίσω της τα ίχνη μιας παρουσίας που τίμησε το ρόλο του Εκπαιδευτικού.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας.

Καλό σου ταξίδι, αγαπημένη μας Μίνα ...

Από το Δ.Σ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Την απόσχιση του Ακραιφνίου απο τον Δήμο Ορχομενού συζητούν στο Δημοτικό Συμβούλιο

 Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 18:30, είναι  και η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος των κατοίκων, της  απόσχισης της Τ.Κ. Ακραιφνίου από τον  Δήμο Ορχομενού και της ένταξής τους στον όμορο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων.
  
Αξίζει να σημειωθεί  ότι το αίτημα των κατοίκων υποβλήθηκε για συζήτηση στο Δ.Σ. του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων στις 3 Φεβρουαρίου 2017,μετά από συλλογή 720 υπογραφών και επίκληση συγκεκριμένων λόγων(Χιλιομετρική απόσταση,Τράπεζες,Κέντρο Υγείας,Σχολεία,κτλ.).
Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλιάρτου -Θεσπιέων δέχτηκε το αίτημα των κατοίκων του Ακραιφνίου για ένταξη της κοινότητάς τους στο Δήμο.(Δείτε ΕΔΩ)

 Αναλυτικά οι λόγοι, που κατά την άποψή τους, η ζωή τους θα είναι καλύτερη αν αλλάξουν Δήμο.
Ένας από τους λόγους που οι κάτοικοι του χωριού θέλουν να προσαρτηθούν στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων είναι η απόσταση, καθώς το χωριό απέχει από την Αλίαρτο μόλις 14χλμ, ενώ από το Δήμο Ορχομενού 27 χλμ. Επίσης, οι κάτοικοι συναλλάσσονται και δέχονται υπηρεσίες από τα ΕΛΤΑ, τις Τράπεζες, το Κέντρο Υγείας,Σχολεία κ.λπ. που εδρεύουν στην Αλίαρτο, ενώ καλύπτουν όλες τις εμπορικές ανάγκες τους από τα καταστήματα της Αλιάρτου.
Δείτε το σχετικό έγγραφο
Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση



Διαβάστε Περισσότερα »

Στερεά Ελλάδα:Πέντε κούκοι φέρνουν την Άνοιξη


Διαβάστε Περισσότερα »

Εκσυγχρονίζονται οι κατασκηνώσεις στα Καμένα Βούρλα





Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, η σύμβαση του έργου που αφορά στην επισκευή, στη συντήρηση και την αναβάθμιση των δομών στις κατασκηνώσεις Α’ Καμένων Βούρλων.

Στις κατασκηνώσεις, που βρίσκονται στη θέση «Ασπρονέρι» Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Μώλου, ξεκινούν έργα προϋπολογισμού 1.138.000 ευρώ για την αναβάθμιση των συνθηκών στους χώρους που φιλοξενούνται παιδιά μικρής ηλικίας, κατά τους θερινούς μήνες, με κατασκευή νέων οικίσκων, δικτύου πυρόσβεσης και ύδρευσης, αλλά και δομών για τη φιλοξενία και την ελεύθερη πρόσβαση παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Σημαντικές είναι οι παρεμβάσεις που θα γίνουν με την κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης, την  κατασκευή ραμπών πρόσβασης στις τουαλέτες, τους ξύλινους οικίσκους και τους κοινόχρηστους χώρους των παιδιών με ειδικές ανάγκες, τον εξοπλισμό της παιδικής χαράς, τις εργασίες στις τουαλέτες και την αλλαγή των ειδών υγιεινής, τις τεχνικές παρεμβάσεις στο κτίριο των μαγειρείων και της τραπεζαρίας αλλά και με τις παρεμβάσεις τόσο στο ηλεκτρολογικό δίκτυο, όσο και στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης.

Με αφορμή την έναρξη των έργων, ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην ανάγκη του εκσυγχρονισμού των κατασκηνώσεων με βασικές προτεραιότητες την ασφάλεια των παιδιών, την υγιεινή αλλά και την πρόσβαση των παιδιών με ειδικές ανάγκες που έως σήμερα ήταν ανέφικτη.

«Μέχρι σήμερα οι κατασκηνώσεις δεν ήταν για όλα τα παιδιά, με το έργο αυτό, μετατρέπονται σε έναν υγιή χώρο και για τα παιδιά που έχουν κινητικά προβλήματα. Σκοπός του έργου είναι να δημιουργηθούν τέτοιες συνθήκες ώστε όλοι οι γονείς να γνωρίζουν ότι τα παιδιά τους θα περάσουν μερικές ημέρες με απόλυτη ασφάλεια. Παρεμβαίνουμε για να κάνουμε τις κατασκηνώσεις σύγχρονες, τηρώντας όλους τους κανόνες για την πυρόσβεση, την ύδρευση, την αποχέτευση, αλλά και για να προσφέρουμε χαρά σε ακόμη περισσότερα παιδιά» τόνισε χαρακτηριστικά μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Εγκρίνονται 15 προσλήψεις στο Δήμο Λεβαδέων

Ο δήμος Λεβαδέων εγκρίνει την πρόσληψη 9 ατόμων για τη λειτουργία της δημοτικής Κατασκήνωσης.
Δείτε τις αποφάσεις
ΑΠΟΦΑΣΗ

Επιπλέον εγκρίνει την πρόσληψη ενός ιατρού με ειδικότητα Γενική Ιατρική ή Παθολογία για ένα έτος.
ΑΠΟΦΑΣΗ

Τέλος εγκρίνει την πρόσληψη 5 ατόμων καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού για τις ανάγκες του δημοτικού Ωδείου.
ΑΠΟΦΑΣΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Σοκαριστικές ΦΩΤΟ από το μοιραίο αυτοκίνητο στον Εύοσμο

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου από το τροχαίο στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν της ζωή τους τέσσερα νεαρά άτομα και να τραυματιστεί σοβαρά άλλο ένα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου έχει διαλυθεί πλήρως.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 17χρονος αρχικά προσέκρουσε σε κράσπεδο και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε τσιμεντένιο τοίχο περίφραξης.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Διαβάστε Περισσότερα »

Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δ. Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας


O δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι 5 ημερομίσθια κατ΄ατομο για τον μήνα Απρίλιο 2017 , συνολικού αριθμού 10 ατόμων, προκειμένου να απασχοληθούν σε πρόσκαιρες ή εποχικές ή κατεπείγουσες ανάγκες.
Δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Επιτυχημένη η αποστολή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στο Βερολίνο

«Εκπαιδευτική αποστολή στη Γερμανία (Βερολίνο), στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2016».

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική αποστολή στη Γερμανία, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + 2016, σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο μας, με τίτλο  "Νέα Υλικά και Τεχνικές Δόμησης για εξοικονόμηση ενέργειας κτιρίων".
       Η εκπαιδευτική αποστολή πραγματοποιήθηκε με δύο ροές, το χρονικό διάστημα από 9 έως 22 Μαρτίου 2017 και το χρονικό διάστημα, από 11 έως 23 Μαρτίου 2017, στο Βερολίνο.
       Στην αποστολή συμμετείχαν 24 επιχειρηματίες και εργαζόμενοι του κλάδου δόμησης της τοπικής μας οικονομίας, όπως μηχανικοί, αρχιτέκτονες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι, οικοδόμοι, αλουμινοκατασκευαστές κτλ.
Η Γερμανία, που αποτέλεσε την χώρα υποδοχής της αποστολής, κατέχει πρωτοποριακή θέση στις εφαρμογές και στην ανάπτυξη της πράσινης δόμησης και αποτελεί τον καταλληλότερο προορισμό για να γίνει λήψη τεχνογνωσίας και πληροφοριών.
        Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία  να ενημερωθούν και να γνωρίσουν από κοντά νέα υλικά και τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας, που ενσωματώνουν  μία σύγχρονη προσέγγιση, φιλικότερη προς το περιβάλλον.
        Επισκέφτηκαν το πρώτο «passive house» του οποίου η ενεργειακή απόδοση βασίζεται αποκλειστικά σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθώς και εγκαταστάσεις συλλογής βρόχινου νερού για  εκμετάλλευση του σε οικιακούς χώρους ύστερα από τη σχετική επεξεργασία (π.χ. καλοριφέρ, πλυντήριο, κ.λ.π.)
          Επίσης είδαν από κοντά την ανακατασκευή του παλατιού του Βερολίνου το οποίο αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα και πιο φιλόδοξα έργα της περιοχής.
         Έγιναν παρουσιάσεις των νέων τάσεων του κατασκευαστικού κλάδου, οι οποίες εναρμονίζονται με τους ισχύοντες κανονισμούς και πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα αναφέρονται στις μονώσεις κτιρίων, στην τοιχοποιία, στα κουφώματα αλουμινίου, στις οροφές και στα δάπεδα, στον σχεδιασμό και στην αρχιτεκτονική κτιρίων, στον ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό  εξοπλισμό ενός έξυπνου και βιώσιμου κτιρίου, στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων καθώς και σε άλλα δομικά υλικά και τεχνολογίες.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

Διαβάστε Περισσότερα »

1ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαζίου στο Κλειστό Αλιάρτου


Διαβάστε Περισσότερα »

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο στην εθνική κοντά στη Θήβα-Τραυματίστηκε σοβαρά 26χρονη


Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο χθες τα ξημερώματα στην εθνική οδό...

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας το τροχαίο έγινε στο 87ο χλμ Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, κοντά στη Θήβα.

Ο 40χρονος οδηγός, Αλβανικής υπηκοότητας, από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου, το οποίο αρχικά χτύπησε με στο διαχωριστικό στηθαίο και στη συνέχεια έπεσε πάνω στις μπάρες της εθνικής.

Δυστυχώς από τη σύγκρουση ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη η 26χρονη σύζυγός του, η οποία αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας.

Η άτυχη κοπέλα στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Έφυγε απο τη ζωή ο πατέρας του Βουλευτή Βοιωτίας Ευάγγελου Καρακώστα

Στο πένθος έχει βυθιστεί  η οικογένεια του  βουλευτή Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής Ευάγγελου Καρακώστα,καθώς  έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία  64 ετών,ο πατέρας του Θεόδωρος Καρακώστας .
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Πέμπτη στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στον συνοικισμό Λιβαδειάς.
Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Δήμος Λεβαδέων συμμετέχει στην πανελλήνια εθελοντική δράση Let's do it Greece, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017


Ο Δήμος Λεβαδέων και ο Δήμος Ορχομενού στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής δράσης Let's do it Greece με στόχο την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος, διοργανώνουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 δράση για τον εξωραϊσμό του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιβαδειάς και των εισόδων της πόλης.
Καλούμε τους τοπικούς συλλόγους και τους φορείς της πόλης μας, καθώς και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στον καθαρισμό και την αισθητική αναβάθμιση των παραπάνω χώρων.
Συγκεντρωνόμαστε στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη στις 09:30 και ξεκινάμε τη δράση στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, η οποία θα υλοποιηθεί από τους Δήμους Λεβαδέων και Ορχομενού στις 10:30 π.μ..




Διαβάστε Περισσότερα »

Ο σοκαριστικός και μυστήριος θάνατος 16χρονης που ερευνά η αστυνομία

 Τραγωδία σημειώθηκε στη Γλυφάδα, καθώς ένα κορίτσι 16 ετών, βρέθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας κρεμασμένο στο δωμάτιο του. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με μαντήλι από το πόμολο της ντουλάπας.

Τους γονείς της μαθήτριας ειδοποίησε η καθηγήτρια που της έκανε ιδιαίτερο μάθημα, όταν χτύπησε το κουδούνι και η πόρτα δεν άνοιξε ποτέ.

Η Αστυνομία ερευνά κατά πόσο πρόκειται για αυτοκτονία ή, η μαθήτρια έπεσε θύμα διαδικτυακού παιχνιδιού «choking game» που έχει γίνει τελευταία μόδα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο παίκτης δένεται στο λαιμό με ένα σκοινί μέχρι να ζαλιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές Αρχές κατέσχεσαν τον προσωπικό της υπολογιστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν το τραγικό συμβάν είναι απόρροια αυτής της διαδικτυακής «τρέλας» ή αν πρόκειται για αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες η μαθήτρια έπαιζε το συγκεκριμένο παιχνίδι στο διαδίκτυο.

Οικείοι της, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό vimaonline που μεταδίδει ειδήσεις από τα νότια προάστια, αποδίδουν τον τραγικό θάνατο ίσως και σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του «παιχνιδιού». Όπως αναφέρουν, η κοπέλα ήταν γενικά χαρούμενη και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό.

Για αυτό το λόγο η αστυνομία πήρε το laptop της κοπέλας προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα. Επίσης ερευνώνται και πρόσφατες γραπτές εκθέσεις της, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν είτε στο απονενοημένο διάβημα είτε στη συμμετοχή της στο διαδικτυακό «παιχνίδι».

Το choking game αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάποιος θεωρείται ότι λαμβάνει μέρος είτε μετά από πρόσκληση
 κάποιου τρίτου, είτε από περιέργεια για την αίσθηση μιας κατάστασης λιποθυμίας ή ημιλιποθυμίας ή ακόμα και μια εμπειρία πολύ κοντινή στον θάνατο. Επίσης, υπάρχει μια πεποίθηση ότι προκαλεί μια αίσθηση ευφορίας.

Μια έρευνα σε Κέντρο Ψυχικής Υγείας στον Καναδά βρήκε το 2008 ότι περισσότεροι από 79.000 φοιτητές στο Οντάριο είχαν δοκιμάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αντίστοιχη έρευνα στο Οχάιο το 2006, είχε βρει ότι είχαν δοκιμάσει το παιχνίδι το 11% σε ηλικίες 12-18 και το 19% σε ηλικίες 17-18.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκδηλώσεις Eπαγγελματικού Προσανατολισμού σε Θήβα και Λιβαδειά


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Βοιωτίας
σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, που διοργανώνει, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας,

την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 18:00 στην Αίθουσα “Αλέξανδρος Κοφίνης” του Δήμου Θηβαίων

την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 18:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου στη Λιβαδειά.

Διαβάστε Περισσότερα »

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας, αλλά με νεφώσεις και τοπικές βροχές

Η ορατότητα στα ηπειρωτικά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη - Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ
Σήμερα Τετάρτη στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, το νότιο Ιόνιο, και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, που όμως θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Το μεσημέρι και απόγευμα υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση σποραδικών όμβρων ή καταιγίδων στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στην κεντρική και βόρεια χώρα, και μικρή πτώση στην νότια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 ως 19 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 ως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ευβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στη Θεσσαλία αρχικά αίθριος και βαθμιαία λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Βόρειεοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 ως 17 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 ως 16 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια ως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 ως 17 βαθμούς κελσίου.

Αττική 

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 ως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 2 ως 18 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ