Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Πάνω στο… «άρμα» ο Παναλίαρτος

Σημαντικό διπλό σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Αρματηλάτη, για τον Παναλίαρτο, ο οποίος αν και έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει το σπουδαίο τρίποντο!

Η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου μπήκε δυνατά στον αγώνα, έχοντας δοκάρι στο 25′, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσση. Παρά τις ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Παλάσκα στο 43′, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ και λάθος υπολογισμό του Χρήστου Σκοτίδα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη και κατάφεραν, κάνοντας την ανατροπή! Αρχικά ισοφάρισαν στο 60′, με ωραίο διαγώνιο σουτ του Ρούσση, έπειτα από πάσα του Ματίας και πήραν το τρίποντο, με δυνατό σουτ του νεαρού Παππά στο 67′, έπειτα από σέντρα του Ντούλλα!

Άγγελος Κυριάκου (Παναλίαρτος): Ήταν η καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση που έχουμε κάνει φέτος! Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Παρά το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και στα δύο ημίχρονο και αυτό φάνηκε με το τελικό αποτέλεσμα. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τη δουλειά που κάνουμε και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια, πάντα μέσα από τη σκληρή δουλειά.
stereasports.gr
voiotiasports.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ