Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΤΩΡΑ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Περιφερειακό Λιβαδειάς



Τροχαίο πριν από λίγο με μηχανή να συγκρούεται με ΙΧ αυτοκίνητο στον Περιφερειακό Λιβαδειάς στο ύψος της Shell
Nεότερα σε λίγο
Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Διήμερο Αγάπης απο τον Σύλλογο Γυναικών Αλιάρτου



Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε τι έβγαλαν από τον βυθό της θάλασσας της Αλυκής

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα καθαρίσει επιτέλους η θαλάσσια ”χωματερή” των παραλιών μας αλλά αυτό που όλοι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε είναι η τεράστια προσπάθεια που έκανε η εθελοντική ομάδα των Thalassa Diving Center Xalkidas σήμερα στην Αλυκή.
Στην σημερινή βουτιά στην παραλία Αλυκής, το Thalassa Diving Center Xalkidas με έμπειρους δύτες, ανέσυραν από τον βυθό   δυστυχώς πολύ υλικό...πλαστικά μπουκάλια, ρούχα,  ελαστικά ,σακούλες , και άλλα !!!
Παράλληλα κάτοικοι της Αλυκής και ευαισθητοποιημένοι πολίτες καθάρισαν τη παραλία. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν.

Δείτε φωτογραφίες απο την Σοφία Μίχα







Διαβάστε Περισσότερα »

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας δασκάλων στην πλατεία της Θήβας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε
  ΘΗΒΑΣ «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ»
                             
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 12:00
Την Τετάρτη 5 Απριλίου η Δ.Ο.Ε και η ΟΛΜΕ έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις σε διάφορες περιοχές , με σκοπό την ανάδειξη των αιτημάτων του κλάδου για :
  Μαζικούς διορισμούς
  Αύξηση δαπανών
   Πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα
 Δημόσια δωρεάν εκπαίδευση για όλα τα παιδιά
         Συνάδελφοι εκπαιδευτικοί είναι σημαντικό να ενώσουμε τις φωνές μας, να αντισταθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις πολιτικές που διαλύουν το δημόσιο σχολείο και υποβαθμίζουν το ρόλο του εκπαιδευτικού. Η Ομοσπονδία έχει κηρύξει στάσεις εργασίας για τη διευκόλυνση συμμετοχής (3 τελευταίες ώρες πρωινού και 3 πρώτες απογευμ – ολοήμερο).
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 , στις 12:00
Συγκέντρωση στην πλατεία της Θήβας .

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ –ΜΑΖΙΚΑ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ
                                                                       Για το Δ.Σ


             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


   ΧΑΛΙΑΜΑΛΙΑΣ  ΦΩΤΗΣ                                                           ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΔΗΜΗΤΡΑ


Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Παναλίαρτος στον Λεβαδειακό

Τα τμήματα υποδομής του  ΑΠΟ ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και συμπαραστάθηκαν στον αγώνα που έδινε ο Λεβαδειακός για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα ! Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε της Βέροιας με 3-1!
Απο το Δ.Σ του Παναλιάρτου

Διαβάστε Περισσότερα »

Πασχαλινός μποναμάς με 170 εκατ. για την ειδική ενίσχυση βάμβακος

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΥΧ», η πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος σε παραγωγούς που καλλιεργούν σε επιλέξιμες εκτάσεις και έχουν δηλώσει την καλλιέργεια στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης.

Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 170 εκατ. ευρώ και οι παραγωγοί, προκειμένου να είναι δικαιούχοι της ενίσχυσης, θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιήσει για την καλλιέργειά τους αποκλειστικά πιστοποιημένο σπόρο με ελάχιστη ποσότητα 16 κιλών ανά καλλιεργούμενο εκτάριο ή 13 κιλών ανά εκτάριο, στην περίπτωση καλλιέργειας υβριδίων βάμβακος, με καταληκτική ημερομηνία σποράς την 31η Μαΐου κάθε έτους, εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας, που απαιτείται επανασπορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο ΟΠΕΚΕΠΕ πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη πληρωμή, με ένα ποσό 176,4 εκατ. ευρώ, στις 4 Απριλίου.

Σχετικά με τη συγκεκριμένη πληρωμή, αλλά και το χρονοδιάγραμμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, μίλησε στην «ΥΧ» ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού, κ. Γιώργος Κέντρος. Σύμφωνα με όσα μας τόνισε: «η πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου την ερχόμενη Παρασκευή 7 Απριλίου. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να πιστώσουμε τα χρήματα εκείνη την ημέρα, η πληρωμή θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4). Η τιμή έχει οριστεί στα 74,9 ευρώ/στρ., αυτό δεν άλλαξε, αφού δεν είχαμε υπέρβαση στα καλλιεργούμενα στρέμματα το 2016».
ypaithros.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Πάσχα έκαναν στη Λιβαδειά!

Πάσχα στη Λιβαδειά!
Δυο βδομάδες πριν την… Ανάσταση, στη Λιβαδειά κάνουν ήδη Πάσχα! Ένας ψυχωμένος Λεβαδειακός, δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση της Βέροιας στο 71’ και με το 3-1 πήρε μια σπουδαία νίκη-μισή σωτηρία!Στη Λιβαδειά… ψήνουν ήδη!

Παίζοντας με ψυχή στο τελευταίο 20λεπτο, ο Λεβαδειακός ξεπέρασε άμεσα το σοκ της ισοφάρισης από τη Βέροια στο 71’, πέτυχε δύο γκολ με τους μόνιμους σκόρερ του, Στέλιο Βασιλείου και Πέτρου Γιακουμάκη, και με το 3-1 πανηγύρισε μία τεράστια νίκη, κάνοντας νωρίτερα… Πάσχα, στο ντέρμπι σωτηρίας με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Για την τελευταία, που έφερε το ματς στα ίσα με τον Καπετάνο και είχε βρεθεί να χάνει 1-0 με το -αμφισβητούμενο- πέναλτι του Μιλιάζες στο 51’, η υπόθεση «παραμονή» ζορίζει πάρα πολύ, όπως και για τον Ηρακλή, καθώς οι Βοιωτοί, που είναι ακριβώς από πάνω τους, ξέφυγαν στο +6, φτάνοντας τους 22 βαθμούς -όσους έχει και ο Αστέρας.
sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Καλοκαιρία και θερμοκρασία στους 23 ºC

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά, κεντρικά και νότια που από το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα λόγω ομίχλης στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Ωστόσο, από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που το βράδυ θα πυκνώσουν και τη νύχτα στο Ιόνιο είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα παραμείνει γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλήψεις αλλοδαπών απο τις Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας και Εύβοιας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είκοσι εννέα (29) άτομα για διάφορα αδικήματα


Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα και συγκεκριμένα:

Επτά (7) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

•    (2) άνδρες & (2) γυναίκες από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,
•    (2) άνδρες από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και
•    (1) άνδρας από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Δώδεκα (12) αλλοδαποί και ειδικότερα έξι στη Θήβα και στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τρεις στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο στην Άμφισσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και ένας στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα, δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα & στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ένας ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα, ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, καθώς και ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στους Δελφούς Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, ημεδαπός στη Χαλκίδα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν είδη παραεμπορίου.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ