Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Aπό το Κυριάκι ο νέος Διευθυντής στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών



Έναν άνθρωπο γνώριμο του από τα παλιά, ο οποίος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του, επέλεξε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος για την θέση του Διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του στην Αρχιεπισκοπή. Πρόκειται για τον εδώ και χρόνια συνεργάτη του, κ. Ιωάννη Τσούρα ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της Εκπαίδευσης.

Μετά την εκλογή και τη χειροτονία του αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Παπαθανασίου  - μέχρι πρότινος διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του Αρχιεπισκόπου - στη θέση του μητροπολίτη Μάνης, ο κ. Ιωάννης Τσούρας έρχεται να αναλάβει τη νευραλγική αυτή θέση, έχοντας όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά τις ισορροπίες στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο, την απόλυτη εμπιστοσύνη του Αρχιεπισκόπου. Ο νέος Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Αρχιεπισκόπου είναι 65 ετών, κατάγεται από την Βοιωτία και  συγκεκριμένα από το Κυριάκι.

Είναι πτυχιούχος της Φυσικομαθηματικής Σχολής και της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Στατιστική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε στην Μέση Εκπαίδευση ως καθηγητής Μαθηματικών και Θρησκευτικών από το 1980, ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής στο 8ο Γυμνάσιο Ιλίου, καθώς επίσης και Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Φωκίδα και Βοιωτία αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και προσφορά. Τα τελευταία έτη βρισκόταν στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ως ειδικός σύμβουλος  του Μακαριωτάτου. Πηγή orthodoxia.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ