Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην Αλίαρτο βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης  και συγκεκριμένα στην ταβέρνα "ΧΡΥΣΙΚΟΣ" όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου.

 Η βραδιά ήταν επιτυχημένη, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον Εμπορικό Σύλλογο,ανάμεσα τους   ο Περ/ρχης Στερεάς κ.Μπακογιάννης,ο Δήμαρχος  Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.α. Φανή Παπαθωμά,,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδης,ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ κ.Αποστολόπουλος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας κ.Τσάτσης, αντιπεριφερειάρχες Στερεάς,αντιδήμαρχοι,δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί φορείς.
Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ο Υποστράτηγος,  Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, Ανδρέας Αποστολόπουλος.
  Στην εκδήλωση, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην καθοριστική συμβολή του,  για τη δημιουργία  του Αστυνομικού τμήματος Αλιάρτου και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  κ.Ταξιάρχης Θεοδωρογιάννης, από καρδιάς ευχαρίστησε τον κόσμο  για την ανταπόκριση στο κάλεσμα  του Εμπορικού Συλλόγου.
 Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι μέχρι το ξημέρωμα με τον Λάμπρο Σκάρλα.
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ