Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Τους πρωτοετείς φοιτητές βράβευσε ο Δήμος Ορχομενού

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017

     Το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2017 ο Δήμος Ορχομενού διοργάνωσε την τελευταία εκδήλωση του 2017, βραβεύοντας τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2017, από το Λύκειο Ορχομενού και τις Λυκειακές τάξεις Ακραιφνίου. Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού εκτός από τους φοιτητές, φοιτήτριες, τις οικογένειες και τους φίλους τους, παρευρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Ορχομενού, ο Διευθυντής του Λυκείου Ορχομενού, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ορχομενού αλλά και αρκετοί καθηγητές.
     Την τελετή άνοιξε η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Κική Καραβαγγέλη που έδωσε τον λόγο στον Λυκειάρχη Ορχομενού κ. Γιάννη Κωτσαλά. Ο κ. Κωτσαλάς αφού ευχήθηκε στους φοιτητές/τριες και στις οικογένειές τους, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει γι΄ αυτόν η συμμετοχή του για πρώτη φορά σε αυτή την εκδήλωση για τους αποφοιτήσαντες από το Λύκειο Ορχομενού από το οποίο και ο ίδιος αποφοίτησε. Στη συνέχεια έδωσε τα συγχαρητήριά της η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ορχομενού και στο τέλος των σύντομων ομιλιών πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος.
     Ο Δήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήριά του τόσο στους επιτυχόντες αλλά και στους καθηγητές που τους βοήθησαν και στις οικογένειές τους που τους συμπαραστάθηκαν και θα συνεχίσουν να το κάνουν και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης. Γι΄ αυτό το τελευταίο ευχήθηκε να ολοκληρώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται τις σπουδές τους, ώστε να ανακουφίσουν οικονομικά τους γονείς τους αλλά και για να επιστρέψουν, αν είναι δυνατόν, στον τόπο τους ως ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες και να συμμετέχουν στα κοινά του τόπου μας. Ο Δήμαρχος ολοκλήρωσε την ομιλία του ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για τα έργα που είναι σε εξέλιξη στον Δήμο κάνοντας μια σύντομη αναφορά στο αρχαιολογικό πάρκο, στο αποχετευτικό σύστημα αλλά και σε μια πιθανή δημιουργία πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.
     Ακολούθησε η απονομή τιμητικών επαίνων στους φοιτητές και φοιτήτριες και η εκδήλωση έκλεισε με αναψυκτικά και γλυκά που πρόσφερε ο Δήμος Ορχομενού αλλά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ορχομενού.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ορχομενού





1 σχόλιο:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ