Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τροχαίο στην Εθνική:Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζητά 3,3 εκατ. από τον Mr Jumbo -Του έδωσαν 2,4 εκατ.

Συζητήθηκε ενώπιον των δικαστών του Πρωτοδικείου, το μεσημέρι της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, η αγωγή της οικογένειας της Αποστολίας Πατμάνογλου, με τον σύζυγό της, Υπάτιο, παρόντα στο δικαστήριο, για το δυστύχημα στην εθνική οδό με την Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, ο γιος του Mr Jumbo.

Ο σύζυγος της 33χρονης που έχασε τη ζωή της μαζί με το παιδί τους στο δυστύχημα αξιώνει περίπου 2 εκατ. ευρώ και 1,3 εκατ. ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης των Jumbo Απόστολος Βακάκης, που έχασε το παιδί του στο δυστύχημα, δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ παρούσα ήταν η ασφαλιστική εταιρεία σε βάρος (και) της οποίας στράφηκε η οικογένεια Πατμάνογλου.

Η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολόγησε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια Πατμάνογλου, ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση όμως που δεν έγινε δεκτή, αφού η άλλη πλευρά αξιώνει μεγαλύτερη αποζημίωση, περίπου 3,3 εκατ. ευρώ.

«Δεν έχω άμεση γνώση των πραγμάτων, αλλά τα γνωρίζω από τον Υπάτιο Πατμάνογλου. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Τα αδέλφια ήταν ενωμένα. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειές τους. Ο Υπάτιος μετά το ατύχημα δεν μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δεν νομίζω να τα καταφέρει», είπε ο ξάδελφος της Αποστολίας Πατμάνογλου, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από έναν χρόνο, παραμονή Καθαράς Δευτέρας, και ενώ οι δύο νεαροί με την Porsche πήγαιναν στην Αράχωβα. Ο νεαρός Βακάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να μπει στο παράπλευρο πάρκινγκ της εθνικής οδού και να πέσει πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν ακαριαίο θάνατο οι δύο επιβάτες της Porsche αλλά και η Αποστολία Πατμάνογλου με τον μικρό Παύλο που επέβαιναν στο σταθμευμένο όχημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ