Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Τ.Κ. Θίσβης:Μητέρες πλήρωσαν εργάτες για να κόψουν τα χορτάρια από την παιδική χαρά Δομβραίνας

Αυτό  που βλέπετε τι άραγε να είναι ;Πως θα το χαρακτηρίζατε ;
Δανεισμό ; Ελεημοσύνη ; Η   επαιτεία  ;;   
Και όμως  αυτό   έχει συμβεί  στην  Δημοτική Ενότητα   Θίσβης .
Η   αιτία  ποιος  είναι ; Ο  Δήμος – Θηβαίων   βέβαια .
Μητέρες  μάζεψαν  χρήματα  για  να  πληρώσουν  τους  εργάτες  που  έκοψαν  τα  χορτάρια , από  την  καινούργια  παιδική  χαρά  της  Δομβραίνας  .
Τα  αυτονόητα  εδώ  στην  Ενότητα  έχουν  γίνει  ζητούμενα .
Η  υποχρέωση  ενός  Δήμου  είναι  Ακριβή  επιθυμία  των  παιδιών ,για  ασφαλείς  και  καθαρές  παιδικές  χαρές .
Θα  αναλάβει  κανείς της  ευθύνες  ,υπάρχει κάποιος  να  ενδιαφερθεί  για  τα  χωριά  μας  ουσιαστικά  και  όχι  ευκαιριακά;

Ο  ρόλος  του  Δήμου  ποιος  είναι  τελικά , να παίρνει  τα χρήματα  από  την  ενότητα  αλλά ; στις  υποχρεώσεις  του  έναντι  των  δημοτών  να  είναι   απών .
Θα  μου  πείτε  ποιός  έχασε  το  φιλότιμο  για  να  το  βρουν  η  διοικούντες  του  Δήμου . Αυτοί   το  μόνο  που  σκέπτονται   είναι  το  μηνιάτικο   να  παίρνουν,    και  δεν  είναι  ακαταφρόνητο !!!
Ρε  τι  ξεφτίλα   τι  απαξίωση   είναι  αυτή ;
Δεν πρέπει  να  τους   αφήσουμε  να  μας  χαλάσουν  τη  ζωή  μας.

Πρέπει  όλοι  μαζί  να  αγωνιστούμε   για  ισοκατανομή  για  δημοκρατία και αξιοκρατία. Η λέξεις  αυτές είναι  άγνωστες γι  αυτούς .
 Εμπρός   Για   Αγώνα   Και   Προκοπή !!!!!
   Τ.Κ  ΘΙΣΒΗΣ
ΣΑΛΤΑΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ
                      

12 σχόλια:

  1. Ο πρόεδρος της Δομβραινας τί λέει για όλα αυτά πού συμβαίνουν στην ενότητα Θίσβης και στην Δομβραινας μούγκα τσιμουδιά κολλητέ του Δημάρχου?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός καλά τα λέει ο πρόεδρος από την κοινότητα Δομβραινας τί κάνη έχει πάρει χαμπάρι τη Έχει γίνει. Εγώ σού λέω ό,τι κοιμάται?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη Δήμαρχο ψηφίσαμε να τον χαιρόμαστε να μην ξεχαστούμε και τον πρόεδρο να τον χαιρόμαστε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θα παθει κανενας τιποτα αν απλωσει το χερακι του και καθαρισει το χωρο πκυ παιζουν τα παιδια του,το πεζοδρομιο μπροστα στο σπιτι του , κτλ. Τιποτα δε θα παθει θα μαθει και το παιδι του να ειναι υπευθυνκ. Ολοι εχουμε μαθει να τα βρισκλυμε ετοιμα και εμεις να βρωμιζουμε τον τοπο και να κανουμε κριτικη που δεν ειναι ενας υπαλληλος εκει που ειμαστε εμεις οι καλοπερασακηδες. Απλωστε τα χερακια σας κυριες μου και την αλλη φορα καθαριστε εσεις το χωρο που παιζουν τα παιδακια σας καιπαρτε κιαυτα μαζι σας να σας βλεπουν. Δε φανταζεστε ποσο θα σας αγαπησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε άσχετε ακόμη και το σκεπτικό που διαθέτεις είναι προς αποφυγή .Εκτός και αν είσαι κουταβάκι ορισμένων και τα λες αυτά. τότε τον Δήμο Θηβαίων Γιατί τον έχουμε άσχετε ακροατή

      Διαγραφή
    2. Ρε σχετικε εχεις ακουσει ποτε για εθελοντισμο,εχεις ακουσει για κοινωνικη ευθυνη,για κοινωνικη προσφορα,για ενεργους πολιτες ; η το μκνο που ακουσες ειναι οτι για ολα εξναι υπευθυνοι οι αλλοι και συ εισαι μονο για κριτικη;

      Διαγραφή
  5. Προβληματίζομαι για αυτά που καταγράφει ο πρόεδρος είναι αλήθεια ή όχι αν είναι αλήθεια τότε ο αντιδήμαρχος και ο Δήμαρχος είναι εκτεθειμένη .Θα μου πεις σιγά μην συγκινηθεί το σύστημα απαξίωση ρεμούλα διάλυση .Όταν όμως είναι η ώρα για κοπή της πίτας πρώτη θέση η Δημοτική άρχοντες να τούς χαιρόμαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ 10.32.. ΑΛΛΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΚΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο κάδρο Γιατί δεν βάζετε και τον κουδη αυτός είναι αναμάρτητος. Ο πρώτος που θέλει?@???? Αυτός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τα λέτε αλλά είναι και ο Αντιδήμαρχος που πρέπει να μπει στο κάδρο. Αυτός έχει την κυρία ευθύνη δεν πατάει στο γραφείο τού πέρνει και το μισθό του και όλα καλά . μάλλον ο πρόεδρος της ΘΊΣΒΗΣ έχει δίκιο και κάνη την δουλειά τού πάντα και κάνη ταραχή εμείς τι κάνουμε για τα χωριά μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ή ισχύουν άλλοι κανόνες στην ορθογραφία στην ενότητα Θίσβης ή ένας ανορθόγραφα γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά εδώ ο Δήμος δε φροντίζει το βιοκλιματικό πάρκο που στοίχισε 2εκατομμυρια ευρώ και θα ασχοληθεί με τη Δομβραίνα?-Ο εθελοντισμός είναι καλός αλλά δε μπορεί να υποκαθιστά την ανικανότητα των φορέων.Επισης πολλοί εκμεταλλεύονται και τον εθελοντισμό και το φιλότιμο όσων θέλουν να προσφέρουν για να αναδειχθούν.Τελος,Καλά να τα πάθετε διότι πάνω από μια τετραετία/πενταετια δε χρειάζεται να βγαίνει δήμαρχος διότι το κάνει επάγγελμα και επαναπαυεται,όπως κάνει ο Νικολάου τώρα.Τριτη πενταετία δε θα βγει,τη συντάξουλα δευτερη κονομισε,οι ημέτεροι τακτοποιήθηκαν,γιατί να νοιαστει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ