Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ο Δήμαρχος Θηβαίων διέγραψε τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Θίσβης Χρήστο Σάλτα από την παράταξή του


     ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ                                                                               
   
Οι επαναλαμβανόμενες, αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Θίσβης Χρήστου Σάλτα, κυρίως μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά του Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικών Συμβούλων, υπαλλήλων του Δήμου αλλά και κάθε άλλου που βάζει στο στόχαστρό του, δεν ταιριάζουν με τις Αρχές, τις Αξίες και το Ήθος της Δημοτικής Παράταξης της Νέας Ενωτικής πορείας.
Ξεπερνώντας κάθε όριο στην προσπάθεια αυτοπροβολής του, φθάνει στο σημείο να υποστηρίζει ότι η Τ.Κ. Θίσβης πρέπει να αποσχιστεί από το Δήμο Θηβαίων.
Οι συγγνώμες του δεν μπορούν πλέον να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά και τις ενέργειές του και να γίνουν αποδεκτές.
Τα αιρετά μέλη της παράταξή μας ομόφωνα αποφάσισαν και θέτουν τον Χρήστο Σάλτα εκτός της Νέας Ενωτικής Πορείας.

Για τη Δημοτική παράταξη
“ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ”
ο Επικεφαλής της & Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου 

15 σχόλια:

  1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ @ΡΧΙΔΙ@. ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΛΤΑΣ. ΧΡΉΣΤΟΣ. Τ.Κ.ΘΙΣΒΗΣ18 Ιανουαρίου 2018 στις 7:11 μ.μ.

    ΔΉΜΑΡΧΕ Κ.Νικολαου σαν συνετός σ'αυτό που μου ανέθεσε η κοινωνία της ΘΊΣΒΗΣ να κάνω ,αυτό κάνω. Εσύ φέρε τον αντιδήμαρχο στην ενότητα να κάνη την δουλειά τού και. Μην ανέχεσαι την απουσία του από τα καθήκοντά του .Εκτός και αν. Η ενότητα λειτουργοί κατά το δοκούν με τηλέφωνο. Θα σας απαντήσουμε άμεσα αυτή είναι μια πρόχειρη απάντηση τώρα έχουμε και συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΉΜΑΡΧΕ Κ.Νικολαου σαν συνετός σ'αυτό που μου ανέθεσε η κοινωνία της ΘΊΣΒΗΣ να κάνω ,αυτό κάνω. Εσύ φέρε τον αντιδήμαρχο στην ενότητα να κάνη την δουλειά τού και. Μην ανέχεσαι την απουσία του από τα καθήκοντά του .Εκτός και αν. Η ενότητα λειτουργοί κατά το δοκούν με τηλέφωνο. Θα σας απαντήσουμε άμεσα αυτή είναι μια πρόχειρη απάντηση τώρα έχουμε και συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του διώχνει τους αιρετούς εκπροσώπους του συστήματος Γιατί δεν υπακούν .ΔΉΜΑΡΧΕ τα έχεις βάλει με τον Παπαφλέσσα . Θέλεις ραγιάδες για να σου βγαίνει η παρτίδα μέγα λάθος να τον διαγράψετε από το συνδυασμό σας αποκτήσατε ένα Λύκο δίπλα σας θα φάτε καλά.ας προσέχετε!!!!Πιπέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η ενότητα Θίσβης ένα Πρόεδρο έχει η άλλη πού είναι συμφωνούν με την απόφαση του Δημάρχου να διαγράφει αιρετό από το συνδυασμό. Μήπως η αιρετή είναι συμμέτοχοι στην ανυπαρξία του και προσπαθεί να εκφοβίσει. Μπράβο Θίσβη και μπράβο στον Πρόεδρο σας. Έχει τσαγανό μαζί σού Πρόεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΡΧΉ ΤΟΥ ΤΈΛΟΥς ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβάται τους αγωνιστές ο ΔΉΜΑΡΧΟς. Μόνο τσιράκια θέλει δίπλα του .ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΌ ΠΟΥ Ο ΚΟς ΠΡΟΕΔΡΟς ΘΙΣΒΗς ΞΕΠΟΥΛΟΎΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟς. Τωρα που φωνάζει δεν είναι. Εχουμε δίκιο δήμαρχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΧ! Τώρα που θα πάει ο Σάλτας για να ξαναβγεί. Τι θα απογίνουμε θεέ μου... Τον χωριό δεν το σκέφτεται κανένας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την διαγραφή του Προέδρου της Θίσβης από τον Δήμαρχο. αυτό δείχνει Κάτι μήπως ο Πρόεδρος λέει Κάτι που ενόχλησε. Μήπως θέλει να κρατείση τούς αιρετούς εκπροσώπους του συστήματος Για να υπακούν με εκφοβισμό;;δεν θα τους βγει όμως Έχει αρχίσει το ξήλωμα . Για τη είναι ανύπαρκτη από την ενότητα Θίσβης σαν να έχει δίκιο ο πρόεδρος από Θίσβη η Γιατί δεν είναι σαν αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απόψε έχουν συνάντηση Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος και η τέσσερις πρόεδροι της ενότητας Θίσβης στην ΞΗΡΟΝΟΜΗ (ΜΥΣΤΙΚΉ ) ΓΙΑΤΙ ΆΡΑΓΕ;;; τον λαό χρειάζεται να ενημερώσουν όχι πίσω από κλειστές πόρτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άρα. Ρε φίλε ο ΣΑΛΤΑΣ που διέγραψαν είχε δίκιο. Μπράβο Θίσβη και μπράβο στον Πρόεδρο σας ( ώστε μυστικές συνάντησής στην ΞΗΡΟΝΟΜΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρόεδρε Θίσβης Μην μασάς. Διέγραψε τους και σύ. Εχεις τον λαό μαζί σου. Αυτοί έχουν τα λεφτά. Εσύ την δόξα. ΦΤΩΧΟΙ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ