Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Δ.Α.Σ:Κάλεσμα για έκτακτη συνεδρίαση του Εργατικού Κέντρου Θήβας


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
(Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.)

Κάλεσμα στο προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Θήβας να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 8 Γενάρη με θέμα την προκήρυξη απεργίας τη μέρα που η κυβέρνηση θα φέρει σε ψήφιση τα νέα προαπαιτούμενα μέτρα, απευθύνει η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία», ο συνδυασμός του ΠΑΜΕ.
Η ΔΑΣ στην ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:
«Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει πολύ σύντομα για ψήφιση στη Βουλή πολυνομοσχέδιο με όλα τα προαπαιτούμενα της 3ηςαξιολόγησης. Θα περιλαμβάνει και το χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος (τροπολογία που απέσυρε προσωρινά κάτω από τις οξυμμένες αντιδράσεις της εργατικής τάξης), επιδιώκοντας ουσιαστικά την κατάργησή του.
Είναι ανάγκη άμεσα να δοθεί συνέχεια μετά την απεργία στις 14 Δεκέμβρη. Η απεργία στις 14 Δεκέμβρη και μια σειρά κινητοποιήσεις που έγιναν σε κλάδους και χώρους δουλειάς ήταν μια αποφασιστική απάντηση των εργαζομένων απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.
Καταθέτουμε την πρόταση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΘ να προχωρήσει εκτάκτως σε συνεδρίαση τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 10:30 και να πάρει απόφαση για νέα 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία όταν η κυβέρνηση φέρει το πολυνομοσχέδιο στη βουλή για να το ψηφίσει μαζί με τη Ν.Δ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ