Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία το πρώτο καρναβάλι της Αλιάρτου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο καρναβάλι μετά από πολλά χρόνια στην Αλίαρτο. Οι καρναβαλιστές με παλμό και κέφι παρέλασαν μπροστά από πλήθος κόσμου, που συνέρευσε να τους παρακολουθήσει και κατέληξαν στην κεντρική πλατεία Αλιάρτου. Εκεί ακολούθησε χορός από μικρούς και μεγάλους. Το γαϊτανάκι παρουσίασαν με υποδειγματικό τρόπο  καρναβαλιστές από τις Θεσπιές και την Αλίαρτο. Η συμμετοχή ήταν απρόσμενα μεγάλη παρά τα «τερτίπια» του καιρού και έδειξε ότι οι δημότες μας θέλουν το καρναβάλι να γίνει θεσμός στο μέλλον. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα  και κινητοποιεί το ενδιαφέρον σε όλους, για καλύτερη διοργάνωση , περισσότερο θέαμα με άρματα , και καρναβαλιστές με πλούσια θεματολογία.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ:

Τα νηπιαγωγεία , δημοτικά , γυμνάσια και λύκεια  του Δήμου μας.
Τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Τους πολιτιστικούς συλλόγους και συλλόγους γυναικών του Δήμου καθώς και τους μεμονωμένους καρναβαλιστές που προσήλθαν στο καρναβάλι.
 Όλους τους εθελοντές που βοήθησαν, καθώς και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου μας για την συμβολή τους.

Ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά  το Κτήμα Μουσών Ζαχαρία,
Το κατάστημα best market , τη φάρμα Τόλη και τον Κώστα Καρθάτη.
Τον Θανάση Μαργώνη για την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

Καλούμε τους δημότες μας να συμμετάσχουν σε όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας για τις οποίες θα υπάρξουν ανακοινώσεις και αναρτήσεις.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ
Φωτογραφίες από τον Ηλία Σίμο


5 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ....ΤΡΈΜΕ ΠΑΤΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε μίζερε!!!!!!!!!!!μου θυμίζεις ενα γνωστό μου Βαγγέλη που όλα του φταίνε όταν τα κάνουν οι άλλοι,αλλά αυτός δε κάνει τίποτα για τους άλλους.

      Διαγραφή
  2. Δεν νομιζω οτι θελανε να γίνουν Πάτρα, προσπαθησαν να δωσουν χαρα στην πολη τους κ κυριως να διασκεδασουν τα παιδακια,τους εδωσαν τη χαρα να διασκεδασουν ολα μαζι ντυμενα, να πεταξουν χαρτοπολεμο κτλ κ εγω αυτο σαν μητερα το ονομαζω ενδιαφερον για τα παιδια του τοπου και ειναι ενα λιθαρακι για τη δημιουργια ποιοτητας ζωης σε μια πολη.απο εμενα,μια μητερα που το παιδι της διασκεδασε, εχουν συγχαρητηρια οι διοργανωτες κ οι συμμετεχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κριτική κανουν οι αποντες. Οσοι ημασταν εκεί περασαμε Πολύ Καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ