Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Εφιάλτης για 50χρονη οδηγό στη γέφυρα της Θήβας- Συμμορία Ρομά της έκλεψαν την τσάντα με 700ευρώ


Εφιαλτικές στιγμές έζησε σήμερα το απόγευμα  50χρονη γυναίκα από τα Βάγια Βοιωτίας,η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με συμμορία Ρομά στην "τρομογέφυρα" της Θήβας.
Όλα έγιναν σήμερα στις 6 ώρα  το απόγευμα και ενώ η 50χρονη περνούσε με το αυτοκίνητό της από την αερογέφυρα στο Πυρί της Θήβας, νεαροί ρομά  πετάχτηκαν μπροστά στο αυτοκίνητο και το ακινητοποίησαν, με την γυναίκα  να σταματά για να μην τραυματιστεί κάποιος νεαρός.

Με απειλές και με πολύ γρήγορες κινήσεις, οι νεαροί άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξαν τη τσάντα της,  που είχε 700 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, με την άτυχη γυναίκα να καλεί αμέσως την αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress, η τσάντα βρέθηκε χωρίς τα χρήματα,παραδόθηκε στην 50χρονη, η οποία  κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Θηβών.
Προσοχή λοιπόν όταν περνάμε από την γέφυρα!!!
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, αναγνωρίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία,28χρονος ρομά που συμμετείχε στη συμμορία που έκλεψε την τσάντα της 50χρονης από τα Βάγια.Ο 28χρονος  ήταν φυλακή  και είχε βγει με το γνωστό  νόμο Παρασκευόπουλου δίνοντας το παρών  στο Αστυνομικό Τμήμα  κάθε 1η και 15 του μήνα.

Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης


13 σχόλια:

  1. Γιατι διαμαρτυρεστε; νικολαου δεν θελατε; πρεπει να χαιροσαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νικολάου φταίει ε; Ενώ πρώην δήμαρχος της Θήβας που έδωσε δωρεάν οικόπεδο του στους γυφτους για να εγκατασταθουν εκεί είναι μια χαρά.. Και για ψηφαλακια 50€ η ταριφα από πρώην δημοτικό σύμβουλο που τον είδα μπροστά μου να τα μοιράζει τα πενηνταρικα στους γυφτους...

      Διαγραφή
  2. Πότε επιτέλους θα λυθεί αυτό το πρόβλημα; Μάλλον ΠΟΤΕ δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι καραμπινες εχουν τον λογο πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Έτσι πρέπει λίγο φτερό κοπανιμα κ περνάς.

      Διαγραφή
  5. η πιο υποβαθμισμένη πόλη της ελλάδας. ξεκινάς από τον καταυλισμό των τσιγγάνων και καταλήγεις στο μεγαλύτερο δημόσιο αποχωρητήριο τα σκαλάκια στο μουσείο. όλα τα πεζοδρόμια στη θήβα γεμάτα σκατά από τα αδέσποτα. όλοι οι δρόμοι γεμάτοι σκουπίδια. και πάντα μία γύφτισσα στη γωνιά θα σε περιμένει να σε ρωτήσει αν θέλεις να σε πάρει Πι#Α για πέντε ευρώ. Η μεγαλύτερη σκατούπολη και σκουπιδόπολη του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ αφού έχεις τέτοια γνώμη για την πόλη γιατί δεν τσακίζεται να φύγεις?Η μήπως είσαι από τα φτωχαδακια που κουβαληθηκαν εδώ,τα χόρτασε η Θήβα και κρίνουν και από πάνω?

      Διαγραφή
  6. Τους πατας και περνας κανονικα ειναι η καλυτερη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε ποιος, που, πότε και γιατί? Κράξιμο σε όσους βάλανε το χεράκι τους για να γίνει η αγοραπωλησία... μα δε μπορώ να καταλάβω, δε βλέπουν τι παθανε οι προηγούμενοι που πούλησαν σε γυφτους πριν χρόνια;

      Διαγραφή
    2. Τι παθανε; απολύτως τίποτα. Πούλησαν χωράφια για οικόπεδα Και κονομησαν

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε αλλά του άλλου του σήκωσαν το σπίτι οι γυφτοι μερα μεσημέρι... αργά η γρήγορα καπως θα τη φανε, το θέμα είναι οι υπόλοιποι τί φταίμε?

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ