Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Των ΡΟΜΑ τα καμώματα στη Θήβα

Στιγμές καθημερινής «τρέλας» βιώνουν οι πολίτες στην Θήβα, στιγμές που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά είναι γεγονότα, που καταμαρτυρούν οι ίδιοι..

Μόλις προχθές, ανήλικος ΡΟΜΑ πέταξε πέτρα στην τζαμαρία του φούρνου στο Πυρί, η οποία πέτρα μαζί με σπασμένα τζάμια, τραυμάτισαν την σύζυγο του ιδιοκτήτη, ο οποίος πρόλαβε να τσακώσει τον δράστη, αλλά οι ΡΟΜΑ ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ να τον συλλάβει!

Συμπολίτης μας, ετών 38, που διαμένει  στην συνοικία των Αγίων Θεοδώρων, έκρινε σκόπιμο να ανέβει στο κέντρο της πόλης ποδαράτος, αλλά κατά την επιστροφή το μετάνιωσε το ίδιο βέβαια και οι δράστες…

Στα Καστέλια  δέχθηκε επίθεση από τρεις Αφγανούς, που γρήγορα βρέθηκαν στο έδαφος, καθώς ο 38χρονος είναι κάτοχος μαύρης ζώνης καράτε!

Θηβαία πήγε στο Lidle, ψώνισε, αλλά κατά την επιστροφή, ανήλικοι ΡΟΜΑ βρέθηκαν μπροστά στο αυτοκίνητο της, εμποδίζοντας την να συνεχίσει..

Η γυναίκα έκανε το λάθος να βγει από το αυτοκίνητο για να τους διώξει και ο κρυμμένος ενήλικας ΡΟΜΑ βούτηξε την τσάντα της ,με 1.500 ευρώ!
αναδημοσίευση από τη viotiki-ora.gr

24 σχόλια:

  1. Μα δεν είπαν ότι θα τους διώξουν από την Θήβα; Τι περιμένουν ακόμη,να σκοτώσουν κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρειάζεται πρόγραμμα ένταξης στην κοινωνία και επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλακα είσαι άρρωστος, δε σου κανω πλάκα ούτε το λέω από κακια, είσαι άρρωστος... και για πλάκα να το λες τόσο καιρό πάλι έχεις πρόβλημα, προσπάθησε να αυνανιστεις μήπως ξεθολωσει κάπως ο εγκέφαλος.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον τη βρίσκει με κανα γύφτο.

      Διαγραφή
    3. δεν εφτιαξε αυτος το προγραμμα αποκαταστασης ομως.

      Διαγραφή
    4. γιατι δεν τα λες σε αυτους που φτιαξανε το προγραμμα η μηπως εκει μπροστα δεν μιλας.? ρε καλα σας κανουνε.!

      Διαγραφή
    5. Ναι ναι ...... να τους δώσουμε και από μια Mercedes και από ένα βιβλιάριο καταθέσεων με καμμία 20.000 € να διευκολύνουμε την ένταξη τους στην κοινωνία σύντροφε

      Διαγραφή
    6. Έλα ρε να φύγουν οι Ρομά... Καλύτερα να φύγουν οι Θηβαίοι

      Διαγραφή
  3. xriazonte mia zoni monovola kai mia karampina gia entaksi ston alo kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα λύσει το πρόβλημα ο πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι φωναζετε αφου ολοι ψηφισατε το δημαρχο πρεπει να χαιροσαστε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε καλα σας κανει να σας δερνουνε οι γυφτοι και να πιανουνε δουλεια τα προσφυγοπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοι έφεραν τους γύφτους στη Θηβα?Ποιοι τους εγκατέστησαν εδώ και ποιοι δεν τους διώχνουν?Οι δήμαρχοι που ψηφίσατε και οι οποίοι γλείφουν σε κάθε εκλογές τους γύφτους διότι είναι 1.000 ψήφοι μετρημένες!Αυτά για να το βουλωσουν όσοι ψηφίζουν άχρηστους και μετά παραπονιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ Δ Η Μ Ο Υ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν και απο λιβαδεια θα πρεπει ολοι μαζι να λυσουμε το προβλημα της θηβας
    λυση υπαρχει βραχονησιδες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ Δ Η Μ Ο Υ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι γύφτοι έχασαν τις δουλειές που έκαναν στα χωράφια από τους ινδους και πακιστανούς που χρησιμοποιέίται και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Μη παραπονιέστε λοιπόν. φταίτε. Ακόμη δε τους χαϊδεύει μόο ο δήμαρχος για ψήφους αλλά και η ίδια η αριστερή κυβάρνηση με τις εμονικές αριστερίστικες ιδέες της που εσείς ψηφίσατε.ξαναφταίτε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΙΝΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  13. Θα δωσει λυσεις ο δημαρχος λιγη υπομονη χρειαζεται.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τη λύση δε θα τη δώσει ο δήμαρχος, εξάλλου εάν μπορούσε θα το έκανε εδώ και καιρό και όχι στο τέλος της θητείας του και το ξέρουμε όλοι!Ο επιχειρηματίας που εγκατέστησε την επιχείρηση του κοντά στους γύφτους θα τους διώξει(βλ.JUMBO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν καταλαβαίνω γιατί τους λένε ROMA. Γύφτοι είναι και θα είναι. Τα προγράμματα ένταξης δεν δουλεύουνε με αυτήν την φάρα. Δεν συνεισφέρουνε τίποτα στο κράτος παρά μόνο προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαχαχαχα...ποια χωράφια ρε συ, που τόπες, οι γύφτοι? Το σκέφτηκες πολύ? Πιθανώς πολύ παλιά κάποιοι,σε αμπέλια στον τρύγο σε ανατολικά χωριά ίσως και κρεμμύδια, αλλά ήταν ένοικοι του γυφτοσυνοικισμού? Παίζεται .... ήρθε και η κρίση στην οικοδομή και τους τσάκισε!!! Τι μπετατζήδες, τι χτίστες,σοβατζήδες, τι μαρμαράδες, όλοι στις οικοδομές πρωί πρωί, αξημέρωτα!!! Ρε σοβαρά, ξέρετε τι ώρα ξυπνάνε? Μην λοιπόν το ψάχνετε λίγο εκ dna παραεμπόριο, χωρίς άδειες, παραστατικά, έλεγχο, πάρτε και σεις αγροτικό αν μπορείτε να βγάλετε άδεια, βάλτε πάνω εμπόρευμα και διακινήστε το, θα σας ταράξουν σε πρόστιμα ...Οι υπόλοιποι εξ αυτών η πλειοψηφία? ΚΕΑ, Προνοιακά, οικογενειακά, παροχές κοινωνικού χαρακτήρα με παιδιά αδήλωτα, χωρίς δηλωμένους νόμιμους γάμους κλπ, κλπ!! Έτσι μάθανε έτσι ζούνε και λόγω "κρίσης" στα ναρκωτικά λόγω και ελέγχων το παράκαναν με ληστείες, διαρρήξεις κοκ ... Δεν χαμπαριάζουν τίποτα εξάλλου στο γυφτοσυνοικισμό ότι αντρικό υπήρχε είναι ή προφυλακισμένο ή με περιοριστικούς όρους έξω ή σε αναμορφωτήρια ή εκτίουν ποινές ή στον προθάλαμο των κρατητηρίων ή ... δραπέτες ενίοτε!! Αυτοί είναι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η άλλη πήγε στο Λιντλ με 1500 ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ