Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Έπιασαν τον δράστη της επίθεσης σε 50χρονη γυναίκα στη τρομογέφυρα της Θήβας


Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στη Θήβα, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Ο συλληφθείς αποπειράθηκε, χθες το μεσημέρι, να εισέλθει σε γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, με σκοπό την κλοπή

Επιπλέον, ενέχεται στη διάπραξη δύο (2) κλοπών τσαντών

Αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη ανήλικος συνεργός του

Συνελήφθη, χθες (16-04-2018) το βράδυ στη Θήβα, μετά από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνεται ένας ακόμη 17χρονος ημεδαπός συνεργός του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι:

χθες το μεσημέρι, ο 28χρονος έθραυσε υαλοπίνακα παραθύρου γραφείων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, με σκοπό την κλοπή.
Χθες επίσης το απόγευμα, από κοινού με τον 17χρονο συνεργό του, εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη στάση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στην αερογέφυρα του Πυρίου Θηβών, αφαίρεσαν την τσάντα 49χρονης ημεδαπής,(Δείτε εδώ την χθεσινή μας ανάρτηση) η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ
απογευματινές ώρες της 16-03-2018, από αύλιο χώρο Ιερού Ναού σε περιοχή της Θήβας, ο 28χρονος αφαίρεσε την τσάντα 54χρονης ημεδαπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 

3 σχόλια:

  1. Βάζω στοίχημα οτι ΓΥΦΤΟΣ αποκλείεται να είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον αλλον που φολαρε σαραντα σκυλια στο κριεκουκι τον επιασαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεταγμα απο γκρεμο σε εναν ειδικα διαμορφωμενο λακκο για αυτην την ρατσα.Εχουν ξανααπασχολησει.....????Απαπαααα....γινονται τετοια σε αυτο το μπουρδελο κρατος!Αποκλειεται...αδυνατον!Δεν μπορω να το πιστεψω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ