Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Στο ενάμιση μέτρο έφτασε το χιόνι στην Ευαγγελίστρια Αλιάρτου-Μάχη με τα χιόνια δίνουν τα μηχανήματα του Δήμου-Φωτογραφίες


Το περισσότερο χιόνι φαίνεται ότι έπεσε στο κομμάτι της Ευαγγελίστριας του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων και κυρίως στην πλευρά της Ιεράς Μονής όπου έφτασε το ενάμιση μέτρο!! 
Πραγματική μάχη δίνουν  εδώ και τρεις ημέρες τρία  μηχανήματα του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων για να ολοκληρώσουν τον καθαρισμό όλου του χωριού και του μοναστηριού.
Το χιόνι μέσα στην Ευαγγελίστρια κόντεψε το ένα μέτρο, ενώ προβλήματα υπήρξαν με τα ποιμνιοστάσια το χωριού,λόγω του δύσβατου της περιοχής.
Ανοιχτός ο δρόμος για το μοναστήρι με πολύ προσοχή, ενώ αύριο τα μηχανήματα του Δήμου θα συνεχίσουν το άνοιγμα των δρόμων  προς τα ποιμνιοστάσια.









Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές από Ομάδα Ανάδειξης Αγίου Θωμά

66 χρόνια πριν η εφημερίδα Καθημερινή στο πρώτο φύλλο του 1961 επέλεξε μια οικογένεια
από τον Άγιο Θωμά προκειμένου να κοινωνήσει τις ωφέλειες του σχεδίου ΜΑΡΣΑΛΛ.

Ευχή μας το νέο έτος να αποτελέσει την απαρχή της εύκολης κριτικής του νεοέλληνα για κάθετί
που συμβαίνει στη χώρα μας και να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Καλές Γιορτές & Καλή Χρονιά
Διαβάστε Περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ-Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την Β' Τάξη ΓΕ.Λ. Βαγίων


Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτιά σε σπίτι από τζάκι στις Θεσπιές-Παραλίγο να κάψει ζωντανούς δυο ηλικιωμένους



Λαχτάρισαν δυο ηλικιωμένοι τα μεσάνυχτα στις Θεσπιές, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στο σπίτι τους που είχε τυλιχτεί στις φλόγες.
Η φωτιά πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από το τζάκι.
 Για την κατάσβεση έφτασε  αμέσως όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών.
Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν στο ένα δωμάτιο της κατοικίας- οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν ζωντανούς τους ηλικιωμένους από το σπίτι   και να θέσουν σε έλεγχο την φωτιά.
Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Eυχές από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πλαταιών



Διαβάστε Περισσότερα »

Να σας τα πούμε; Kάλαντα Χριστουγέννων

Τα κάλαντα πήραν την ονομασία τους από τη λατινική λέκη calenda που προέρχεται από το ελληνικό ρήμα καλώ. Το έθιμο προϋπήρχε στην Ελλάδα, πριν από τη Ρώμη και τα πιο παλιά χρόνια τα παιδιά κρατούσαν ένα κλαδί ελιάς ή δάφνης, στολισμένο με καρπούς και άσπρο μαλλί, γύριζαν τα σπίτια και έπαιρναν δώρα.

Την εποχή του Βυζαντίου τα παιδιά κρατούσαν ραβδιά ή φανάρια ή ομοιώματα πλοίων στολισμένα και τραγουδούσαν τα κάλαντα με τη συνοδεία των τριγώνων ή τυμπάνων.

Σε αρκετούς τόπους της Ελλάδας τα παιδιά λένε τα τοπικά κάλαντα, όπως για παράδειγμα στην Καστοριά που τα παιδιά βγαίνουν στους δρόμους από τα χαράματα της 24ης Δεκεμβρίου και περνώντας από κάθε σπίτι λένε τα παραδοσιακά κάλαντα της περιοχής.

Η ιστορία των καλάντων συνδέεται σύμφωνα με τους ερευνητές και με την αρχαία Ελλάδα αφού έχουν ανακαλυφθεί μουσικές συνθέσεις παρόμοιες με τα σημερινά κάλαντα.

Ο τύπος του εθίμου ήταν ίδιος στα βασικότερα μέρη του αφού τα παιδιά εκείνης τις εποχής, προς τιμήν του θεού Διονύσου, κρατούσαν ένα ομοίωμα καραβιού ή άλλοτε κλαδί ελιάς ή δάφνης στολισμένο με καρπούς και άσπρο μαλλί, πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι τραγουδώντας και έπαιρναν τις προσφορές των νοικοκυρών.

Από εκεί το έθιμο πέρασε πέρασε στην αρχαία Ρώμη όπως και στο Βυζάντιο όπου παιδιά – νέοι κρατώντας ραβδιά, φανάρια, ομοιώματα στολισμένων πλοιαρίων τραγουδούσαν με την συνοδεία ενός τυμπάνου, ντεφιού ή τριγώνου. Ακόμα και σήμερα οι Πόντιοι σώζουν άθικτη αυτή την παράδοση.

Τα κάλαντα σήμερα
Σε ό,τι αφορά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έχουν καταμετρηθεί περισσότερες από τριάντα παραλλαγές μόνο στον Ελλαδικό χώρο.

Σήμερα εκτός των παραδοσιακών τραγουδιών έχουν εισαχθεί στην κουλτούρα μας και διάφορα αγγλοσαξωνικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ορισμένα από αυτά έχουν διασκευαστεί στα ελληνικά και συχνά χρησιμοποιούνται επιπρόσθετα με τα παραδοσιακά.

Τα κάλαντα έχουν σαν βάση τους παλιά λαϊκά τραγούδια, με ευχές για τον νοικοκύρη, την νοικοκυρά αλλά και μέλη της οικογένειας. Επίσης οι καλαντάρηδες ή καλαντηστάδες έκφραζαν ευχές για φίλους και γείτονες. Το τραγούδισμα των καλάντων ακόμα και στις μέρες μας είναι μία πράξη ιερή, τελετουργικής σημασίας, αφού σύμφωνα με τη λαϊκή αντίληψη έχει ως αποτέλεσμα την υγεία και την ευημερία.

Οι καλαντάρηδες τραγουδούν τις παραμονές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων πρωί ή βράδυ κρατώντας φαναράκια, τύμπανα, τρίγωνα, ντέφια ή άλλα μουσικά όργανα που τους συνοδεύουν.

Τα παιδιά ή οι νέοι τραγουδούν μόνοι τους ή και σαν χορωδία με σκοπό να αποκομίσουν την «καλή χέρα» όπως λένε στην Κρήτη το φιλοδώρημα, είτε τα «καλοχερίδια ή καλούδια» δηλαδή πάσης φύσεως γλυκά και αγαθά όπως αυγά, φρούτα, ξυρούς καρπούς κλπ.

Και σήμερα λοιπόν αν δεν σας έχουν χτυπήσει ακόμα το κουδούνι για τα κάλαντα θα σας το χτυπήσουν. Κι αν και είναι δύσκολοι καιροί, μην αρνηθείτε να ανοίξετε στα παιδιά που θα βάλουν στο σπίτι σας το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Διαβάστε Περισσότερα »

Χριστουγεννιάτικες Ευχές - Δήμος Θηβαίων Ώρα Ευθύνης


Διαβάστε Περισσότερα »

Προσφορά τροφίμων από τους μαθητές του 2ου Λυκείου Λιβαδειάς


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι μαθητές του 2ου Λυκείου Λιβαδειάς συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία πρόσφεραν στον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών “Η ΑΡΩΓΗ”  της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, ώστε να διανεμηθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία μαθητών του 2ου Λυκείου μαζί με τον Καθηγητή του Σχολείου, Θεολόγο κ. Γεώργιο Κυριάκου παρέδωσαν τα τρόφιμα και συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας  κ. Γεώργιο στο Γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία και ενέργειά τους και τους ευχήθηκε Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Επίσης, προσκάλεσε το σχολείο να επισκεφθεί τον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών “Η ΑΡΩΓΗ” ώστε να δούν από κοντά την προσπάθεια που γίνεται.
 imtl.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Χαλκίδα: Προσπάθησαν να ληστέψουν χρηματαποστολή με καλάσνικοφ και βαριοπούλα



Παρά τον βαρύ οπλισμό τους δεν τρόμαξαν τους «σεκιουριτάδες» που πρόλαβαν και διέφυγαν.

Θρασύτατοι κακοποιοί αποπειράθηκαν να ληστέψουν μέρα μεσημέρι χρηματαποστολή έξω από πολυκατάστημα στη Χαλκίδα.

Οι τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι οι δύο με καλάσνικοφ και ο τρίτος με βαριοπούλα, σταμάτησαν με ένα τζιπ δίπλα στο αυτοκίνητο που διενεργούσε τη χρηματαποστολή στις 12:00' το μεσημέρι, σε πολυκατάστημα γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών που βρίσκεται στην Έξω Παναγίτσα, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Χαλκίδα.

Οι ληστές κατέβηκαν και τους απείλησαν με τα όπλα, οι υπάλληλοι όμως πρόλαβαν να κλειστούν στο θωρακισμένο όχημα και παρά τις απειλές των κουκουλοφόρων ότι θα πυροβολήσουν ή θα επιχειρήσουν να θραύσουν τα τζάμια, πάτησαν γκάζι και διέφυγαν.

Η αντίδραση των κακοποιών ευτυχώς ήταν να απομακρυνθούν από το σημείο χωρίς να ανοίξουν πυρ και έτσι δεν είχαμε κάτι πιο δυσάρεστο. Λίγη ώρα αργότερα, ένα παλιό τζιπ βρέθηκε καμένο ολοσχερώς και πιθανολογείται ότι το χρησιμοποίησαν οι δράστες προκειμένου να κλέψουν την χρηματαποστολή.

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές από το 1ο Γυμνάσιο Θήβας


Διαβάστε Περισσότερα »

Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν στην αργία της 26ης Δεκεμβρίου

 Τι ισχύει για ημερομίσθιο, μισθό και άδεια
Ημέρα υποχρεωτικής αργίας για όλες τις επιχειρήσεις που δεν λειτουργούν τις Κυριακές κήρυξε την 26η Δεκεμβρίου η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, με απόφαση που υπέγραψε προ ημερών.

Όπως ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωση που είχε τότε εκδώσει, η κήρυξη της 26ης Δεκεμβρίου ως ημέρας υποχρεωτικής αργίας αποτελούσε πάγιο αίτημα των εκπροσώπων των εργαζομένων.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, η απόφαση σημαίνει ότι την 26η Δεκεμβρίου, ημέρα Τρίτη, όλες οι εμπορικές επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές και οι εργαζόμενοι δεν θα εργαστούν. Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, «όσοι εργαζόμενοι αμείβονται με ημερομίσθιο ή ωρομίσθιο, στην περίπτωση της μειωμένης απασχόλησής τους θα λάβουν κανονικά το ημερομίσθιό τους, χωρίς να εργασθούν και οι αμειβόμενοι με μηνιαίες αποδοχές θα λάβουν τον πλήρη μισθό τους. Όσοι εργαζόμενοι απασχολούνται σε επιχειρήσεις οι οποίες λειτουργούν νόμιμα κατά τις Κυριακές και αργίες (επιχειρήσεις επισιτισμού, υγείας, τουρισμού, συγκοινωνιών, κ.λπ.), οι οποίοι θα απασχοληθούν κατά την ημέρα αυτή, θα δικαιούνται προσαύξηση κατά 75% επί του νόμιμου ημερομισθίου τους ή του 1/25ου του μηνιαίου μισθού τους, ανάλογα με τον τρόπο καταβολής των αποδοχών τους.

Επίσης, όσοι εργαζόμενοι έχουν λάβει την άδειά τους κατά την ημέρα αυτή (26 Δεκεμβρίου), η ημέρα αυτή δεν θα υπολογισθεί στις ημέρες αδείας που δικαιούνται για το έτος 2017 και θα λάβουν μία ημέρα άδειας επιπλέον ή, αν δεν υπάρχουν, λόγω της λήξης του έτους, άλλες ημέρες, ώστε να λάβουν την πρόσθετη αυτή ημέρα άδειάς τους, θα δικαιούνται ένα ημερομίσθιο σε χρήμα, ως αποδοχές μη ληφθείσας άδειας».
Διαβάστε Περισσότερα »

Υποχωρεί ο χιονιάς - Ήλιος «με δόντια» Παραμονή Χριστουγέννων

Βελτιώνεται ο καιρός
Ισχυρός παγετός το πρωί στη Βόρεια Ελλάδα
Υποχωρεί σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων ο χιονιάς που έπληξε τις τελευταίες ημέρες όλη τη χώρα, αφήνοντας πάντως πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και «στρωμένο» χιόνι σε πολλές περιοχές που θα κάνουν «λευκά» Χριστούγεννα.


Αναλυτικά, σήμερα Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, και σποραδικούς όμβρους στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις. Έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, όπως αναφέρει το meteo.gr.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από -4 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 11, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 7, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 4 έως 9, και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 7 έως 10 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά και τα 8 έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την παραμονή των Χριστουγέννων:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από -1 (μείον 1) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -5 (μείον 5) έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -2 (μείον 2) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με χιονόνερο στα παραθαλάσσια και χιόνι κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία (ιδιαίτερα στο Πήλιο), την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια και τη βορειοανατολική Πελοπόννησο, ακόμη και σε πεδινές περιοχές (άνω των 300 μέτρων) τις πρωινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.

Άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 και νωρίς το πρωί στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμους χαμηλοτερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονιά στα ορεινά-ημιορεινά της Κρήτης και τα ορεινά των Κυκλάδων που από το απόγευμα βαθμιαία θα σταματήσουν.

Άνεμοι: βόρειοι 6 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στα νότια 8 και το πρωί τοπικά 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια στα γύρω ορεινά και πιθανόν στα βόρεια (πάνω από τα 300 μέτρα) τις πρωινές ωρες. Βελτίωση από το μεσημέρι.

Άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι Αστυνομικοί Βοιωτίας και Στερεάς πρόσφεραν αγαθά σε ιδρύματα και συλλόγους της Περιφέρειας


Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας Φθιώτιδας και Φωκίδας προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους.

Τα προαναφερόμενα αγαθά προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα, Συλλόγους και Φορείς των ανωτέρω Νομών, στελέχη και εκπρόσωποι των οποίων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.
Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Νικολιδάκης, προσέφερε τρόφιμα, είδη ένδυσης, παιχνίδια και παιδικά βιβλία, σε εκπρόσωπο του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδρεύει στη Χαλκίδα.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Αστέριος Μαντζιώκας, προσέφερε τρόφιμα και διάφορα προϊόντα κατάλληλα για φιλοξενούμενους σε οίκο ευγηρίας, στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Νικοπολίδης, προσέφερε τρόφιμα, είδη ένδυσης και παιχνίδια, στο φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Τριάδας, στο Καρπενήσι, προκειμένου αυτά να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.



Ο βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Χολέβας, προσέφερε είδη ένδυσης, στον Τομέα Εσωτερικής και Εξωτερικής Ορθόδοξης Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας, στην Ιτέα.

Τέλος, ο βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Τοπάλης, προσέφερε τρόφιμα, παιχνίδια, είδη ένδυσης και καθαριότητας, στο Ίδρυμα «Αρωγή» της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

Στελέχη και εκπρόσωποι των ανωτέρω φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, Συλλόγων και Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.

Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.









Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές από τη Δημοτική Ενότητα Βαγίων


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ