Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Γέμισε νιάτα και υποσχέσεις το Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Φωνές  παιδιών  πλημμυρίζουν κάθε μέρα το Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου-γεμίζει από ζωή και γίνεται πόλος έλξης για δεκάδες μικρούς και μεγάλους που  απολαμβάνουν  τις δυνατότητές του.
Ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής και άθλησης παραδόθηκε από τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων τον Οκτώβριο στη νέα γενιά.
Ο λόγος για το Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου, του οποίου τα επίσημα εγκαίνια έγιναν στις 3 Οκτωβρίου 2017(Δείτε Εδώ)
Ένας χώρος πλήρης για την στέγαση των δραστηριοτήτων των τοπικών αθλητικών σωματείων.Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως προπονητήριο προετοιμασίας  ομάδων και αθλητών και εκτός της ευρύτερης περιοχής.
Στο Κλειστό Γυμναστήριο φιλοξενήθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα badminton  (Δείτε ΕΔΩ) , ενώ αποτελεί χώρο όπου αναπτύσσονται διάφορες μορφές Αθλητισμού (ερασιτεχνικός αθλητισμός, σχολικός αθλητισμός, αθλητισμός για όλους)

Διδάσκουν  Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Διπλωματούχοι Προπονητές με απόλυτη εξειδίκευση σε μπάσκετ,βόλεϋ, πολυετή πείρα και διαρκή επιμόρφωση σε ότι αφορά την προπόνηση των μικρών ηλικιών.

Οι προπονήσεις γίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο και οι αθλητές είναι χωρισμένοι σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία τους


Φωτογραφίες ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Άλλαξε η ζωή πολλών με αυτό το γήπεδο. Τα παιδιά βρήκαν ωραία ενασχόληση. ΜΠΡΑΒΟ σε όσους εργάστηκαν γι αυτό, μπράβο και σε σένα ΠΕΡΜΗΣΕ που το προβάλλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ